Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, - nábytok - čalúnené sedacie súpravy - kuchyne, kuchynské linky - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky a kreslá - konferenčné stolíky - jedálenské stoly, stoličky - ratanový nábytok - postele, váľandy - spálňa - obývacie steny - skrine, komody.

Predaj nábytku: - sektorový nábytok - sedacie súpravy - postele, matrace, rošty - kuchynské štúdio-kuchynskej linky - jedálenské stoličky, stoly, rohové lavice.

Drobné remeselnícke práce: - údržba, servis, opravy v interiéri domu a bytu: - odpady, rozvody vody, batérie, drezy, umývadlá Montáže, demontáže: - nábytok, žalúzie a rolety, poličky - dverové zámky a kovania - vŕtanie otvorov do steny, panelov Elektromontážne práce, elektromontáže: - opravy elektroinštalácie - výmena a opravy ...

Výroba, predaj: - lehátka, stoly, kreslá a stoličky Golem pre zdravotníctvo - vyšetrovacie, zákrokové, operačný, transportné - gynekologické - urologické - rehabilitačné - dialyzačný, transfúzne - ORL - oftalmológia - ortopédia - nábytok pre osoby s postihnutím: - sedačky Aris - polohovacie zariadenie Pinguino - ...

predaj: -oděvy, detské, dámske, pánske -secondhand. Doplnkový sortiment. Nábytok. Bytové doplnky.

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Vetešnictví U Kopretinky - antik, antikvariát, bazár nábytku.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Ponúkame kompletný sortiment nábytku najmä potom sektorový nábytok, sektorové kuchyne, obývacie steny, kuchynské linky, detský nábytok, kancelársky nábytok, sedacie súpravy a ďalšie.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

Výroba, predaj: - nábytok zo smrekového dreva - jednoposteľ, dvojpostele - rošty do postelí - písacie stoly - vybavenie hotelov, penziónov. práca: - stolárske, stolárske.

Výroba a predaj: čalúnenie dopravných prostriedkov -čalouněný nábytok -sedací súpravy -dvoulůžka -válendy aj rozkladacie -bytové doplnky -vybavení interiérov, hotelov, reštaurácií.

Truhlářství Jan Vondráček je výrobcom zákazkového nábytku pre domácnosť aj do kancelárií. Vyrábame z masívu i lamina. Dodávali som i vybavenie pre televízny program Ako sa stavia sen. Zákazková výroba nábytku, stolárske práce: - schodisko - kuchynské linky - postele - vstavané skrine - detský a študentský nábytok - lavice a vybavenie pre ...

činnosť: - výpredaj dizajnového nábytku za skladové ceny - kuchyňa, pohovky, komody, bytové doplnky

Projekt, návrh, výroba, dodávka, montáž, drevovýroba, nábytok: -zakázkový nábytok (na zákazku) -bytový, kancelársky nábytok -kuchyně vr. vybavenie spotrebičmi, kuchynská linka -nábytok z masívu a dyhovaných materiálov -kompletné realizácie interiérov -drevená okná a eurookná (i kastlová), dub, smrek, europrofil -protipožární (požiarne ...

Stolárstvo, stolárske práce, stolár. Výroba nábytku, nábytok, kuchynských liniek, kuchynská linka, okien, okná, okno, dverí, dvere a bytové doplnky. Spálne, postele, detské izby, obývacie izby, vstavané skrine, komody, schodiská, zábradlia, záhradný nábytok, altánky, vybavenie prevádzok, kancelársky nábytok, dvere interiérové, dvere vonkajšie, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - interiérový nábytok: - obývacie steny - sedacie súpravy - spálňa - detské izby - kuchyne, kuchynské linky, jedálenský sety - stoly a stoličky - vybavenie pracovní a kancelárií, kancelárskych nábytok - bytové doplnky.

Požičovňa, prenájom: - nábytok, rekvizity predovšetkým pre filmové natáčanie.

Originálne sedacie vaky, vrecia eshop: - z rôznych látok - možnosť výroby z vlastnej dodanej látky - veľkosť podľa priania zákazníka alebo navrhovaných rozmerov.

Výroba, predaj a montáž: -Drevený atypický nábytok za použitia prírodných materiálov pre náročnú klientelu. Generálny kompletné dodávky interiérov hotelov, finančné a bankových ústavov, kúpeľov, úradov, reštauračných zariadení, recepciou, vinární, kaviarní, kancelárskych priestor, predajní, bytov.

Maloobchod, predaj: - nábytok - vybavenie interiéru. E-shop: - bytový nábytok - spálňový nábytok - postele - matrac (z masívu, čalúnené) - lamelové rošty - sedacie súpravy. Sídlo firmy: - Malá strana 47, Háj ve Slezsku - Chabičov.