Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Práca: - stolárske Výroba: - vstavané skrine - kuchynské linky - postele - vchodové dvere.

Výroba: - kuchynské linky, kuchyne - šatníkové skrine, vstavané skrine - nábytok. Predaj, montáž, kompletné dodávky: - kuchynské dvierka - vstavané elektrospotrebiče.

Stolárske, stolárske práce. Výroba: - nábytok na mieru - kuchynské linky - vstavané skrine - postele - komody - záhradné domčeky - pergoly.

Kuchynské štúdio. Kuchyňa na mieru. Výroba, predaj, montáž: - kuchyňa, kuchynské linky, kuchynský nábytok - nábytok na zákazku, na mieru (predsiene, spálne, vstavané skrine, obývacie steny, detské izby).

Drevovýroba, výroba, predaj: - nábytok na zákazku - doplnkový nábytok, vešiaky - písacie stoly - rokovacie, písacie stoly - skrine, skriňa - kompletné vybavenie interiérov, kancelárií (stoličky, čalúnený nábytok, koberce) - kuchynské linky, kuchyne so vstavanými spotrebičmi. Poradenstvo, služba: - bytový architekt. Remeselnícke ...

Kompletná realizácia interiéru - stolárska výroba - nábytok na mieru - kuchyňa, kuchynský nábytok - kúpeľňový nábytok - nábytok do predajní a kancelárií - vstavané skrine.

Naša firma sa zaoberá výrobou z masívu a lamina: - nábytok, kuchynské linky, vstavané skrine - okná, dvere, schody, nábytok. Zaoberáme sa: - opravy, reštaurovanie nábytku, dverí, okien, schodísk - sklenárske práce, drobné čalúnické práce - Drevené doplnky do interiérov automobilov - Výroba a montáže pre zdravotníctvo

E-shop - sedacie súpravy - spálňa - kuchyňa - obývacie steny - nábytok do detskej izby - kancelársky nábytok - skrine

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba nábytku, predaj, dodávka: - interiéry, nábytok - šatne - kúpeľne - kuchyne - detské a obývacie izby - bytové doplnky - spálňa - dodávka vrátane spotrebičov.

Stolárstvo. Výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - schodisko - dvere - pergoly.

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok - detské a obývacie steny - interiérové vybavenie - bytové doplnky.

Kartonáž. Výroba, výrobca krabíc, kartónov a obalov z vlnitej lepenky: - klopové krabice - vekové krabice - krabice na sťahovanie - krabica na víno - úložné krabice - archivačné krabice - darčekové krabice - krabica na pizzu - lepenkové krabice - papierové krabice - kartónové krabice - papierové obaly - tvarový výsek - preložky - ...

Firma Vojtech Laube so sídlom v obci Klapý v okrese Litoměřice sa zaoberá všetkou zákazkovou stolárskou výrobou z lamina aj z masívu. Ponúkame výrobu stolárskych výrobkov na zákazku - nábytok na mieru. Zameriavame sa nielen na výrobu z lamina, ale aj z masívu – všetko záleží na výbere zákazníka. Môžete si u nás objednať výrobu kuchynských ...