K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Výroba: - atypický nábytok z lamina - kompletné vybavenie spální (postele, skrine, nočné stolíky, komody) - šatníkové skrine, skrine na mieru - sieť predajní po celej SR

Stolárstvo. Výroba, predaj: - nábytok, bytové doplnky - kuchyňa - spálňa - stoly, stolíky - detský nábytok - kúpeľňový nábytok - skrine, skrinky - šatne - počítačový nábytok - dvere - schody, zábradlia.

Stolárstvo: - návrhy, zákazková výroba, predaj a montáž.

Kuchynské a bytové štúdio. Zákazková výroba, montáž: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok - detský nábytok - stoličky, stoly - postele - dvere, zárubne - obývacie izby - podlahy - lišty.

Výroba: -nábytok na zákazku (okrem kuchýň) -interiéry na zákazku.

Práca: - stolárstvo - stolárske práce na zákazku - návrhy.

Stolárske práce. Výroba: - nábytok na zákazku. Prevádzkareň: – 8. mája 900, Bludov.

Onjasi Truhlářství, s.r.o. sa nachádza v centre mesta Zábřeh a jeho vznik bol pod názvom JOS Drevovýroba. Pokiaľ teda hľadáte stolárstvo, ktoré vám vyrobí originálny nábytok z masívu alebo drevené schodisko na zákazku potom ste tu správne. Vďaka kvalifikovaným pracovníkom sú výrobky vykonávané kvalitne a so zmyslom pre detail. Realizácie zaistíme ...

Výroba nábytku na zákazku: - kuchynské linky, kuchyne - vstavané skrine - obývacie a detské izby.

Stolárstvo a stolárstvo Unzeitig so sídlom v Šumperku sa zaoberá výrobou nábytku pre súkromné aj komerčné interiéry. Zameriavame sa na zákazkovú výrobu vstavaného aj samostatne stojaceho nábytku. Vyrábame z masívnych tuzemských drevín, dyhovaných aj laminovaných dosiek, v kombinácii s kovom aj sklom. Zákazková výroba nábytku: - kuchyne a ...

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok - interiéry: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -dvere vnútorné a vchodové -euro okná a dvere -bytové doplnky -schodisko -záhradný nábytok -ploty.

Stolárstvo Marek Jančík sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku predovšetkým z veľkoplošných materiálov ako sú laminované drevotrieskové dosky, dyhované drevotrieskové dosky, MDF dosky, latovky, preglejky atď. Stolárstvo, zákazková výroba: - výroba nábytku na mieru - výroba nábytku na zákazku - nábytok z veľkoplošných materiálov - ...

Výroba resinových modelov lietadiel. Výroba na zákazku - drevený nábytok na mieru, uzamykateľné vitríny a skrinky. Laserové rezanie a gravírovanie do drevených materiálov, preglejky, plastu, skla, zrkadiel a kože a pieskovanie do skla.

Výroba: -nábytok na zákazku. Stolárstvo, stolár.

Výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - spálňa - kancelársky nábytok

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - vstavané skrine - kuchynské linky - postele - kúpeľňový nábytok - kancelársky nábytok

Stolárstvo - výroba nábytku a dverí. Zákazková výroba: - všetok nábytok - kuchyňa na mieru - kancelárie.

Rezbárske a keramické kurzy. Zákazková výroba originálneho nábytku.

Stolárstvo: - výroba dverí - eurookná - schodisko - nábytok - kuchyňa na zákazku - vstavané skrine. - pergoly, prístrešky, gar. státie. DEZI - vykonávanie dezinfekcie - dezinsekcia a deratizácia vrátane plynovania priestorov a zásob.

Dodávka - vstavané spotrebiče. Návrhy, výroba na zákazku, predaj, montáž: - kuchynský nábytok na mieru - kancelársky nábytok na mieru - nábytok na mieru (ordinácie, penzióny, obchody) - nábytok na mieru pre súkromné byty, domy, penzióny - nábytok na mieru pre školy, telocvične. Všetko vrátane dopravy.

Výroba, predaj: - nábytok na mieru - vstavané skrine.

Výroba, montáž, servis - sauny - nábytok na zákazku

Výroba nábytok na zákazku. Realizácia kuchyne, kuchýň, obývacia stena, skrine, detské izby či kúpeľňový nábytok vrátane montáže. - pokládka podláh - kancelársky nábytok - 3D návrhy zadarmo.

Výroba bytového nábytku: -skrine a nadstavce -sektorový nábytok -písacie stoly -obývacie izby.