Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Služby, prenájom: -prenájom kancelárií. BISTRO NAJRENT - čerstvé jedlo každý deň. Maloobchod s podlahovými krytinami a doplnkami, stavebnou chémiou, potrebami pre podlahárov, prípravkami na údržbu a ošetrovanie podláh.

Realitná kancelária, reality. Predaj, ponuka nehnuteľností. Oddlženie. Pôžičky.

Realitná činnosť. Realitná kancelária.

Realitná kancelária, realitná činnosť, reality. Sprostredkovanie, predaj, kúpa a prenájom nehnuteľností.(Rodinné domy, dom, byty, kancelárie, garáže, komerčný objekt, pozemky, pozemok) Kompletné realitné služby. Prevod, prenájom nehnuteľností vrátane právneho servisu, znalecké posudky, poradenstvo. Zaistenie hypotekárne a podnikateľské úvery, ...

Stavby domov a rekonštrukcia bytov v Brne a okolí. Rekonštrukcia bytového jadra a rekonštrukcia kúpeľne. Renovácia kúpeľní.

Realitná spoločnosť s dlhoročnou praxou zameraná na región Židlochovicko. Zaisťujeme predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná činnosť - sprostredkovanie predaja nehnuteľností, prenájmu objektov. Správa - objekty.

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.

Projektová činnosť vo výstavbe. Realitná činnosť.

Casino.Všetky populárne hry, tak ako v skutočnom kasíne. Ponúkame profesionálne zariadenia, školené krupiéry s dlhoročnou praxou a hlavne skvelú zábavu!

Stavebná firma, stavebné práce. Developerské služby.

Oblasti daňovej evidencie - podvojného účtovníctva - daňového poradenstva - mzdového účtovníctva malých i veľkých firiem - fúzie podnikov - likvidáciou a krízového riadenia firiem.

Realitná kancelária. Predaj realít, nehnuteľností.

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb

Sprostredkovanie práce a ubytovanie v Anglicku.

Reštaurácia -posedenie v príjemnom prostredí s milou obsluhou. -kvalitné jedlo a dobré pitie. V letných mesiacoch je možné posedieť na terase, odkiaľ je pekný výhľad do okolia a na celý športový areál vrátane detského ihriska. Pre menšie akcie (cca 25 hostí) máme salónik s barom a herňu s biliardom. Mimo vlastný priestor reštaurácie je k ...

Kaderníctvo. Predlžovanie vlasov. Predlžovanie rias. Brazílsky keratín. Kozmetika.

Realitná činnosť, reality. Predaj bytov, rodinných domov, pozemkov určeným na stavbu, predaj rekreačných objektov. Prenájom bytov a rodinných domov, kancelárií a nebytových priestorov. Ponúkame financovanie a kompletný právny servis.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pre začiatočníkov aj pokročilých.

Účtovníctvo, daňové evidencie a miezd.

Murárske práce Elektromontáže Elektrorevízia Maliarske práce Upratovacie práce

Realitná kancelária. Špecializujeme sa na činnosť v oblasti realít. Sprostredkovávame predaj a prenájom nehnuteľností, kancelárskych, výrobných a obchodných priestorov.