Neviete si rady s kúpou nehnuteľnosti? Odborne pomôcť vám môžu realitní makléri, ktorí dokážu sprostredkovať kúpu domu, bytu, komerčných priestorov (haly, sklady, výrobné priestory, kancelárie) alebo pozemku (stavebné parcely, záhrady, lesy, parky, lúky).

Služby: - strednodobé a dlhodobé investície v oblasti predaja a spätných prenájmov nehnuteľností - investície do realít

Služby: - upratovacie - finančné poradenstvo - realitné služby

Realitná kancelária Účtovníctvo. Správa nehnuteľností (domov a bytov).

Radek Záhorka je realitný poradca. Zameriava sa na predaj a prenájom malých a stredných bytov v Prahe. Je tiež autorom elektronickej knihy 10 krokov pri predaji nehnuteľnosti. Kontaktujte Radka Záhorku a spoznajte, či Vám sedí jeho prístup.

Realitná činnosť. Predaj a prenájom bytov, domov a pozemkov v Prahe a okolí. Realitné služby na mieru pre Vás. Férové rokovania a žiadne poplatky.

Realitný maklér - predaj domov, bytov, nehnuteľností.

Realitná a správna kancelária: - správa bytov,nebytových priestorov a domov - zakladanie spoločenstiev vlastníkov bytov domu - vedenie účtovníctva - poistenie nehnuteľností - výpočet nájomného - uzatváranie nájomných zmlúv - rozúčtovanie ročných nákladov domu na jednotlivé byty

Služby: - realitná činnosť, - inžinierska a projekčná činnosť, - správa nehnuteľností, - elektromontážne práce, - zatepľovanie objektov.

Služby: - správa, údržba nehnuteľností

Som realitná maklérka s dlhoročnou praxou v odbore predaja a prenájmu nehnuteľností.

Realitný maklér - predaj a prenájom nehnuteľností.

Správa a údržba bytových domov, komerčných objektov. Rozdelenie domov po bytových a nebytových jednotkách podľa zákona 72/1994 Zb. v platnom znení. Zakladanie spoločenstiev vlastníkov jednotiek. Zaistenie ubytovania: mobil: 728819033; 777706112 Realitná kancelária - sprostredkovanie, nákup, predaj realít Predaj, prenájom, ...

Realitná maklérka - predaj a prenájom nehnuteľností, domov, bytov.