Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Stolárstva karhal. Stolařství. práca: - stolárske - stolárske. Výroba, montáž: - nábytok - vstavané skrine - obývacie steny - detský nábytok - kuchynské linky - schody a zábradlia.

Kuchynské a nábytkové štúdio. Výroba: -truhlářská, stolárska. Návrhy, zákazková výroba na mieru, predaj, montáže: -kuchyňské linky, kuchyne (vrátane kuchynských spotrebičov) -kuchyňský nábytok: -židle, stoly, lavice -vestavné skrine.

Práca: - stolárske, stolárske. Výroba: - drevený nábytok - kuchynské linky - spálňa - obývacie steny - vstavané skrine - schodisko - dvere.

ATYP stolárstvo, s.r.o. Zdounky realizuje zákazky po celej republike, vrátane Prahy a okolia. Zákazková výroba nábytku na mieru sa týka väčšiny zákaziek. Vyrábame interiérové dvere, schodiská, pergoly, balkóny, stoly, kuchynské linky, obývacie izby, spálne. Zameriavame sa na výrobu atypického nábytku. Nábytok vyrobíme do bytov, domov, ...

Interier centrum: - realizácia a návrhy interiérov - typizovaný aj atypický bytový nábytok - kuchyne - obývacie steny - vstavané skrine. Stolařství, stolárstva.

Stavba, výstavba, realizácia: -výstavbu rodinných domov -rekonštrukcia bytových jadier -montáže sadrokartónov -opravy fasád, zateplenie fasád -opravy a rekonštrukcie striech a krovov -stavby z kameňa. Stoliarstvo, stoláreň, výroba: -nábytok na zákazku -kuchynské linky -kúpeľňový nábytok -vstavané skrine .

Návrhy, 3D vizualizácie a virtuálne realizácie interiérov na PC. práca: -truhlářské, stolárske. Zákazková výroba, montáže: -nábytok z lamina na mieru: -kuchyňské linky, kuchyne -vestavné skrine, predsieňové steny -detské izby -obývacia izby -ložnice -koupelnový nábytok -kancelárskych nábytok -nábytok reštauračných ...

Hodinový manžel: - montáže nábytku - čistenie odpadov - montáže batérií - kosenie trávy Pokrývačstvo, tesárstvo.

Spoločnosť INVISTA Craft s.r.o. so sídlom vo Vsetíne sa už viac ako 20 rokov, v spolupráci s francúzskou firmou, zaoberá vývojom nových ochranných a doplnkových prvkov. Súčasne sme jediní obchodní zástupcovia v Českej a Slovenskej republike. Ponúkame produkty, ktoré zaisťujú moderný vzhľad budov a postarajú sa nielen o ich dlhú životnosť a ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači. Predajňa: - Zlín, 51.budova Svitu tel.: 777114027

Stolárstvo, podlahárstvo. Práca stolárskej a stolárske na zákazku - z materiálov masív, lamino: -okna -Dvere: -venkovní, vnútorné (interiérové) -Posuvné, dvojkrídlové (dvojkrídlové) -garážové, vstupné -kuchyňské linky -Vstavaný (vstavané) skrine -kancelárskych nábytok -obývacia izby -detské izby -skříně -stoly ...

Malosériová a zákazková výroba: -nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -spálňa -detské izby -obývacie steny -nábytok kancelársky, do ordinácií, reštaurácií, hotelov a interiéry obchodov z laminovaných a dyhovaných materiálov. Bytové doplnky: -vešiaky-komorník-nemý sluha -konferenčné stolíky -odkladacie steny.

Stolárske práce. Výroba: -nábytok -kuchyňa -obývacie izby -spálňa -skrine -kúpeľne -stoly -postele

Zákazková výroba kuchynských liniek, schodísk, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku, vybavenie do detských izieb a spální, záhradných pergol. Výroba z laminovanej drevotriesky, dyhovaného materiálu či masívneho dreva na mieru vrátane montáže a dopravy. Interiéry, atypické interiéry, nábytok Vybavenie reštaurácií - stoly, stoličky, bary ...

Spoločnosť KJ KVINT s.r.o. so sídlom v Koryčanoch v okrese Kroměříž sa už od roku 2010 zaoberá výrobou kuchýň a výrobou ďalšieho nábytku na mieru, napr. vstavaných skríň, interiérových dverí, obývacích izieb, spální a detských izieb. Zabezpečujeme všetky služby od návrhu až po montáž, a to vrátane dodávky elektrospotrebičov, osvetlenia a ďalšieho ...

Predaj nábytku a vybavenia do bytov a domov: - sedacie súpravy - kreslá - obývacie steny - police a regály - konferenčné stolíky - postele - jedálenské stoly a stoličky - kúpeľňový nábytok - nábytok do predsiene - písacie a kancelárske stoly - lustre a svietidlá - bytové doplnky - koberce.

Stolárstvo. Výroba bytového nábytku: - obývacie steny - detské izby - police a regály - kuchyňa - šatníkové skrine - postele. Možnosť vizualizácie. Kalkulácia zadarmo.

Spoločnosť MG - INTERIER s.r.o. z Brezové u Zlína sa ako autorizovaný zástupca spoločnosti INDECO CZ zaoberá výrobou vstavaných skríň a kuchynských liniek. Špecializuje sa výrobu nábytku na mieru a samostatné aj posuvné dvere predovšetkým do súkromných interiérov, pre administratívne aj verejné budovy a obchodné zariadenia. Hlavné činnosti ...

Zákazková výroba: -kuchynské linky na mieru -kancelársky nábytok -kúpeľňový nábytok -nábytok (detské a obývacie izby, vstavané skrine, ...)

Zákazková výroba: - kuchynské linky na mieru - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - nábytok (detské a obývacie izby, vstavané skrine, ...)

Stolárstvo. Výroba: - obývacie izby - detské izby - vstavané skrine - kuchyňa - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - schodisko - stoly, stoličky a ďalší nábytok.

Vlastná výroba kuchýň Akrees. Oficiálne zastúpenie značiek Bosch, Siemens, Gaggenau, Bora, TON.

Stolařství, stolárstvo: -jídelní, reštauračné, dizajnové stoly Zákazková výroba, zameranie, spracovanie návrhu v 3D, výroba, doprava a montáž: -kuchyně, obývacie a študentské izby, spálne, šatne, restaturace, kancelárie, pracovne, vstavané skrine.

Predaj: - kuchyňa SYKORA, kuchynský nábytok - vstavané spotrebiče.