Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Veľkoobchod: - obklady - dlažba - vybavenie kúpeľní - sanitárna technika - sprchové kúty, vane - kúpeľňové doplnky - zrkadla.

Zámočníctvo. Výroba, inštalácia a opravy strojov a prístrojov. Maliarstvo a natieračstvo, murárstvo. Návrhy, štúdie a realizácia záhradných úprav.

Predaj, stavba a realizácia: - teplovzdušné krby - krbové kachle na drevo i uhlie. Výroba krbov na zákazku.

predaj: - záhradkárskej potreby - oplotenie - náradie - tovar pre dom a záhradu - drogerie - elektro (batérie, zásuvky). pobočka: - Nám. Mieru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

služby: - elektroinštalácie. predaj: - elektroinštalačný materiál.

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Firma Prumhor s.r.o. Vám upraví Váš interiér či exteriér. Zaoberáme sa stavebnými a natieračskými prácami, zatepľovaním fasád a tiež predajom farieb a lakov nielen v Šumperku, ale aj v Košiciach. Zameriavame sa na tieto služby: - stavebná činnosť (rekonštrukcia, výstavba) - revitalizácia bytových a nebytových domov - revitalizácia panelových ...

služby: - údržba zelene - strihanie a rez kríkov a stromov - výrub stromov - údržbárske práce - doprava, sťahovanie

služby: - osvetlenie záhrad - drobné stavby (krby) - projekcia a kompletné realizácie (návrhy a realizácie záhrad na kľúč, osvetlenie, výsadby v interiéri a exteriéri, celoročné údržba) - dodávka závlahových systémov HUNTER

Zásielkový a internetový obchod: - elektrické profesionálne a hobby náradia - profi benzínové a elektrické píly - profi záhradná technika - kompresory - vzduchové náradie - zváracia technika - stroje na spracovanie dreva - snežné frézy atď.

Kúpeľňové štúdio, predaj obkladov a dlažieb ako do interiéru tak exteriéru. Grafické návrhy, technické i dizajnové poradenstvo. Výhradné zastúpenie značiek v regióne: Obklady a dlažby (Taliansko, Španielsko) Sanitárna keramika, batérie

Výroba: - závesné a kotviace prvky určené na montáž sadrokartónu. divízia: nástrojáreň: - sústruženie, frézovanie, brúsenie, elektroerozní obrábanie - výroba nástrojov. Lisovňa. Drôtený program.

Dodávka - motorové a elektrické píly JONSERED - krovinorezy JONSERED - záhradné kosačky a traktory JONSERED - záhradná technika HUSQVARNA - lesná technika HUSQVARNA

Predaj, montáže: - plastové a hliníkové okná a dvere značky DOLS - sekčné garážové vráta Kružík. Murárske práce.

Predaj, montáže slovenských pletív, zváraných sietí a priemyselných panelov, chovateľských a lesníckych pletív, stĺpikov a vzpier, brán, bránok a príslušenstvo pre inštaláciu rôznych typov oplotenia.

Zákazková výroba: - kuchyne a nábytok z lamina - vybavenie interiérov. Prevádzkareň Šumperk: ul. Žerotínova 89 bývalý areál MORAVOLEN 787 01, Šumperk.

Drevostavby Michlovský. Tesárstvo. - drevostavby, nízkoenergetické rodinné domy - záhradné domčeky, pergoly, altány - votavů, vikiere - vonkajšie terasy - brány, ploty - drevené obloženie.

Diamantové nástroje: - brúsiace kotúče z diamantu a kubického nitridu bóru - diamantové pilníky - diamantové prievlaky - honovacie lišty - diamantové nástroje pre stavebníctvo - diamantové vŕtacie nástroje.

Ateliér Habakuk: - ateliér drevených sôch. Výroba: - zrubov - záhradného nábytku.

Firma Nazet, s.r.o. vo Vikýřovice neďaleko mesta Šumperk, sa zameriava na predaj a servis záhradnej, poľnohospodárskej, lesnej techniky a obchodné zastúpenie značkových výrobkov firiem Stiga a VARI. Predaj, eshop a servis: záhradná technika - krovinorezy, vyžínače - vysávače, fúkače - drviče záhradného odpadu - postrekovače - ...

ABA Šumperk, spoločnosť s ručením obmedzeným je firmou, ktorá sa zameriava na tenkostenné a hrubostenné spracovanie plechov rôznymi technológiami s dôrazom na zváranie. Tiež sa špecializujeme na nerezovú výrobu pre gastronómiu a zdravotníctvo. Vďaka dlhoročnej orientáciu v obore vlastníme špeciálne technologické vybavenie pre povrchové úpravy ...

kvetinárstvo predaj: -květiny -dárkové tovar -keramika.

SZA-STAV, s.r.o. - vykonávanie stavieb: - novostavby - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia stavieb - fasády - obklady a dlažby - votavů - prestavby bytových jadier - vymeriavania objektov - oplotenie objektov - autodoprava nákladné - zemné práce - školiace centrum.