Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

realitná spoločnosť - kompletný servis pri predaji, kúpe, prenájmu a prevodu nehnuteľností - kompletný právny servis - odhad nehnuteľnosti pre potrebu DÚ - prevodné poplatok družstvu - finančné poradenstvo.

Realitná spoločnosť, kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností, bytov. Stavebná činnosť: - nová výstavba - rekonštrukcia - zatepľovacie systémy - hrubá stavba - projekcia, inžiniering.

Predaj, prenájom: -nehnuteľností bez provízie.

COLOSEUM NEHNUTEĽNOSTI s.r.o., je renomovaná expandujúca realitná spoločnosť, ktorá svojou činnosťou zvyšuje kvalitu poskytovaných služieb v celom Juhomoravskom kraji. Najviac si zakladáme na DOBREJ POVESTI, a preto našim klientom štandardne ponúkame najrýchlejší predaj za najvyššie možné ceny a bezkonkurenčný právny servis, ktorý pre našich ...

Správa nehnuteľností, údržba domového majetku. Zaistenie prevádzky, opravy a rekonštrukcie nájomných domov, bytov, prevádzok a nebytových priestorov. Kancelária bytová: -Gorkého 18, tel.: 549245753, zástupca ing. Osvald. Realitná kancelária: -sprostredkovanie predaja, kúpy, prenájmu nehnuteľností a finančnej spoluúčasti.

Reklamná a marketingová agentúra. Full servis. Realitná kancelária, reality: Sprostredkovanie komplexných služieb v oblasti predaja bytov a domov (rodinné). Zaistíme vám prenájom akéhokoľvek domu či bytu vrátane profesionálneho právneho a finančného servisu... stačí sa len nasťahovať.

Rodinná realitná kancelária Matras & Matras s 21 ročnými skúsenosťami na trhu. Pomôžeme vám s výberom, predajom alebo prenájmom bytu, rodinného domu, nebytových priestorov aj pozemku. Spoľahlivo zaistíme kompletne právny servis aj daňové priznania. Rokovať s vami budú odborne preškolení a skúsení makléri.

Predajom, prenájmom a nákup nehnuteľností sa zaoberá Realitná kancelária Lorenc Michael s.r.o. z Brna. Postará sa o komplexný právny servis, zápis do katastra nehnuteľností, ale aj priznanie k dani.

Poradenstvo v oblasti: - nákup a predaj nehnuteľností - úspory vody - investícií do investičných kovov - predovšetkým zlata a striebra - optimalizácia energií - elektriny a plynu pre fyzické i právnické osoby

služby: - developerská činnosť - inžinierska činnosť, zabezpečovania odborných činností vo fázach prípravy stavieb, zabezpečenie získanie územných rozhodnutí a stavebných povolení, vlastná realizácia výstavby - realitná činnosť - správa nehnuteľností.

Realitná kancelária. služby: -predaj -prenájom -převod nehnuteľnosti -znalecký odhad ai.

služby: -realizace nákupu, predaja nehnuteľnosti s profesionálne realitnou kanceláriou.

Realitná kancelária zaisťuje rýchly predaj nehnuteľností za čo najvyššie možné ceny. Postará sa o kompletnú komunikáciu, vybavenie potrebných papierov a formalít, právny servis zadarmo, ale propagáciu.

Investorská spoločnosť, zaoberáme sa predajom a prenájmom nehnuteľností

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality 9001: 2001 a enviromentálneho auditu ISO 14001: 2005. Projektová činnosť v investičnej výstavbe, generálny dodávateľ stavieb, stavebná činnosť, dodávky na kľúč, rekonštrukcie, adaptácia, demolácie, opravy, údržba, vykonávanie novostavieb: -bytové, občianske, priemyselné, inžinierske, kostoly, ...

Realitný maklér. Predaj, prenájom nehnuteľností.

Výkup, predaj: - obilniny a poľnohospodárske produkty. Výkup nehnuteľnosti za hotové - domy, byty, chaty, chalupy, pozemky aj komerčné objekty po celej Českej republike. Stavebné práce: - terénne úpravy - zemné práce - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia rodinných domov - výstavba administratívnych objektov. predaj: - ...

Realitná kancelária, predaj, prenájom nehnuteľností, pozemkov.

Správa nehnuteľností. Upratovacie práce. -úklid, umývanie. Údržba zelene. Fyzická ostraha. Technické zaistenie majetku a osôb. Technické dozory stavieb. Projekcia, projektové riadenie: -elektrických zariadenie -pozemkových úprav. Stavebné práce: -HSV, PSV. Montáže, montážne práce: -slaboproud -silnoproud -vzduchotechnika ...

Realitná kancelária, realitný maklér - predaj a prenájom nehnuteľností.