Drevené okná a dvere sú najlepším riešením pre nízkoenergetické a pasívne domy. Ponúkajú značnú úsporu, širokú škálu drevodekorov a vykazujú dlhú životnosť. Eurookná si môžete zaobstarať aj vo variante s nalepovacími priečkami alebo izolačným sklom.

Petr Lupoměch vykonáva zatepľovacie a stavebné práce. Svojim zákazníkom predáva rôzne druhy okien, vyrába a montuje lodžie, izoluje strešnú krytinu a mnoho ďalšieho.

Ramila, s. r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, dverí, nábytku a drevostavieb.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -materiál pre klampiarov a pokrývačov -plechy, strešné odkvapy, odkvapové systémy, strešné žľaby, kolená, koleno, kotlíky, žľaby, zvody, strešné plechové krytiny, tabuľkový a zvitkový plech -materiál pozink, meď (Cu), hliník (Al). -príslušenstvo žľabové čelo, háky, lapč lístia, posvná rúra, žľabový roh, roh ...

Klampiarske práce Pokrývačské práce - strechy na kľúč Montáž - strešné okná

Predaj: -kuchynské dvierka -lamina -palubky -plávajúce podlahy -drezy -spojovacie materiály -laky, tmely, lepidlá -hrany -lišty -nábytkové kovanie -truhlárske náradie. Pravidelné rozvozy: -utorok a štvrtok v smere Veľké Meziříčí - Veľká Bíteš -streda a piatok v smere Žďár nad Sázavou - Nové Mesto na Morave.

Zasklievanie okien - výmeny izolačných skiel Renovácia, údržba, montáž, servis - eurookná - dvere

Montáž: -drevené okná a dvere -systém EURO -plastové okná a dvere z profilov -deceunick a Termolux -hliníkové okná a dvere.

PLASTOVÉ OKNÁ DREVENÉ EUROOKNÁ DREVOHLINÍKOVÉ OKNÁ VSTUPNÉ DVERE STREŠNÉ OKNÁ ZIMNÉ ZÁHRADY PARAPETY ROLETY ŽALÚZIA GARÁŽOVÉ BRÁNY

Renovácia, opravy, oprava: -dvere (dverí) plastovou fóliou -interiérové dvere a zárubne Služby: -odvoz a dovoz dverí -odvoz od 4 dverí a viac zadarmo -v priebehu renovácie možnosť zapožičania náhradných dverí.

Veľkoobchod, maloobchod: -stavebný materiál -zdravotná keramika -okná, dvere -krytina BRAMAC -lepenky všetkého druhu -sadrokartóny -tepelná izolácia -polystyrén tabuľový.

Zameranie, poradenstvo, predaj a montáž: -okná (okno), dvere: plastové (plastové), drevené (drevené) (eurookná, eurookno), hliníkové -zimné záhrady, zimná záhrada -vnútorné a vonkajšie parapety, žalúzie, nadokenné rolety -tesniace systémy, tesnenie okien a dverí. Ponúkame: -bezplatné spracovanie cenovej ponuky -poradenské služby súvisiace ...

Firma Renou sa zameriava na opravy a renovácie okien, zasklievanie skiel, výmeny okien, kovania a tesnenia, montáže dverí a mnoho ďalšieho.

Zákazková výroba, montáž, predaj: -podlaha, podlahoviny - korkové, laminátové, drevené - Portugalsko a Nemecko -schodiská, schody z masívu (dub, buk), samonosné, točité, priestorové oblúkové -zábradlie kombinácia s nerez, sklo, sústružené prvky -práca - interiér -interiérové dvere - jednoduché, moderné, rustikálne, dyhované, laminované, ...

Predaj, montáž, servis: -plastové okná a dvere z profilu REHAU -eurookná -žalúzie -vonkajšie parapety -vnútorné parapety -siete proti hmyzu -príslušenstvo.

Výroba, montáž: - konštrukčné drevostavby - zrubové, zrubové stavby - reštauračné stavby - murované stavby - rekonštrukcia - okná, dvere, vráta - schody, podlahy, zábradlia - kuchyňa, nábytok - reštauračný nábytok - fasádne systémy.

Výroba - typický aj atypický nábytok na mieru - kuchynské linky Výroba - typický aj atypický nábytok na mieru - vstavané skrine s príslušenstvom - nábytok - poslete Výroba - dvere Výroba - schody

Remeslá, služby, výroba - stolárske práce Výroba - kuchynský nábytok - spálňa, postele, skrine - kancelársky nábytok - dvere - nábytok a vybavenie pre školy a škôlky

Výroba: - eurookná - kastlové okná - repliky historických okien - drevené vchodové dvere

Montáž: -plastové okná a dvere - REHAU -drevené okná a dvere - EURO -interiérové dvere - SAPELI -vnútorné a vonkajšie parapety -žalúzie, siete proti hmyzu.

Spoločnosť JS Montáže, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na predaj drevených, hliníkových a plastových okien.

Spoločnosť Ramila Drevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na výrobu dverí, okien, kuchýň, nábytku a verand.