Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Kuchynské štúdio: -kuchyňa Gorenje -spotrebiče Gorenje a Mora.

Stolárstvo: -výroba nábytku na zákazku -kuchyne, kuchynské linky -obývacie izby -spálňa -kúpeľne -detské izby -kancelársky nábytok -vstavané skrine -nábytok z masívu -interiérové dvere -zárubne.

Stolárstvo, stolárstvo. Práca: -stolárske, stolárske. Zákazková výroba, montáže, predaj, dovoz: -interiérový, bytový: -detské izby -spálňa -obývacie steny -vstavané skrine, predsieňové steny -kuchynský, kuchyňa, kuchynské linky -kúpeľňový -kancelársky -pre hotely, banky, obchody, školy. Materiál: Lamino, ...

Stolárske práce, stolárske práce: -výroba nábytku z masívu na mieru podľa priania zákazníka -vybavenie interiérov -komody, postele -skrine vstavané -stoly jedálenské, kancelárske -dvere, zábradlia, schodisko.

Výroba: - nábytok - šatníkové skrine, kuchynské linky, obývacie izby, detské izby - kancelársky nábytok - záhradný nábytok - interiérové dvere - valašského dreveného šindľa zo smrekového dreva. 3D návrhy nábytku.

Stolárstvo. Výroba, montáže: - Nábytok na mieru z lamina a umelého kameňa- kuchyne, obývacie izby, detské izby, vstavané skrine, kúpeľne, predsiene. 3D návrhy, vizualizácia. Cenové kalkulácie.

Zákazková výroba nábytku na mieru. Predajňa nábytku: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny.

-kuchyňa -interiérový nábytok -sedacie súpravy.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Stolárstvo a stolárstvo Zavadil má prevádzkareň v obci Sulimov – Kvasice a pôsobí v okr. Kroměříž, Zlín aj Praha. Vyrobí nábytok na mieru – kuchynské linky, detské izby, spálne, vstavané skrine, regály, police a vnútorné drevené schodisko vrátane zábradlia. Zákazková výroba je zameraná na interiérový, bytový nábytok na mieru - z masívu, lamina ...

Práca: -zákazková výroba stolárska -kuchynské linky.

Maloobchod, predaj: - materiály stolárske, stolárske, nábytkárske - nábytkové dvierka určené na finálnu výrobu kuchýň, kúpeľní, komerčných interiérov, lekárskych ordinácií, študentských a detských izieb.

Stolár, stolár, nábytkár ponúka výrobu nábytku na zákazku. Kompletne vybavíme Váš interiér kúpelní, kuchyne, spálne, detskej či obývacej izby. Nábytok vyrábame z masívu, dyhy a lamina napríklad schody, dvere, vráta, vstavané poschodia. Postavíme pergolu, zábradlie alebo plot. Stolárstvo, stolárstvo: - výroba nábytku na zákazku - kompletné ...

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Naša stolárska firma sa zaoberá predovšetkým výrobou nábytku. Vytvoríme návrh, vykonáme zameranie, realizáciu až po montáž. Špecializujeme sa najmä na výrobu nábytku na mieru, na zákazku presne podľa priania a požiadaviek zákazníka. Nájdete nás v areáli ZEAS v Suchej Lozi alebo ...

Zaoberáme sa predajom všetkého nábytku: - sedacích súprav - kuchyňou - posteľou - stolov a stoličiek. Ďalej potom predajom veľkých elektrospotrebičov, voľne stojacich aj vstavaných - práčky, umývačky, chladničky, rúry, sušičky. Predaj: - hliníkové rebríky a lešenia. Montáže vodo-topo-plyn.

Interiérové a kuchynské štúdio Hanák realizuje zákazky nielen v Zlíne, ale aj celom Zlínskom kraji. Našou hlavnou činnosťou sú návrhy, realizácia interiérov, kuchyne, obývačky, spálne na zákazku a priamo na mieru zákazníkovi. Robíme kompletný interiérový dizajn a realizácia kuchýň a interiérov na mieru. Ku každému klientovi pristupujeme ...

Hlavnou činnosťou spoločnosti D&M Designe je zákazková výroba a montáž bytového nábytku z dyhy az lamina. Vyrábame kuchyne, vstavané skrine, spálne, obývacie izby, vybavenie detskej izby, pracovne či kúpeľne. Vyrobíme aj schody, zábradlia, dvere, knižnice, kancelársky nábytok alebo vybavenie obchodu či reštaurácie. Máme skúsenosti aj s ...

Firma Kuchyňa Lošák zaoberá od roku 2006 aj predajom, výrobou kuchýň a nábytku. Ponúkame pod jednou strechou produkty z elektra ako aj kuchyne a nábytok. Výroba, predaj, rekonštrukcia: -kuchýň, kuchynských liniek (sektorové kuchyne) -vstavaných skríň - ponuka foliovaných a lakovaných dvierok až 1000 druhov farieb -spálňou -bytového ...

Dovozca a predajca talianskeho rustikálneho nábytku. Maloobchod, predaj, internetový obchod, e-shop, eshop - štýlový nábytok - taliansky nábytok: - klasický nábytok - spálňa - jedálne - stoly, stoličky - barový nábytok - sedacie súpravy - posteľové rošty, matrace, zrkadlá - kúpeľňové súpravy - anatomické vankúšiky - prikrývky. ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - stoly - kuchynské linky - spálňa - kancelársky nábytok

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: -stolárske výrobky: -nábytok všetkého druhu -okná -dvere -drevené schody -obaly všetkých veľkostí: -drevené -sololitové.

Predaj, eshop: - elektro - osvetlenie a elektroinštalácia - kuchyňa - železiarstvo - potreby pre záhradu - porcelán, sklo a keramika - domáce potreby - vodoinštalácia.

Stolárstvo. Stolárska výroba na zákazku: -interiérový nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok. -postele vr. matrac Materiály - lamino, masív, dyha.

Výroba a montáž kuchynských liniek, vstavaných skríň. Ponuka grafických a cenových návrhov. Ďalej zaisťujem elektrospotrebiče, sedacie súpravy, matrace, rošty, interiérové a protipožiarne dvere.