Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Kamenná predajňa, internetový obchod, e-shop najväčšia predajná plocha nábytku v Hodoníne. Veľkoobchod, maloobchod, predaj nábytok z dreva: -obývacie zostavy -konferenčné stolíky -detské izby -spálňové zostavy -postele celočalúnené, z lamina, z masívu -pohovky a váľandy -skrine, komody, nočné stolíky -sedacie súpravy (moderné, klasické, ...

Výroba, e-shop: - jedálenská stolička koník 3v1 - žirafie rebriny - guličkové dráhy - postieľky - odrážadlá

Podniková predajňa, výroba, maloobchod: - jedálenské stoly z masívneho dreva - konferenčné stolíky - lavica - stolička.

Bazár. Zaoberáme sa predajom rôzneho sortimentu. Starožitnosti, obrazy, bicykle, elektroniky, zlata, striebra, veľký výber zánovného nábytku, drobné technické veci, keramika a ďalšie. Záložáreň- Diskrétnosť, nízka úroková sadzba.

Textilná výroba. Výroba, predaj: - sedacie vaky a polohovacie vaky.

Výroba, dodávka: - vstavané skrine na mieru - kuchynské linky - žalúzie - podlahy. Bytový architekt (konzultácia). Atypická výroba nábytku. Nábytok na mieru. ISO 9001. Veľkoobchod: - korpusová dielcovina - kompletné opracovanie plošného materiálu - výroba malosérií.

AM KUCHYŇA Kuchynské štúdio. - kuchyňa na mieru - kuchyne sektorové - kuchynské linky - vstavané skrine - PVC, Vynilové podlahy - Interiérové dvere - sedací nábytok - doplnky Vytvoríme Vám kuchyňu od návrhu po kompletnú realizáciu podľa Vašich požiadaviek.

Výroba, veľkoobchod, veľkosklad, predaj: - stolička, sedací nábytok - kovový rám kombinácia plast, drevo, textil, koža: - kancelárske stoličky, stoličiek, otočné kolieskové - rokovacia stolička - sedací nábytok, sedacie systémy, kreslá, dvojkreslá, sedačky - barové sedačky, sedací kaviarenský nábytok, kreslá, barové stoličky, barové ...

Ponúkame: - kancelársky nábytok - interiérový nábytok - nábytok pre hotely - nábytok pre bary - nábytok pre reštaurácie.

Sme špecialisti na nábytok Black red white, kožené sedacie súpravy a luxusný záhradný nábytok. V sortimente máme všetok skrinkový nábytok.

Kompletné vybavenie interiérov: - kancelársky nábytok - kancelárske stoličky - bytový nábytok - ratanový nábytok - sedacie súpravy - žalúzie - podlahy - svietidlá.

Výrobca a dodávateľ kompletných interiérov. Vyrábame interiérový nábytok na mieru, predovšetkým kuchyne, interiérové dvere, obývacie izby, stoly, spálne, šatne a ďalší nábytok. Ďalej predávame sedacie súpravy a stoličky. V ponuke sú rady HANÁK Premium a Trend.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: - kancelárske stoličky a kreslá - barové a pracovné stoličky - kuchynské a reštauračné stoličky - konferenčná stolička - pohovky a multisedáky.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: - kancelárske stoličky a kreslá - barové a pracovné stoličky - kuchynské a reštauračné stoličky - konferenčná stolička - pohovky a multisedáky.

MALYS NÁBYTOK Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - lacný a moderný nábytok.: - obývacie izby - detské izby - spálňa - kuchynský nábytok, kuchynské linky - jedálenské sety - stôl a stoličky - predsieňové sety, skrine - kancelársky nábytok - čalúnené súpravy, sedačky, pohovky, taburety - nábytkové ...

Návrh, dodávka, predaj, montáž: - detský nábytok - kancelársky nábytok - stoličky, kreslá - pracovné stoly.

Ponúkame široký sortiment bytového nábytku českých a slovenských výrobcov. Ponúkame Vám sedacie čalúnené súpravy, stoly a stoličky, skrine, postele, sektorové kuchyne vrátane elektrospotrebičov. Zaisťujeme montáž a dopravu nábytku.

Predaj: -sektorový nábytok -kuchyne (rôzne farby a veľkosti) -vstavané spotrebiče výpredaj -nábytok kancelársky -nábytok bytový -matrace kancelárske stoličky garniže drevené, kovové Služby: Maloobchod, predaj: -dojčenský a detský tovar, bytový textil, bielizeň -darčekové predmety.

Najväčší internetový obchod s nábytkom vám ponúka najširšiu ponuku kvalitných produktov. V našom obchode vám garantujeme najnižšie ceny a máte nárok na vrátenie tovaru. Využite dopravu zadarmo, montážou a výnosom nábytku. Navštívte vzorkovú predajňu v Chrudimi a uvidíte kvalitu nášho nábytku na vlastné oči.

Maloobchod, internetový obchod, e-shop: - štýlový nábytok z masívu - bytové doplnky.

Výroba a dovoz záhradného a interiérového teakového nábytku a nábytku z umelého ratanu tzv. wickeru. Ďalej zákazníkom ponúkame exkluzívnu výrobu interiérového teakového nábytku na objednávku a zaoberáme sa aj kompletným nábytkovým vybavením: - reštaurácií - hotelov - kúpeľov a pod. Nami dovážaný teakový nábytok je vyrábaný v Indonézii ...

Výroba nábytku z motorových vozidiel, chrómovanie povrchov metódou striekaného chrómu - chrómlack. Tunning. Renovácia auta. Čalúnenie sedačiek.

Predaj: -drevené podlahy, masív, dubové podlahy, exotické drevo -koberec, vinyl -interiérové dvere Zlomok -vonkajšie terasy, vonkajšie podlahy v záhradách, zónach okolo bazénov, terasách -vonkajšie a interiérové obklady -záhradný nábytok -dubový nábytok -skrine, stoličky. Stolárska práca: -parkety -výroba drevené svietniky a reklamné ...

Výroba a predaj, e-shop, internetový predaj: -jedálenský a čalúnený sedací nábytok - masívne ohýbané drevo -poťahové látky, farebné prevedenie dreva -bytové stoličky, polokreslo, taburet, stôl -nábytok pre gastronómiu.

Úplná ponuka nábytku a doplnkov pre štýlové interiéry: - kompletné vybavenie štýlových interiérov - vybavenie nábytkom na kľúč a na zákazku - výroba a predaj štýlového nábytku - predaj kvalitných kožených a čalúnených súprav a kresiel - predaj bytového textilu a interiérových doplnkov - vrátane poradenstva a služby architekta