Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

-Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Projektovanie pozemkových úprav -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Činnosť informačných a spravodajských kancelárií -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti ...

Na svojich špecializovaných predajniach predávame kvalitný a moderný nábytok nielen pre váš interiér. Pomoc pre povodňami zasiahnutých obyvateľov - predaj nábytku a sedačiek s 50% zľavou. Predaj nábytku: - obývacie izby - detské izbičky, funkčné detské izbičky, nábytok vo farbách pre všetky vekové kategórie - spálňa - kuchyňa, ...

Stolárstvo, podlahárstvo -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov -Veľkoobchod a maloobchod

Predaj: - krbové kachle - kachle, sporáky - krbové vložky - kompletné krby - kotly - bojlery - radiátory - MIELE - biela technika - JURA - kávovary - záhradné krby. - záhradný nábytok - kosačky a ostatná záhradná technika - snehové frézy - infrasauny - skleníky - BONA - mopy.

Realitná kancelária. Záložáreň. Výkup zlata.

Projektová činnosť vo výstavbe, architektonické štúdie, dokumentácia stavieb vrátane vybavenia stavebného povolenia a činnosti stavebného dozoru, vykonávacia dokumentácia.

Predaj, oprava, servis: - plastové bazény, bazénové príslušenstvo - zastrešenie bazénov - hydromasážne vane - fínske sauny, infra kabíny - samonosné zásobníkové nádrže, nádrže

Manikúra -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Fotografické služby -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Poskytovanie ...

Predaj, montáž: - žalúzie horizontálne a vertikálne - okenné a dverné siete - plastové zhrňovacie dvere - interiérové látkové rolety. - vonkajšie hliníkové rolety.

Hľadáte dodávateľa kovoobrábacích nástrojov? Ste z Dubicka alebo okolia? Neváhajte a kontaktujte našu firmu Náradie Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Náradie Š+V Dubicko, s.r.o. sa špecializuje na kovoobrábacie nástroje, prevažne sústružnícke nože. Vďaka moderným technológiám v oblasti obrábania aj merania sme schopní vyrobiť takmer akýkoľvek obrábací ...

Elektromontáže bytové, priemyselné a inteligentné, bleskozvody - montáže zabezpečenia, kamerových systémov a dátových rozvodov - opravy elektroinštalácií a revízie Predaj: - svietidlá - elektromateriál.

Veľkoobchod a maloobchod, ručná výroba: - háčkované ozdoby, čiapky, košíčky pre družičky, šaty - háčkované vianočné ozdoby: anjeli, vločky zvončeky - dekoračné predmety vyrábané metódou quilling: stromčeky, vločky, motýliky, vianočné zvončeky, magnetky, náušnice, priania, zvieratká na stenu........ Všetko je možné vyrobiť po dohovore v ...

Systém suchých omietkových a maltových zmesí SALITH. Vápencové a vápenné výrobky: -kusové vápno -vápenné brikety -vápenný hydrát -mleté vápence a vápno -suché omietkové zmesi -vápencové drviny -zmesi pre stabuilizáciu zeminy.

Dodávky stavebných materiálov: - betónové výrobky - liatinové poklopy a mreže - plastové kanalizačné potrubie - zvárané siete a stavebná oceľ.

Elektromontáže: - priemyselných hál, závodov - občianska a bytová výstavba. Výroba: - priemyselné rozvádzače - domové rozvádzače. Projekty.

Predaj, opravy, montáž: - merače tepla. Predaj, montáž: - vodomery - merače tepla a vodomery - diagnostický servis meračov tepla - merače tepla DANFOSS - frekvenčné meniče DANFOSS. Rekonštrukcia: - ústredné kúrenie. Servis: - plynové kotly.

Služby architekta. Projekčná kancelária. Služby: - projekčné práce, projekty - návrhy interiérov - architektonické štúdie.

Výroba: -nábytok na zákazku (okrem kuchýň) -interiéry na zákazku.

Plynoinštalačné práce. Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce. Montáž: - kotly aj MARATOP - radiátory - potrubie.

Realitná kancelária ORKA pôsobí bez prestávky na olomouckom realitnom trhu už od roku 1997. Pozná veľmi dobre miestne realitné pomery a vďaka mnohoročným skúsenostiam sa jej realitní makléri dokážu perfektne zorientovať v akejkoľvek problematike týkajúcej sa bývania, vrátane právnej a finančnej problematiky. Pracovníci dokážu rýchlo reagovať aj na ...

Užitočné veci pre rôzne odvetvia: - chovateľské potreby - detský tovar - šport - dom a záhrada - móda a oblečenie - príslušenstvo pre mobilné telefóny.

Výroba: - záložné napájacie systémy. Vývoj a výroba: - elektronické súčasti a komponentov pre diaľkové dohľady a riadenie napájacích systémov. Elektronika pre riadenie systému klimatizácie.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Spoločnosť AKTOS DVERE ponúka širokú škálu vysoko kvalitných certifikovaných interiérových a vstupných dverí vrátane príslušenstva.