Neviete si rady s kúpou nehnuteľnosti? Odborne pomôcť vám môžu realitní makléri, ktorí dokážu sprostredkovať kúpu domu, bytu, komerčných priestorov (haly, sklady, výrobné priestory, kancelárie) alebo pozemku (stavebné parcely, záhrady, lesy, parky, lúky).

Realitná kancelária - byty - domy - pozemky - chalupy

REALITY, realitný maklér, kancelária. Poskytujeme komplexné služby v oblasti realít, stavebníctva, financovania nehnuteľností, a školiacu činnosť. Kompletný realitný servis - predaj, prenájom, oceňovanie: -rodinný dom, vila, domček, RD, byt, garsónka -domy obytné, nájomné, nájomné -chalupa, chata, dom na vidieku -komerčné ...

Výstavba: -obchodné a zábavné centrum ZLATÉ JABLKO. Vykonávanie stavieb priemyselným spôsobom. Služby: -projektová činnosť vo výstavbe -inžinierska činnosť vo výstavbe -sprostredkovateľská činnosť v oblasti výstavby -obstarávateľská činnosť v oblasti výstavby. Prenájom nebytových a bytových priestorov.

Realitná kancelária: -prenájom, predaj: -nehnuteľnosti -nadštandardné administratívne priestorory -pozemky.

Realitné a maklérske služby. Správa a prenájom vlastného areálu. Nákup, predaj, prenájom nehnuteľností.

Spoločnosť s dlhodobou tradíciou v oblasti správy, predaja a prenájmu nehnuteľností. Komplexné služby správy, účtovníctva, facility manažmentu a poradenskej činnosti v oblasti realít, vrátane znaleckého oceňovania a autorizovanej činnosti vo výstavbe.

Tecnocasa, ktorá je počtom zastúpení prvou franchisingovou skupinou v sprostredkovaní realít v Európe, sa zrodila v Taliansku v roku 1986. Založená Dr. Orestom Pasqualim. Už dvadsať rokov sa Tecnocasa snaží o neustále zlepšovanie služieb. Najmä prvky, na ktorých spoločnosť zakladá svoj úspech, sa dajú zhrnúť v nasledujúcich bodoch: - nový ...

Regionálny predajca CM Reality. Cestovná agentúra VIA. Ponúkame zájazdy od cestovných kancelárií. Zaistíme ako pobytové tak poznávacie zájazdy.

Murárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom: -byty -nehnuteľnosti -nebytové priestory -výstavba nových bytov a domov Služby: -právne poradenstvo -realitná kancelária -stavebné sporenie s LIŠKOU -poradenské -sprostredkovateľské.

Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom: -byty -nehnuteľnosti -nebytové priestory -výstavba nových bytov a domov Služby: -právne poradenstvo -realitná kancelária -stavebné sporenie s LIŠKOU -poradenské -sprostredkovateľské.

Realitná činnosť - bytové priestory - pozemky Realitná činnosť - komerčné priestory.

Realitný maklér. Realitné služby. Sprostredkovanie - prenájom, predaj: - byty - rodinné domy - pozemky - nebytové priestory.

Služby realitného makléra. Sprostredkovanie - prenájom, predaj: - nehnuteľností, nehnuteľnosti: - rodinné domy - byty - pozemky, stavebné objekty - rekreačné objekty - chaty, chalupy. Služby: - odborná pomoc pri získaní hypotéky.