Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Stolárstvo, podlahárstvo. 3D grafické programy návrh novej kuchyne, obývacia izba, spálňa, kancelárie. Realizácia. 3D vizualizácia interiérov.

Vykonávame architektonické a inžinierske činnosti vrátane projektovania.

Architektonická a inžinierska činnosť a technické poradenstvo.

Projekcia: -priemyselné, občianske stavby, technické siete -prieskumné a prípravné práce -geodetické zameranie stavby -spracovanie architektonicko-stavebné projektovej dokumentácie -odhady a oceňovanie nehnuteľností.

Služby: -architektonické: -netypická bytová, interiérová architektúra.

Architektonická činnosť. Projektová činnosť vo výstavbe.

Projekčná kancelária s profesiou architekt, stavební inžinieri, technici, kresliči: - spracovanie projektov - vybavenie stanovísk dotknutých orgánov, územného rozhodnutia, stavebného povolenia - príprava stavby - zabezpečenie dozoru na stavbe a kolaudačného riadenia.

Architektonické ateliéry. Architekti.

Projektovanie, návrhy, technické spracovanie interiérov, exteriérov, konštrukcia, vrátane dodávok, subdodávok, historické opravy, repliky -hotelové interiéry -stolárstvo -truhlárstvo.

Návrh a realizácia bytových interiérov a komerčných priestorov.

Projekčná činnosť v investičnej výstavbe. Ateliér architektov.

Služby: -architektonická kancelária -projekčná kancelária.

Komplexný servis pri spracovaní architektonického návrhu stavebného objektu vrátane protipožiarnych riešení až po dodávky hliníkových systémov fasád, okien, dverí, zimných záhrad a fotovoltaických panelov zabudovaných do plášťov budov. Máme pod kontrolou proces vývoja s využitím našej technickej expertízy a našich skúseností: od prvotného dialógu ...

Návrhy a realizácia interiérov. Kalkulácia stolárskych zákaziek a poradenstva.

Realizácia a návrhy interiérov - bytový design: - kuchyňa - obývacie izby - kancelárie - verejné priestory - hotely a reštaurácie - kúpeľne - detské izby. 3D vizualizácia - byty, rodinné domy, predajne, reštaurácie, verejné interiéry. Výroba, predaj: - bicykle.

Projektová činnosť vo výstavbe Architektonická kancelária, ktorá kladie dôraz na individuálny prístup zohľadňujúci miesto stavby a špecifické požiadavky klienta.

Architektonické štúdie, projekcie, inžiniering: -rodinné, bytové a občianske domy -pôdne vstavby -priemyselné stavby -čerpacia stanica -sklady a stáčiská PHM* -olejové hospodárstva -umývačky a ČOV*.

Architektonické a projekčné služby so zameraním na nízkoenergetické domy a interiéry. Vykonávame fotorealistickú 3D vizualizáciu individuálnych aj developerských projektov.

Ponúkam návrhy interiérov, nábytku, prípravu na výrobu a spoluprácu s osvedčenými realizačnými firmami, poradenstvo pre výber hotového nábytku a prvkov použitých pre zariadenie interiéru, výber materiálov, farieb a doplnkov. Ponúkam vlastný nábytkový rad s originálnym dizajnom a drevorezbami-moderné prevedenie s retro prvkami.

Kozmetika, modelácia nechtov, depilácia, svadobné líčenie či aranžovanie slávnostných tabúľ.