K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Predaj, e-shop elektrospotrebičov. Stolárstvo - výroba kuchynských liniek, nábytku, realizácia zimných záhrad, predaj originálnych drevosochárskych výrobkov.

Stolárstvo, stolár Stavebne stolárska a stolárska zákazková výroba: -repliky-okná, dvere a nábytok (intarzie) -kuchyně-kuchynskej linky (lamino, masív) -nábytok spálne -Dvere vchodové i interiérové -Drevené schodisko samonosnéobklady schodísk

Služby. -návrhy bytových interiérov, kancelárií a iných komerčných priestorov -specializace na kuchyne na mieru -Vstavaný skrine, detské izby, šatne -kancelárskych nábytok -vizualizace v 3D, realizácie interiérov na kľúč.

Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou luxusného čalúneného nábytku, kožených sedacích súprav a nábytku v anglickom štýle Chesterfield, ktoré sú ozdobou reprezentatívnych aj najluxusnejších interiérov. Čalúnený nábytok vyrábame na objednávku, preto môžeme splniť všetky požiadavky a priania zákazníka, či už sa jedná o výšku, šírku, atypické ...

Kuchynské štúdio. služby: -zakázková výroba kuchýň na mieru -kuchyňské linky. Predaj, výroba: -sedací súpravy -ložnice, postele -sektorový nábytok, skrine -obývacia steny -detské izby -matrace, rošty -jídelní sety, stoly, stoličky -konferenční stolík, TV stolík -závěsné poličky, polička na CD -toaletní stolíky. Predajňa: -Od ...

Kuchynské štúdio. Služby: -zákazková výroba kuchýň na mieru -kuchynské linky. Predaj, výroba: -sedacie súpravy -spálňa, postele -sektorový nábytok, skrine -obývacie steny -detské izby -matrace, rošty -jedálenské sety, stoly, stoličky -konferenčný stolík, TV stolík -závesné poličky, polička na CD -toaletné stolíky.

stolárska výroba - vyrábame nábytok, okná, schodiská alebo terasy na mieru. Pre hotely, penzióny, reštaurácie vytvoríme interiéry na mieru od vybavenie recepcie, izieb i reštaurácie.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytok -schodiště -terasy

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Služby: -čalúnické. Zákazková výroba: -nábytok.

Stolárstvo, výroba eurookien, dverí a nábytku.

Stolárske práce - schody a schodiská - dvere - podlahy - nábytok Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - kúpeľňový nabytok Zákazková výroba - vstavané skrine - spálňa - detské izby Návrhy, stolárska výroba - podlahy Návrhy, stolárska výroba, montáž - ...

Výroba - typický aj atypický nábytok na mieru - kuchynské linky Výroba - typický aj atypický nábytok na mieru - vstavané skrine s príslušenstvom - nábytok - poslete Výroba - dvere Výroba - schody

Stolárstva. Výroba: -drevená schodisko -vchodové, interiérové dvere a zárubne -Drevené kuchyne -Drevený nábytok -Vstavaný skrine -nábytkové vybavenie, postele, skrine, stôl, stoličky -interiérové doplnky -podlahy.

stolárske práce čalúnnické práce zákazková výroba - kuchynský nábytok zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok z masívu a laminátu - nábytok (spálňa, obývacia izby, vstavané skrine, ...)

Práca stolárske-výroba: -nábytok, dvere. Montáž: -drevostavby.

Stolárstva. Výroba: -kuchyně -Vstavaný skrine -Kancelária -ložnice.

Firma Stolárstvo Vít Nemec so sídlom v okrese Třebíč sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku. Naša činnosť: - zákazkový výroba nábytku - výroba kuchýň - renovácia kuchynského nábytku - ďalšie.

Renovácia kuchynských liniek, nábytok na mieru, zákazková výroba nábytku Dačice, Jihlava, Náměšť nad Oslavou, Ivančice, Moravský Krumlov, Miroslav, Jemnice. - kuchynské linky vrátane montáže vstavaných spotrebičov, - pripravíme aj na neskoršie inštaláciu elektrických spotrebičov - vyrábame ako z lamina, tak z masívu - pokládka plávajúcich ...

Stolárska dielňa - ručná výroba nábytku, dekorácií, bytových doplnkov, vybavenie pre interiér aj exteriér. Vytvárame aj kompletné riešenia interiérov od návrhu až po realizáciu. Vykonávame okrem iného gravírovanie, rezanie a značenie laserom. Vyrábame nábytok, dekorácie, vybavenie barov a reštaurácií.

Naša rodinná firma Miloš Máca s.r.o., ktorá je na trhu takmer 20 rokov Vám na najväčšej predajnej ploche nábytku v okrese Třebíč ponúka: - predaj kvalitného nábytku a bytových doplnkov na ploche 1800 m2 - sedacie súpravy v rôznych variantoch prevedení a poťahových látkach - sektorový nábytok pre obývacie a detské izby, spálne i predsiene - ...

Zákazková výroba: -truhlářství -schodiště -kuchyně -Vstavaný skrine, nábytok a ďalšie doplnky -realizace vybavenie interiérov pre domácnosti, firmy a organizácie.