K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Stolárstvo: -výroba nábytku na zákazku.

Stolárstvo Nádvorník Výroba nábytku na zákazku: - kuchyňa, obývacia steny, nábytok do izieb, spálne, kancelárie. Výroba z masívu, laminovaných či dyhovaných dosiek, biodosiek.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Výroba, predaj: - štýlový nábytok, zákazkové kuchyne na mieru, postele, skrine, euro okná, dvere všetkých prevedení. Dvadsať rokov tradície v luxusných interiéroch na mieru.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine

Služby: - výroba kuchýň a nábytku na mieru - rekonštrukcia kúpeľní - maliarstvom, natieračstvom

Stolár: - nábytok - kuchyňa - vstavané skrine - ordinácie, kancelárie - izby - schody - interiérové a vstupné dvere - zábradlie - postele a čalúnenie - plasty, pracovné dosky, umelý kameň - altány, pergoly.

Predaj, montáž, servis: - žalúzie horizontálne a vertikálne - plávajúce podlahy laminátové a drevené. Zákazková výroba: - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - dverí, schodísk, nábytku. Prevádzkareň: Komárov.

MP nábytok Šternberk Výroba na zákazku. Predaj: -záhradný kovový nábytok. Čalúnnictvo, čalúnické práce. Prevádzkareň: - Bielkovice 119, 78315 tel./fax:585396834, mobil 736770630 p.Miroslav Prikryl.

Zákazková výroba: -kuchyňa -vstavané skrine -nábytok z lamina aj masívu -komplexná realizácia interiérov. Maloobchod, predaj: -stoly a stoličky -nábytok -postele a lôžka.

Stolárstvo. Zákazková výroba z masívu: -zárubne -dvere -okná -nábytok -schodisko.

Stolárske práce - nábytok na mieru. - kuchynské linky - vstavané skrine - reklamná ceduľa - drevorytectvo - polystyrénové písmo - 3D reklama polysterénu. Gravírovanie. CNC frézovanie.

Stolárstvo: - výroba nábytku - kuchyňa - schodisko - vonkajšia konštrukcia.