Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Petr Hájek prevádzkuje službu hodinového manžela, konkrétne montáž nábytku, opravy kvapkajúcich kohútikov, výmena žiarovky, inštalácia garniže a pod.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Návrh a realizácia drevených, laminátových a dyhovaných interiérov i exteriérov. Zákazková výroba nábytku vrátane návrhu projektu.

Salón krásy. Všetko pre krásne vlasy, pleť a telo, doplnky ako šperky, nástroje na vlasy a hodvábny tovar.

Studio kuchýň - firma HON-kuchyne Opava predáva, dodáva a montuje kuchyne na mieru od výrobcu nábytku HON a.s. s viac ako 90-ročnou tradíciou. V našom Opavská štúdiu Vám naši skúsení zamestnanci pri vopred dohovorenom stretnutí pomôžu s návrhom na mieru, aby vyrobená kuchyne vyhovovala Vašim požiadaviek, a zároveň bola praktickou súčasťou Vášho ...

Výroba, predaj: - kuchynskej linky na zákazku, kuchyne: - masív-gaštan, jelša, čerešňa, dub - fólia - lakované - kúpeľňový nábytok predaj: - elektrospotrebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchynská technika, doplnky France, Blanco: - drezy, vodovodné batérie: - nerez, umelý kameň - ...

Zákazková výroba kuchýň s dlhoročnou tradíciou v Opave, Ostrave a v celom Moravskosliezskom kraji. Vykonáme zameranie, vypracujeme návrh. Vymeranie nábytku s 3D projektom vykonávame zdarma. Zabezpečíme kvalitnú výrobu a montáž aj bezplatný servis. Pracujeme vždy s kvalitnými materiálmi a s kovaním, ktoré možno zohnať na trhu. Výroba ...

Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok - komerčné priestory - spálňa - stoly

Výroba: - nábytok na mieru - spálňa - kuchyne - spálňa - stoly - kancelársky nábytok - dvere, schody. Podlahárske práce.

Spoločnosť IQ kuchyne, s.r.o. Vám vytvorí a navrhne kuchyne, ktoré prekonajú Vaše predstavy. O Vašej kuchyňse postaráme od samého začiatku, pomôžeme Vám s návrhom, dodávkou i realizáciou. Pre Vašu novú perfektnú kuchyňu spájame tie najlepšie návrhára, dizajnérmi a stolárov. Naša spoločnosť Vám pri realizácii kuchyne ušetrí čas, nervy aj ...

stolárna: - drevené obaly (prepravné) - zámorské balenie - atypické palety - stolárske a stolárske práce. Stará jizba: - predaj: - záhradný nábytok, domčeky - masívny nábytok - dekorácie - záclony, obrusy, keramika. Predaj reziva - Štítina.

Stolařství, zákazková výroba: - kuchyne - nábytok.

Maloobchod, predaj: - nábytok - sedacie súpravy, pohovky - postele, matrace, rošty - kuchyne - stoličky - stoly, skrine.

Návrh a realizácia interiérov. dizajn interiérov. predaj: - kuchyne - nábytok.

Zákazková výroba nábytku: - kuchyne - vstavané skrine - spálňa - kancelársky nábytok.

Zákazková výroba nábytku: - vstavané skrine - kuchyne - detské izby.

Stoliareň, stoláreň. Výroba: - nábytok z masívu - pergoly, altány - záhradný nábytok - postele - skrine - kuchynské linky - kúpeľňový nábytok.

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - spálňa - detské izby - dvere

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - detské izby - dvere - vstavané skrine

Stolárstvo. Výroba: pergoly, schodite, kuch.linky, dyhovaný nábytok, detské izby, dvere, zárubne, podkrovné vstavby, prístrešky, školský a kancelársky nábytok, drevené podlahy, všetko na mieru

Výroba, predaj, montáž kuchýň na mieru. Grafické návrhy zadarmo. Predaj nábytku.

Stolárske práce. Výroba: - bytový nábytok - školský nábytok - drenemé dvere.