Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Bc. Sandra Doležalová prevádzkuje kvetinárstvo, floristickú dielňu a kvetinovú farmu. Zameriava sa na väzbu klasických, svadobných i smútočných kytíc a výrobu jarnej, veľkonočnej, jesennej a vianočnej dekorácie.

Henrich Bednár sa špecializuje na rezanie guľatiny pásovou pílou, predáva stavebné rezivá, vykonáva výrub stromov a ťažobné práce.

Brckoo.cz sa zameriava na sklenené a oceľové slamky. Slamky sú vyrobené v Českej republike. K slamkám je tiež možné si vybrať obaly a kefky na čistenie.

Kuchyňa IN s.r.o. prevádzkuje kuchynské a dizajnové štúdio, postará sa o návrh a realizáciu kuchýň a zameriava sa aj na vstavané skrine, nábytok do spální, detských a obývacích izieb a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Miroslav Peichl sa zameriava na výrobu nábytku, stolárske a podlahárske práce.

Textstav, družstvo sa zameriava na poľnohospodárstvo, záhradníctvo, stavebné práce, úpravu kovov a na skladovanie.

JUDr.Alena Kremláčková sa zameriava na realitnú činnosť a je lektorkou jogy.

Údržba, návrh, realizácia záhrad. E-shop: -hnojivá -trávnikové osivá -ochranné postreky -prípravky proti škodcom -malá mechanizácia

Naša firma ponúka kovovýrobu a stavebné zámočnícke a klampiarske práce v oblasti Jihlavy. Prevažnú časť výrobkov urobíme podľa Vašich požiadaviek a to vrátane návrhu, dodávky aj montáže. Z klampiarskych prác Vám poskytneme výrobu a nátery klampiarskych prvkov. Výškové montážne práce sú samozrejmosťou. V kovovýrobe zabezpečíme výrobu oceľových ...

Prima prenájom a reality s.r.o. prevádzkuje realitnú kanceláriu zameranú na predaj a prenájom bytov, domov, nebytových priestorov, pozemkov a komerčných priestorov.

Spoločnosť Pštrosi.com vedie svoj e-shop: -prachovky z pštrosieho peria -náušnice s pštrosím perím -pštrosie vajcia.

Predaj stavebného materiálu - stavebniny.

Umelecký kováč. Kovovýroba, umelecké kováčstvo, sériová výroba: - úžitkové umenie, mobiliár - drobná sériová kováčska výroba (stavebné, mobiliár) - odpadkové koše, záhradné lavice, lavičky, krbové náradie a i. (Iba kováčsky spracované) - exteriérové práce, plastiky - ozdobné mreže - ploty - brány, bránky - kovanie na dvere - bytové ...

Výroba vzoriek kolekcia v oblasti cloniaci techniky: - rolety - plisované látky a duetové látky

Výroba, predaj: - kanalizačné potrubia, kanalizačné rúry, hrdlové spojky, tvarovky, nátrubkov, redukcie, kolená - drenáže a chráničky - betónové výrobky, kanalizačné betónové skruže, šachty, dna, vtokové, lomové, revízne. Skruže na studňu, betónové polené poklopy na studňu. Dažďové uličné vpuste, betónové uličné skruže - vodovodné ...

ASK - správa, s.r.o. funguje ako správa bytových domov pre spoločenstvo vlastníkov, bytové družstvá, obce, mestá. Správa nebytových - komerčných objektov (kancelárske budovy, výrobné a priemyselné areály, budovy ordinácií lekárov, apod.)

Montáž, predaj, servis: -okna -Dvere -potravinové -zasklívání lodžie.

Stavebná činnosť: -výstavba (stavby) rodinných domov systémom CEPOL -kompletné stavebné dodávky. Zatepľovanie, tepelné izolácie domov, budov, panelákov: -systém VINYL (VINIL) SIDING a sucha -systém JUBISOL za mokra. Predaj, prenájom, požičovňa: -fasádne a pojazdné lešenie ALFIX, RUX. Veľkoobchod, maloobchod: -farby maliarske, ...

Predaj, montáže: - tepelné čerpadlá - vzduch-voda, zem-voda, vzduch-vzduch - klimatizácia - Daikin, Sinclair, Haier, Gree. Zaistíme záručný aj pozáručný servis.

FlowReality s.r.o.prevádzkuje realitnú činnosť

JAVAB s.r.o. vykonáva podlahárske činnosti v domácnostiach, vo verejnom aj v komerčnom sektore. Vyrába tiež dvere: - posuvné - skladacia - kývne

ArtexPolná, s.r.o.zaisťuje: Inštalácia vody, odpadu, plynu, kúrenia a klimatizácie a pod.

Josef Bernatík vykonáva murárske práce, obklady aj dlažby a prevažne rekonštrukcia bytového jadra, založenie stavby či sadrokartonárskej práce.