K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Stolárstvo, sklenárstvo. Výroba - drevené dvere, okná - nábytok - kuchyňa - schodisko.

Stolárske práce nábytok, kuchyne, kancelárie, schodiská, obývacie a detské izby, spálne Výroba - kuchyňa stolárske práce Výroba - kancelársky nábytok (stolárske práce) Výroba - spálňa - detské a obývacie izby (stolárske práce) Výroba - schody (stolárske práce)

Stolárstvo. Vykonávam renovácie, reštaurovanie a tvorbu nového nábytku z lamina i masívu, kuchynskej linky, vstavanej skrine, postele, dvere, zárubne vrátane montáže.

Zdeněk Růžička sa zaoberá výrobou interiérového aj exteriérového nábytku z rôznych druhov driev a drevenými lištami z masívu pre výrobcov nábytku, podlahárov a stolárov.

Stanislav Malec prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na výrobu a montáž kuchynských liniek, schodísk, obkladov, dverí a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Rezníček, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku podľa priania zákazníkov. Na výrobu používa masív, dyhovaný materiál a lamino.

stolárske práce Vybavenie potravinárskych predajní.

Petr Ondráček sa zaoberá zákazkovou výrobou bytového, kancelárskeho, kuchynského, školského nábytku a bytových doplnkov. .

Truhlářsví. Výroba - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - vstavané skrine.

Výroba: -zakázkový nábytok. vybavenie: -interiéry na kľúč -kuchyně, kuchynská linka vr. spotrebičov -Kancelária -Byť -prodejny.

Pavel Kubiš sa zameriava na stolárstvo, zákazkovú výrobu nábytku, interiérového a exteriérového vybavenia.

truhlářství Výroba: - zákazková výroba kuchýň a nábytku z lamina - kompletné realizácie zákazky, vrátane zamerania, dovozu a montáže - široký výber najrôznejších materiálov, tvarov dvierok, úchytiek, pracovných dosiek vrátane umelých kameňov CORIAN, SOLID STONE, HI-MAC, Staroň, drôteného programu, osvetlenie, drezov, vodovodných ...

truhlářství: - nábytok na mieru - klasický, rustikálny aj moderný nábytok - dvere a zárubne - schodisko - interiérové aj vchodové - terasy, pergoly, prístrešky - kuchyne - obývacie izby, spálne, - predsiene, vstavané skrine - kancelársky nábytok - detské izby - stoly + stoličky - postele - masív - vráta, bránky - špecializované ...

Stolárstva. Výroba - okná, dvere - strešná konštrukcia - kuchynské linky - zimné záhrady - záhradné domčeky.

Stolárstvo - zákazková výroba z kvalitných materiálov, na mieru podľa potrieb zákazníka - výroba kuchýň - dizajnové interiéry - realizácia na kľúč - nábytok do predsiene, spálňou aj obývacích izieb

Stolárske práce. Výroba - kuchyne - skrine - dvere, okná - pergoly.

Stolárstvo. Výroba nábytku na zákazku: -kuchynské linky -odkladacie steny -spálňa -ordinácia -stoly na počítače -chovateľské zariadenia (zabudov akvárií a terárií do stien, skríň, stojanov) -obývacie steny -kúpeľňové zostavy -kancelárie -Hi-Fi stolíky -skrine Oprava nábytku.

Stolárstvo. Výkup: -starožitný nábytok -sedliacky nábytok.

Jalam, s.r.o. sa zameriava na výrobu zákazkových kuchýň, nábytku, okien, dverí, podláh, interiérového aj exteriérového vybavenia.

Výroba: -atypický nábytok. Predaj, maloobchod: -kuchyňa firmy SYKORA -nábytok JELÍNEK, CALIGARIS -čalúnený nábytok LINEAINIMBOTTITI. Zákazková výroba Corianu -umelý kameň s dokonalosťou spojenia a opracovania. Dovoz a spracovanie kompaktných materiálov KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, predaj: -elektrospotrebiče MIELE.

Výroba, predaj: -kúpeľňové štúdio -kuchynské štúdio -kuchyňa na mieru -3D návhry -vstavané skrine Predaj: -kúpeľňového vybavenia -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchynská linka vrátane spotrebičov -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

Sme neustále sa rozvíjajúca stolárska firma s mnohoročnou praxou. Za použitia klasických aj moderných trendov a technológií, sa zameriavame na profesionálnu zákazkovú výrobu kvalitných stolárskych a tesárskych produktov. Špecializujeme sa na zákazkovú výrobu nábytku a stavebno stolársku výrobu. V našom výrobnom programe nájdete kuchyne, ...

Kuchyňa Destino s.r.o. vykonáva rekonštrukcie alebo výrobu kuchýň nemeckých výrobcov. Kuchyňa si môže zákazník vybrať moderné či klasické, bezúchytkové či rustikálne. Spoločnosť je tiež schopná navrhnúť nábytok do obývacích izieb a kúpeľní podľa farieb a dekoru kuchyne.

Stolárstvo Šlajs sa zameriava na zákazkovú výrobu vstavaných skríň, kuchynských liniek, postelí, schodísk a mnoho ďalšieho. Na svoju výrobu využíva CNC stroje.

Servis pre zákazníka: -realizácia interiárov -výroba a montáž nábytku -kuchynské linky -zameranie -3Dnávrhy interiérov -truhlárske práce -montáž -zákazková výroba -pokládka plávajúcej podlahy -kancelársky nábytok -vstavané skrine -vybavenie ordinácií Predaj elektrospotrebičov: -chladničky -mrazničky -práčky ...