Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, návrh: -podlahové žľaby clasic, exclusiv -podlahové vpuste -systémové odvodňovanie -líniové odvodňovanie -bodové odvodňovanie.

Meranie dielov a súčiastok Kontrola správnej funkčnosti dielov a súčiastok podľa predpisu Oprava jednotlivých dielov a súčiastok Dokončovacie práce na výrobkoch nadpráce (Drobné úpravy dielov, opravy, čistenie dielov a všetka manuálna práce) 200% KONTROLA KVALITY Služby v oblasti FACILITY Servise Vonkajšie upratovanie a údržba priestorov a ...

Zaoberáme sa kachliarskym prácami a kominictvím: - stavba akumulačných, kombinačných a ďalších systémov - komíny - krbová obstavba

Bohumír Nix sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku a vchodových dverí z masívu a predáva špaletové a euro okná a dvere.

Výroba, maloobchod, predaj: -čalouněný nábytok -sedací súpravy - rohová, klasická, rozkladacia, sektorová -postele dvojlôžka - lamelová, pružinová, klasická -jednolůžka rozkladacie, váľandy.

ISO 9001: 2000 Výroba: -špeciálny spojovacie prvky -strojársky výroba. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovacie materiál.

Umelecké kováčstvo. Kováčska výroba. Remeselnícke spracovanie výrobkov zo železa, nerezovej ocele, mosadze a medi. Výroba: - brány, ploty, zábradlia - dverové aj okenné kovanie, pánty, kľučky, mreže - vývesné štíty, nápisy a čísla - osvetľovacie telesá, lampy a svietniky - krbové príslušenstvo - kozubové zásteny, dvierka, náradie a ...

Predaj stavebného materiálu a tovaru.

Strechy: - klampiarske, pokrývačské a tesárske práce. Strešná izolácia, zateplenie striech penovým polystyrénom a nadkrokvovou izoláciou. Nátery striech. Montáž strešných okien.

Výroba, predaj: -interiérové dvere otočné a posuvné -jednokřídlé a dvojkrídlové prevedenie -Dvere s hladkým i profilovaným povrchom -Dvere s povrchovou úpravou HPL, CPL, kašírovacie fólie -Dvere striekané akrylátovou farbou -Dvere s nástrekom PUR a RAL -vchodové dvere do bytu -Dvere protipožiarne -Dvere bezpečnostné -zárubně -tvaroviek.

Výroba: -atypický nábytok. Predaj, maloobchod: -kuchyňa firmy SYKORA -nábytok JELÍNEK, CALIGARIS -čalúnený nábytok LINEAINIMBOTTITI. Zákazková výroba Corianu -umelý kameň s dokonalosťou spojenia a opracovania. Dovoz a spracovanie kompaktných materiálov KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, predaj: -elektrospotrebiče MIELE.

Výroba, predaj: -kúpeľňové štúdio -kuchynské štúdio -kuchyňa na mieru -3D návhry -vstavané skrine Predaj: -kúpeľňového vybavenia -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchynská linka vrátane spotrebičov -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

Maloobchod, predaj: -rezané, umelé kvety -veľký výber črepníkových kvetín -ozdobná keramika, darčekové predmety. Služby: -viazanie kvetov, suchá väzba.

Kuchyňa Destino s.r.o. vykonáva rekonštrukcie alebo výrobu kuchýň nemeckých výrobcov. Kuchyňa si môže zákazník vybrať moderné či klasické, bezúchytkové či rustikálne. Spoločnosť je tiež schopná navrhnúť nábytok do obývacích izieb a kúpeľní podľa farieb a dekoru kuchyne.

Stolárstvo Šlajs sa zameriava na zákazkovú výrobu vstavaných skríň, kuchynských liniek, postelí, schodísk a mnoho ďalšieho. Na svoju výrobu využíva CNC stroje.

Internetový obchod s krmivami pre koi kapre a jazierkové rybičky. Zákazková výroba plastových jazierkových filtrácií založených na kefovej filtrácii s biovežou.

Rodinný ateliér so zameraním na dizajn v oblasti skla. Vytvárame mozaiky, vitráže, šperky, pieskované vitráže a objekty. realizácia dizajnových návrhov v oblasti interiéru a exteriéru.

predaj: -zahradní, farmárske techniky -náhradná diely -sekačky -pily -malotraktory -křovinořezy -komunální technika

Výroba, práca: -truhlárstvo, stolárska -kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok -detský nábytok.

Rezanie a hranovanie drevotriesky presne na mieru - laminované drevotrieskové dosky: - kompletné posuvné dvere pre vstavané skrine, vodiace koľajnice, štetiny a ďalšie vybavenie pre vlastnoručnú výrobu vstavanej skrine.

Truhlářství Přibyl & Bukvaj Výroba: -nábytok -Dvere, okná -okenice -podlahy, schody.

Výroba: -zakázková nábytok -kuchyňské linky, obývacie steny -komody, spálňa a skrine -Dvere, okná, schody, podlahy, obloženie stien a stropov a PC stoly -vybavení interiérov reštaurácií, obchodov a kancelárií.

Výroba, predaj: -podlahy -drevená okná -schodiště -terasy -fasády.

Príprava a realizácia interiérov na kľúč. Stolárska výroba: -nábytok na zákazku, hotelový nábytok bary, reštaurácie, recepcia, garderóby, ai., vrátane dodávky ďalších interiérových prvkov (Koberce, stoličky, záclony, závesy) -Komplexné služby v oblasti vybavenie interiéru hotelov a administratívnych budov -poradenská ...

Predaj, vzorkovňa, pokládka: -2500 druhov PVC bytové, záťažové, vinyl, prírodné lino MARMO -imitace materiálov: dlažby, dreva, kameňa, korku, parkety, mramoru -600 druhov plávajúcich podláh, laminátová, masívne, bambus -laminátové dlaždice - imitácia dlažby, keramické dlaždice, prírodný kameň -plovoucí podlahy z masívu, drevené laminátové ...