Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Realitná kancelária. Predaj: -byty, rodinné domy. Predaj, prenájom: -komerčné priestory.

Detektívne a bezpečnostné služby. Osobná doprava. Realitné služby.

Nákup a predaj hutníckych výrobkov a hliníkov, vrátane obchodno-technických služieb s týmto predajom spojených. Dodávky profilovej ocele, nosníkov, tenkých a hrubých plechov, rúrok, uzavretých a otvorených profilov z bežných konštrukčných ocelí, širokého sortimentu legovaných a nerezových ocelí, hliníka.

Klientske služby tuzemským i zahraničným klientom (fyzickým aj právnickým osobám). Projekt, dodávka, servis. Realitná činnosť: -priemyselné nehnuteľnosti, byty, domy, pozemky, priemyselné areály -kataster nehnuteľností -digitálne aj iné zamerania -právny servis (zmluvy). Stavebné činnosti: -činnosť developera -stavebné práce, ...

Cvičenie, starostlivosť o telo, chudnutie. LEKCIA FITBOX Lekcia Total body training Lekcia TRX LEKCIA BOSSU LEKCIA POWER YOGA LEKCIA BRUCHO/POZADIA LEKCIA BOSSU BRUCHO/POZADIE FITBOX FLEX IT! Chudni a tvaruj Kruhový tréning NIKE DYNAMIC TRAINING Pilates SCHWINN CYCLING TABATA TRAINING TOTAL BODY TRAINING TRX Chudnutie Novinka v ...

REALITNÝ KANCELÁRIE: - služby v oblasti prenájmu, kúpy a predaja nehnuteľností ČINNOSŤ ORGANIZAČNÝCH PORADCOV: - org. služby v oblasti riadenia realitných projektov - org. služby v oblasti riadenia stavebných projektov - org. služby pre investorov - org. služby pre stavebníkov - org. služby pre stavebné firmy.

Ponuka založenia spoločnosti s ručením obmedzeným na mieru.

Projektová činnosť vo výstavbe. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Prenájom predajných, kancelárskych a skladových priestorov. Historická hasičská technika.

Predaj, prenájom a výmena nehnuteľností. Či už sa jedná o luxusný apartmán, byt, dom, záhradu, alebo aj stavebný pozemok, sklad, historický objekt, komerčný objekt, poľnohospodársku usadlosť, nájomný dom a iné, sme schopní sa postarať o predaj či prenájom Vašej nehnuteľnosti.

Výhradný distribútor pre ČR a SR talianskych luxusných mydiel. Ďalej výhradný dovozca talianskych bezlepkových, dia bezlepkových, bezlaktózových a nízkobielkovinových potravín firiem: Nove Alpi (Agluten, Gliko, Amino, Amino Happy D, Sogni di cioccolato), cestovín firmy Dialcos, delikates firmy Lazzaroni, cereálií firmy Cerealvit.E-shop. Kamenný ...

Realitná činnosť: -sprostredkovateľská činnosť -nákup a predaj nehnuteľností -prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu bytov a nebytových priestorov.

Poradca pre imidž, štýl, módu a osobný rozvoj muža.

Architektonické návrhy stavieb, architektonické a objemové štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie a dokumentácia pre vykonanie stavby včítane autorského dozoru. Návrhy a realizácia interiérov občianskych a obytných budov Celkové projektové spracovanie zákazky od štúdií až po technické riešenie detailov stavebných prác, konštrukcií a ...

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Realitná činnosť, kancelária. Predaj, prenájom nehnuteľností.

zákazkové šitie dámskych odevov s možnosťou nákupu látok.

Ponúkame prácu traktorbagrom NH 110. Vykonávame búracie, demolačné a stavebné práce.

Penzión pri Holuboch Ubytovanie, penzión, ubytovňa. Ubytovanie Brno v novo zrekonštruovaných 1 – 4 lôžkových izbách neďaleko centra Brna. Zastávka električky je 50 metrov od penziónu, do centra sa dostanete za 5 minút.

Bufet, stravovanie. Denné menu.