Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

MKR Real Estate s.r.o. prevádzkuje realitná kancelária, v ktorej sa zameriava na nákup, predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj a prenájom domov, bytov a pozemkov.

Realitná kancelária - predaj bytov, domov, nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností.

-Ubytovací služby -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Stolárstvo, podlahárstvo

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Najväčšia ponuka dražených nehnuteľností v SR. Pomocou našej aplikácie máte prehľad o všetkých dražbách v SR na jednom mieste. Zaobstarajte si nehnuteľnosť za 50% trhovej ceny. U nás nájdete najširšiu ponuku nehnuteľností predávaných v dražbe v SR. Naša aplikácia je úplne zadarmo pre všetkých záujemcov o kúpu nehnuteľnosti v dražbe.

Reality-prenájom nebytové a výrobné priestory. Zámočnícke práce, kovovýroba. Obrábanie-kovoobrábanie, sústružnícke práce. Stroje, zariadenia a súčasti.

J a D personal office s.r.o. je personálna agentúra.

Invest SJ s.r.o. realizuje: -Nakladanie s reprodukčným materiálom lesných drevín -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Projektovanie pozemkových úprav -Prípravné a dokončovacie ...

Lionix, s.r.o. je realitná kancelária, ktorá Vám pomôže predať či kúpiť nehnuteľnosť, poskytne právne služby, ponúka konzultáciu v oblasti katastra nehnuteľností, zaistí finančné poradenstvo pri kúpe nehnuteľnosti.

Prenájom a správa vlastných nehnuteľností so zameraním na prenájom bytov a nebytových priestorov. Realitná činnosť.

Naša realitná kancelária ART REAL PARTNER Brno Vám pomôže s prenájmom či predajom nehnuteľnosti v Brne aj v celom Juhomoravskom kraji. Sprostredkujeme predaj, prenájom alebo výmenu bytov, domov aj komerčných priestorov. Naši kvalifikovaní makléri sú Vám po celú dobu k dispozícii - pomôžu pri výbere nehnuteľnosti, zaistia vypracovanie zmlúv a ...

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností. Služby - dojednávanie úverov na bývanie - hypotéky, spotrebiteľské úvery - poistenie majetku, osôb, vozidiel.

Trust Corporations s.r.o. je realitná kancelária zameriavajúca sa na výmeny a privatizácie obecných i štátnych bytov v Brne a na predaj, nákup a prenájom nehnuteľností.

Realitná činnosť - predaj a prenájom bytových, komerčných aj priemyselných priestorov.

Realitná kancelária. Kompletný realitný servis: -spracovanie kúpnej zmluvy -spracovanie návrhu na zápis do chotára nehnuteľností a následný vklad -spracovanie zmluvy o prevode členských práv a povinností k družstevnému bytu -spracovanie všetkých typov nájomných zmlúv -spracovanie zmluvy o vecnom bremene -spracovanie záložnej ...

-Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Provozování vodovodov a kanalizácií a úprava a dodávka vody -Nakládání s odpadmi (okrem nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové ...

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností. Pobočka Boskovice - adresa: Komenského 294/42, 680 00 Boskovice.

Naša realitná kancelária Reality Brno & com s.r.o.ponúka klientom sprostredkovať bývanie podľa ich zámerov. Zameriavame sa od začiatku na rezidenčné bývanie a máme veľmi skúsených maklérov, ktorí vám radi pomôžu.