Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Návrhy, realizácia, služby: - záhrady, záhrad - závlahové systémy - zakladanie trávnikov

Dodávka, predaj, montáž: - interiérové a vonkajšie bazény - laminátové, fóliové, plastové. Ohrevy bazénov. Vírivé vane. Infrasauny. Čerpadlá.

Odstraňovanie graffiti z budov, značiek, verejných priestorov. Antigrafiti servis. Upratovacie služby. Finančné služby. Montáž: - žalúzie - tieniaca technika.

zákazková stolárska výroba návrhy interiérov

Obnova priemyselných svietidiel dodávka LED svietidiel

Jiří Kroupa sa zaoberá klimatizáciou, solárnymi systémami, inštaláciou tepelných čerpadiel, vložkovaním komínov, výmenou kotlov a ich revíziou a ďalšími inštalatérskymi prácami.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj bytového textilu. Predávame posteľné súpravy, obliečky, bavlnené, froté aj mikro prestieradlá, prikrývky a vankúše z náplní duté vlákno, deky, prikrývky, uteráky, osušky, utierky, obrusy a prestieranie. Vybavujeme ubytovacie a stravovacie zariadenia, šijeme obrusy na zákazku. Prevádzkujeme internetový predaj.

predaj: - lesná a záhradná technika - reťaze a lišty pre harvestory, pílové reťaze - ochranné pomôcky - oblečenie pre prácu v lese - protiporezové oblečenie a obuv - elektrické ručné náradie pre les, dielňu a záhradu.