Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Maloobchod, montáž: -plastové okná. -drevohliníkové okná. -drevené eurookná. -masívne vchodové dvere z plastových profilov. -samonosné brány. -garážové vráta.

Špecializované záhradníctvo. predaj: -kaktusy, sukulenty. -mrazuvzdorné palmy. -juky, agáve.

Stolárstvo. Výroba: -nábytok. -vstavané skrine. -obývacie steny. -postele.

Stavba, dodávka: -interiérové krby. -kachle.

Stolárstvo. Výroba: -záhradné drevostavby. -pergoly, altány. -záhradné domčeky. -záhradný nábytok. -nábytok z masívu. -schodisko. Práca: -pokládka plávajúcich podláh. E-shop: -OSB dosky. -palubky. -KVH hranoly.

Zákazkové stolárstvo. Práca: -truhlárske.

Záhradníctvo. Pestovanie, predaj: -kvety. Návrh, realizácia záhrad.

Značková predajňa: -GORENJE, WHIRLPOOL, PANASONIC, DAEWOO, TESLA, LIEBHERR, MIELE. Veľkoobchod. GORENJE: -najväčší výber vstavaných spotrebičov. Predaj: -chladničky -kombinované chladničky -mrazničky, mrazničky -práčky -umývačky -sušičky -sporáky. Predaj rôznych značiek: -televízory -videa -mikrovlnné rúry ...

Predaj a prenájom: - sanitárna technika a WC - mobilné kancelárie - kontajnery - ploty - kontajnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Maloobchodný predaj textilnej galantérie a bižutérie. Internetový obchod R-galantéria ponúka textilnú galantériu-široký výber zipsov, gombíkov, mašlí, ihiel, korálikov, textilné metráže, bižutériu, dekoračný tovar, módne a odevné doplnky-šály, šatky, rukavice, čiapky, hobby a bižutérne komponenty, korálky a vyšívacie predtlače, bytový textil a ...

Výroba: -matrace všetkého druhu -matrace na mieru z vaty a molitanu, bavlny, vlny sa zdravotnými vložkami -detské lehátka pre materské školy. Predaj: -molitanu -detské postieľky a príslušenstvo.

Výroba nožníc na plastové potrubie.

Poskytujem komplexné realitné služby a poradenstvo. Poradím Vám ako pripraviť nehnuteľnosť na predaj. Kladiem dôraz na osobný prístup a férové konanie.

Poskytuje - finančné poradenstvo Reality Hostinská činnosť Investičná výstavba

Predaj, veľkoobchod: -fasádne farby -fasádne materiály -laky -riedidlá -maliarske pomôcky.

Predaj: -koberce v metráži -koberce kusové -behúne -PVC* -rohoží.

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov

Stavebná a obchodná spoločnosť. Vykonáva: -stavby na kľúč -rekonštrukcia -sadrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práca: -tesárske, klampiarske, pokrývačské -inštalatérske, kúrenárske -elektroinštalačný -všetky stavebné. Predaj: -keramické obklady a dlažby -lišty, škárové hmoty, lepidlá, silikóny, umývadlá, vane.