Drevené okná a dvere sú najlepším riešením pre nízkoenergetické a pasívne domy. Ponúkajú značnú úsporu, širokú škálu drevodekorov a vykazujú dlhú životnosť. Eurookná si môžete zaobstarať aj vo variante s nalepovacími priečkami alebo izolačným sklom.

Aleš Vrátny sa zameriava na stolárske práce, zákazkovú výrobu nábytku do všetkých miestností domácnosti a na výrobu a montáž eurookien.

Výroba, montáž: -kuchynské linky, obývačky, skrine... -lamino, masív, dyha Výroba: -nábytok na zákazku lamino -masív, dyha -okná, dvere vchodové a vnútorné masív, dyha.

Výroba: -drevárska -nábytok na zákazku -obloženie -dvere -stolový nábytok -výroba atypického nábytku a zariadenia -kuchynské linky -schodisko

Stolárstvo. Práca: -truhlárske. výroba: - dvere, okná, nábytok, postele, zábradlia, obklady ale aj doplnky.

Stavebno stolárske práce. Montáž: - okná a dvere.

Kovovýroba: -zákazková aj sériová výroba zámočníckeho charakteru: - (konštrukcia menšieho rozsahu), výrobky z nerezu - pekárne, kuchyne pečné plechy- hliník, Fe, nerez. Drevovýroba: - výroba stavebného stolárstva-okná, dvere, altány, pergoly, lavičky, oplotenie, vráta, obloženie, sauny, záhradný nábytok… Elektrovýroba : - montáže ...

Dušan Fiala prevádzkuje stolárstvo a zameriava sa na návrh a zákazkovú výrobu kuchynských liniek, dverí, nábytku, schodov, pergol a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - zariadenie reštaurácií - kuchyňa - repliky okien.

Výroba, zákazková výroba, predaj: -truhlárska -plávajúce podlahy -nábytok -okná -dvere.

Vyroba: -okno, eurookná, špaletové okná, plastové okná - profily Deceunick -kuchyňa, kuchynská linka podľa priania zákazníka -vstavané skrine na mieru -drevené schodisko -masívne dvere. Výroba kuchýň od objednávky po montáž. Servis okien.

Stolárske práce. Výroba, predaj a montáž: -drevené obklady a podlahy -euro okná -špaletové okná -dvere -drevené schody.

Výroba, predaj: -interiérové dvere otočné a posuvné -jednokřídlé a dvojkrídlové prevedenie -Dvere s hladkým i profilovaným povrchom -Dvere s povrchovou úpravou HPL, CPL, kašírovacie fólie -Dvere striekané akrylátovou farbou -Dvere s nástrekom PUR a RAL -vchodové dvere do bytu -Dvere protipožiarne -Dvere bezpečnostné -zárubně -tvaroviek.

Výroba: -posilňovacie stroje, zariadenia (prevedenie podľa priania zákazníka) -činky, závažia Zámočnícke práce: -ploty -dvere -brány -garážové vráta -mreže -schodisko -jednoduché oceľové konštrukcie -vypracovanie návrhu výrobku -pracovanie výkresovej dokumentácie -povrchová úprava podľa priania. Stolárstvo: - kuchynské linky - ...

Stolárstvo: -truhlárska výroba -kuchynský nábytok -spálňa, obývacie izby -dvere, schody -hračky.

Václav Novák prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava predovšetkým na výrobu dverí, zárubní, líšt, mriežok a bytových doplnkov.

Zákazková výroba: - schodisko - interiérové dvere - vstavané skrine - vybavenie kancelárií a predajní. - nábytok.

Stolárstvo, sklenárstvo. Výroba - drevené dvere, okná - nábytok - kuchyňa - schodisko.

truhlářství: - nábytok na mieru - klasický, rustikálny aj moderný nábytok - dvere a zárubne - schodisko - interiérové aj vchodové - terasy, pergoly, prístrešky - kuchyne - obývacie izby, spálne, - predsiene, vstavané skrine - kancelársky nábytok - detské izby - stoly + stoličky - postele - masív - vráta, bránky - špecializované ...

Stolárstva. Výroba - okná, dvere - strešná konštrukcia - kuchynské linky - zimné záhrady - záhradné domčeky.

Stolárske práce. Výroba - kuchyne - skrine - dvere, okná - pergoly.

Jalam, s.r.o. sa zameriava na výrobu zákazkových kuchýň, nábytku, okien, dverí, podláh, interiérového aj exteriérového vybavenia.

Práca: -truhlárske. Špecializácia: -výroba okien.

Výroba a montáž: -eurookna, drevené okná, drevené okno -vchodové dvere, drevené -interiérové dvere.

Sme neustále sa rozvíjajúca stolárska firma s mnohoročnou praxou. Za použitia klasických aj moderných trendov a technológií, sa zameriavame na profesionálnu zákazkovú výrobu kvalitných stolárskych a tesárskych produktov. Špecializujeme sa na zákazkovú výrobu nábytku a stavebno stolársku výrobu. V našom výrobnom programe nájdete kuchyne, ...

služby: - servis a opravy plastových, hliníkových a drevených okien.