Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Predaj, e-shop elektrospotrebičov. Stolárstvo - výroba kuchynských liniek, nábytku, realizácia zimných záhrad, predaj originálnych drevosochárskych výrobkov.

Kuchynské štúdio. Kuchyňa Opava. Návrh, projekcia, predaj, montáž: - kuchyňa na mieru - kuchynský nábytok - kuchynské linky. Výroba kuchýň.

Stolárstvo. Výroba, predaj: - výroba na zákazku - nábytok z masívu aj lamina - kuchynské linky - detský nábytok - dvere, postele, vstavané skrine, stoly - altány, pergoly, prístrešky - búdy pre psa, drevené ploty, schody, zábradlia - dekorácia.

Vyrábam nábytok na mieru podľa priania zákazníkov, predovšetkým kuchynské linky, vstavané skrine, skrine pre podkrovné priestory, vysoké postele s úložnými priestormi, detské izby, komody, regály a pod.

Výroba nábytku: -kuchynské linky -vstavané skrine -písacie stoly -kúpeľňový nábytok.

Sme rodinná firma z Vysočiny a na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 2006. Zaoberáme sa predajom nábytku na mieru a všetkého vybavenia do interiéru od predsiení, obývacích izieb, sedacích súprav, kuchýň až po detské izby, spálne, pracovne i kancelárie od popredných českých výrobcov . Zo zahraničného tovaru ponúkame len ratanový nábytok a ...

Stolárstvo, stolárstvo, stolárske, stolárske práce Znojmo. Stolár, drevené schodisko, výroba kuchynských liniek, kuchyne, vstavané skrine, pergoly, záhradné chatky, prístrešky pre autá Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav -výroba nábytku -ploty -Dvere -schodiště -zábradlí -pergoly -Detská nábytok -interiéry predajní a ...

Rekonštrukcia: - kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa - byty, nebytové priestory.

Spoločnosť ENTIRE servis s.r.o. so sídlom v Plzni sa zaoberá predovšetkým nákladnou vnútroštátnou a medzinárodnou cestnou dopravou nad 3, 5 t a špedíciou. Ďalej zaisťujeme služby v oblasti nákladnej a špeciálnej dopravy (nosiče lodných kontajnerov, autá s hydraulickým čelom), denné a jednorazové rozvozy, (odvoz tovaru z obchodov k zákazníkovi) a ...

Gora nábytok, s.r.o. sa špecializuje na výrobu nábytku do obývacích a detských izieb, spální, kuchýň, kúpeľní a tiež na výrobu kancelárskeho nábytku.

Navrhujeme interiéry, vyrábame kuchyne, vstavané skrine, postele, obývačky, detské izby, dvere, podlahy, spálne i kancelárie. Predávame elektrospotrebiče, stoličky, stoly, tapety, periny, zdravotné matrace, lamelové rošty všetko pre zdravé spanie. Zabezpečíme kvalitné spracovanie, autodopravu i montáž.