Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Dodávka, montáž: - plastové okná - interiérové a vchodové dvere - garážové vráta

služby: - architektonickej štúdie - urbanistickej štúdie - stavebná projekcia

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - stoly, stoličky, skrine

činnosť: - výkopové práce - terénne úpravy - stavebné práce - upratovacie práce - údržba zelene Požičovňa, prenájom: - stavebné náradie - lešenie

služby: - kvetinárstvo Svadobný salón.

Výroba, predaj: - farebné sklá - obklady kuchyne, steny - pracovnej dosky - výplne dverí

upratovacie služby - profesionálne kompletné upratovanie komerčných, verejných a bytových priestorov - údržba záhrad.

Stolárstva. Výroba - dvere, okná - kuchyne - skrine - postele - pergoly.

Špecialista na vybavenie interiérov Apokork štúdio je špecialista na vybavenie interiérov, od roku 1994 máme 40.000 spokojných zákazníkov. Náš sortiment: podlahové krytiny, interiérové dvere, vstavané skrine, plastové a hliníkové okná, vonkajšie žalúzie a predokenné rolety, garážové vráta, markízy. Montáže vykonávame vlastnými zamestnancami.

Zaistíme prenájom a pravidelné čistenie vchodových rohoží a čistiacich zón pre obchody, kancelárie či obytné budovy. Rovnako tak pracovných odevov pre rôzne odvetvia a servis priemyselných utierok.

Firma Vladimír Jaňour - INSTAMONT sa zameriava na vykonávanie inštalatérskych a kúrenárskych prác. Dodávame a montujeme rozvody vody, kúrenie, plynové kotly, elektrokotle, podlahové vykurovanie aj tepelné čerpadlá. Našou ďalšou činnosťou je revízia a strojné čistenie kanalizácie. Sídlime v meste Hořovice. Kúrenárske, plynárske práce, dodávka, ...

Práca: - murárske - údržba zelene.

Špecializovaná predajňa: - maliarske, fasádne farby - priemyselné farby - nátery na drevo, kov - fasádne omietky - tmely, riedidlá.

Dodávka, montáž: - rolety, žalúzie - vonkajšie žalúzie - siete proti hmyzu.

Elektroinštalácia, elektrikárske práce - výroba rozvádzačov - bleskozvody a uzemnenie - priemyselné a bytové inštalácie vrátane rekonštrukcií.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop - záclony - voály - riasiace pásky.

Zákazkové stolárstvo, výroba - kuchyňa - okná - dvere - nábytok z masívu.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop - osvetlenie - svietidlá - žiarovky, reflektory.

Služby - návrh a dizajn stavebných prvkov - dizajn interiéru domov a bytov - design komerčných priestorov.

Distribúcia, veľkoobchod, maloobchod, predaj - LED osvetlenie - LED žiarovky.

Činnosť - servis autobusov a nákladných vozidiel - umývačky autobusov, nákladných a osobných vozidiel - predaj pohonných hmôt - prenájom budov, nebytových priestorov a parkovanie.

Predaj: -lacné koberce výpredaj z výstav a veľtrhov -laminátové podlahy.

Potrebujete nové kúrenie? Chcete vykonávať rekonštrukcie kúrenia alebo plynu? Obráťte sa na inštalatérov a kúrenárov z firmy KOVO Johan! Našou prioritou je Vaša spokojnosť. Prednosťou našej spoločnosti je profesionalita a dlhoročná skúsenosť na trhu. Cenové ponuky spracovávame zadarmo po zameraní alebo z dodanej projektovej ...

-Špecializovaný maloobchod -Sprostredkovanie služieb