K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba, maloobchod, predaj, e-shop: -kancelársky nábytok -školský nábytok -laboratórny nábytok -dielenský nábytok

Vybavenie kúpeľní a občianskych stavieb: -sanitární keramika -obklady a dlažby -stavebné chémia -list -vany a sprchové kúty -radiátory -vodovodní batérie -koupelnový nábytok -koupelnové doplnky -kuchyňské drezy -podomítkové moduly -potrubí.

Kúpeľne, obklady, dlažby, vodoinštalačné materiál. Veľkoobchod.

truhlářství: - Kuchyňa - Obývacie izby - Detské izby - Vstavané skrine a šatne - Spálňa - Písmomaliarstvo

Výroba: - nábytok na zákazku a bytové doplnky -kuchyně, vstavané skrine, postele, dvere - materiál masívne drevo, lamino, dyha Dodávka: - vstavané spotrebiče všetkých značiek - matrac, lamelové rošty.

Výroba, predaj a export: -stoly spoločenské, rozkladacia, kancelárske, -zakázková výroba -postele, stoly -sedací nábytok stoličky, lavice, kreslá -kuchyňský nábytok dosky, police, moduly (horné, spodné, rohové) -sektorový nábytok - komody, obývacie steny, police, šatníky. pobočka: -Veľké Meziříčí, Karlov 1673 tel.566523695; ...

Jiří Strakerle sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a vyrába nábytok na mieru, knižnice a kancelárske vybavenie.

Jiří Vašíček prevádzkuje stolárstvo, podlahárstvo a zameriava sa na výrobu kuchynských liniek, skríň, šatní, vybavenie kancelárií a mnoho ďalšieho.

Pavel Mahel sa zameriava na stolárstvo a podlahárstvo. Vyrába dvere, okná, postele, skrine a mnoho ďalšieho.

Zbyněk Mitáš prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na kuchyne, vstavané skrine, schody a dvere.

Karel Doubek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom vyrába nábytok do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb a postará sa aj o výrobu kancelárskeho nábytku a recepčných pultov. Prevádzkareň: Lhotky 57, 59401 Veľké Meziříčí

Pavel Horký prevádzkuje stolárstvo a zaoberá sa predovšetkým výrobou okien, dverí, zárubní, váz a zákazkovou výrobou nábytku.

Václav Štěpánek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na grafické návrhy, výrobu kuchýň a nábytku na zákazku.

Stanislav Bradáč prevádzkuje drevársku dielňu, v ktorej sa zameriava na výrobu tradičného aj moderného nábytku, a postará sa o nábytok do kuchyne aj všetkých izieb v domácnosti.

Jan Zita prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá výrobou dreveného nábytku z masívu a lamina, kuchynskými linkami, vstavanými skriňami a nemocničným nábytkom.

Jiří Lukášek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá výrobou nábytku pre domácnosti, kancelárie, reštaurácie, prevádzky a bary.

Josef Poul vykonáva stolárske práce, zaoberá sa zákazkovou výrobou kuchýň, nábytku do detských a obývacích izieb a poradí si aj so schodiskami a dverami.

Zákazková stolárska výroba, dodávka: -kompletné interiéry -vstavané kuchynské linky, vrátane spotrebičov -dvere, schody -zábradlie -kuchyňa na mieru -kancelársky nábytok -nábytok do detských a študentských izieb -záhradný nábytok -altány, pergoly, palisády -všetky stolárske výrobky podľa požiadaviek zákazníka -plávajúce laminátové a ...

Sťahovacie služby Maľovanie Výroba - detské drevené ihriská Stolárske práce Prevádzka - upratovacia služba Stráženie detí

Stolárske prácevýroba z masívu - nábytokvýroba - okná - dvere - schodisko Stolárska výroba - nábytok z masívu Stolárska výroba - okná - dvere Stolárska výroba - schodisko

Stolárske práce - špecializácia na dvere a nábytok z masívu Výroba - kuchyňa Výroba - nábytok aj na zákazku Výroba - dvere Výroba - schody

Martin Koláčný sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového a exteriérového nábytku do domácností aj kancelárií a vonkajších stavebných konštrukcií.

Aleš Paril sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do detských izieb, vstavaných skríň, výrobu kuchýň, vybavenie do kancelárií a mnoho ďalšieho.

František Mazel prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku podľa priania zákazníkov.

HS Innovation s.r.o. vyrába kuchyne, skrine a ďalší nábytok na mieru, zameriava sa aj na schody a bytové doplnky. Nábytok vyrába pre domácnosti aj kancelárie.