Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, predaj, veľkoobchod: - žalúzie vonkajšie, fasádne, horizontálne - podomietkové kryty na žalúzie - hliníkové kryty na žalúzie.

Služby v oblasti lesného hospodárstva Vám poskytne spoločnosť Lesy Tyl. Zaoberáme sa komplexným obhospodarovaním lesných porastov, výkupom dreva, ťažbou, zalesňovaním, spracovaním kalamít v lesných porastoch, rizikovým výrubom a tiež predajom palivového dreva. Sídlime v obci Přemyslovice, okres Prostějov. Služby, práce: - lesné hospodárstvo - ...

predaj: - ekologická drogéria a kozmetika od spoločnosti Dedra Innovations - bytové doplnky a dekorácie - tovar pre kompletnú starostlivosť o vás a o váš domov.

PALIČKA s.r.o. je firma z Prostějova, ktorá sa špecializuje na výrobu pracovných odevov z kvalitných tuzemských a dovozových materiálov. Zameriavame sa predovšetkým na výrobu pracovných nohavíc, kombinéz alebo dámskych a pánskych košieľ. V našom eshope si tiež vyberiete zo širokého sortimentu pracovných pomôcok, ochranných prostriedkov, obuvi, ...

Výroba elektronického spínacieho relé TEL-ALARM Zemné práce, kanalizácia, lesné cesty, bagrovanie, nákladná doprava, práca s grejdrom a vibračným valcom.

Predajňa stavebnín siete PRO-DOMA Konica funguje pre zákazníkov z okolitých miest - Litovel, Prostějov, Boskovice. Vo veľkoobchode môžete zaobstarať stavebný materiál, sadrokartóny, minerálne podhľady a rôzne potreby a náradie pre remeselníkov. V sortimente máme aj záhradkárske potreby. Naši zákazníci môžu využiť vernostný program a čerpať ...

Predajňu stavebnín PRO-DOMA, ktorá má svoju predajnú sieť po celej SR, nájdete aj v Držoviciach v regióne Prostějov. Radíme sa medzi slovenských distribútorov stavebného materiálu. V našom veľkoobchode nájdete stavebné, murovacie materiály, stavebnú chémiu, strešné krytiny aj stavebnú keramiku a vybavenie do kúpeľne. Vďaka nášmu profesionálnemu ...

Predaj, maloobchod: -stavebniny -stavebný materiál -betónové výrobky -kanalizačné a vodovodné systémy -keramické obklady a dlažby -zdravotná keramika -materiály murovacie, spojovacie, pórobetón -omietky, maltové zmesi -plotové dielce -sadrokartóny, stavebná chémia -sypký materiál, stropy -tepelné izolácie.

Veľkoobchod: - vodoinštalatérsky materiál - kúrenársky materiál - voda, kúrenie, plyn.

Internetový obchod, e-shop, predaj: - kuchynské nože - poľovnícke nože - nerezové nože - meče.

Realitná kancelária: - predaj, prenájom realít.

Železiarstvo, predaj: - ručné náradie, elektronáradie - brusivo, reťaze, laná - spojovací materiál, dverové kovanie - poštové schránky - stavebná chémia - kuchynské potreby - záhradné náradie - ochranné pracovné pomôcky. Predaj, výroba: - kľúčov, kľúče.

Predaj, servis a montáž klimatizácie: - vetranie rodinných domov, vetracie rekuperačné jednotky DUPLEX - klimatizácia pre byty, rodinné domy, kancelárie a ďalšie komerčné priestory - vetranie a teplovzdušné vykurovanie nízkoenergetických rodinných domov - vzduchotechnika - klimatizácia Toshiba, Daikin, Samsung.

Realitná agentúra Predaj, prenájom - byty, domy, pozemky

Profi - Otruba Karol Plumlov. Záhradná technika - predaj, servis: - výhradný predajca firmy Stihl, Viking - krovinorezy - motorové píly - postrekovače - príslušenstvo na ťažbu dreva - elektrické motorové kosačky.

Ponúkame komplexné realitné služby v spolupráci s advokátskou a notárskou kanceláriou. Sprostredkujeme, predáme, prenajmeme alebo vykúpime vaše byty, rodinné domy, pozemky aj nebytové priestory v lokalite Prostějov, Olomouc a ich okolie alebo kdekoľvek v Českej republike. Zaisťujeme advokátsku úschovu, znalecké posudky, energetické štítky, daňové ...

Priemyselná chémia pre technológie, opravy a udržiavanie: - odmasťovanie a čistenie - mazanie - lepidlá.

ORIENTÁLNE KOBERCE PARÁK Predaj orientálnych kobercov: -ručne viazané koberce z Iránu (Perzia), Afganistanu, Pakistanu, Indie, Nepálu, Číny, Kaukazských krajín -pravé perzské koberce prvotriednej kvality -klasické aj moderné vzory vyrobené výhradne z prírodných materiálov (vlna, bavlna, hodváb)

Predaj, e-shop: - LED žiarovky, žiarivky, pásky - svietidlá - úsporné žiarovky - halogénové žiarovky

Služby: - realitná činnosť - finančné poradenstvo

Činnosť: - stavebné a zemné práce - terénne úpravy - zámková dlažba - základové dosky - demolácia

Práca: - obkladačské - murárske - stavba krbov