Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Dizajnové štúdio: - návrhy interiérov, exteriérov - výroba nábytku z paliet a drevených trámov - povrchové úpravy stien - betónové stierky.

Kuchynské štúdio. Kompletná realizácia, grafické návrhy, výroba, dodávka, montáže: - nové kuchyne, kuchynské linky - klasické, moderné, rustikálne - vstavané skrine na mieru - nábytok - interiérové dvere Renovácia: - staré kuchynské linky.

Prevádzka internetového obchodu mobler.cz. Predávame nábytok pre obývacie izby, kuchyne, kúpeľne, jedálne, spálne, pracovne, detské izby a predsiene. Predaj rúšok a respirátorov.

Jitona-Ostrava.cz - Ponúkame širokou ponukou bytového nábytku. U nás si vyberie vybavenie pre celý Váš domov značkových produktov za skvelú cenu.

Firma: Lacný nábytok Plaňany u Kolína ponúka, lacné sedacie súpravy, sedacie súpravy s rozkladom a úložným priestorom, pohovky, skrine, kuchyne a kuchynské linky, kuchynské linky na mieru a manželské spálne, postele s úložným priestorom. Výpredaj kvalitného lacného nábytku. Lacný nábytok Kolín a Poděbrady.

Jiří Rychtecký prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava predovšetkým na výrobu kuchýň a vstavaných skríň, poradí si ale aj s nábytkom do predsiení, obývacích izieb, posuvnými dverami a s kovaním.

Zákazková výroba okien, dverí, brán, schodísk a ďalších stolárskych výrobkov. Výroba nábytku, nábytok (kuchynské linky, vstavané skrine, atypický nábytok). Vyrábame darčekové kazety a obaly podľa špecifikácie a požiadavky zákazníka. Môžete u nás nakúpiť náterové hmoty (ADLER, SOKRATES) a materiál pre domácich majstrov.

Stolárske práce - schody a schodiská - dvere - podlahy - nábytok Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - kúpeľňový nabytok Zákazková výroba - vstavané skrine - spálňa - detské izby Návrhy, stolárska výroba - podlahy Návrhy, stolárska výroba, montáž - ...

Realizácia kuchýň a interiéru po celej Českej republike. V sortimente nájdete nemecké prémiové kuchyne Schüller, Next125 a NOLTE, značkový nábytok talianskych výrobcov, vrátane osvetlenia, dverí, podláh a ďalších bytových doplnkov. Klientsky servis zahŕňa kompletné spracovanie projektu až po finálnu realizáciu interiéru.

Stolárstvo, stolárstvo -zákazková výroba nábytku: -kuchyňa, kuchyňa, kuchyňa -detská izba, spálňa, -vstavané skrine, komody, váľanda, letisko -drevený nášľap na schody, -vybavenie obchodov, kancelárií, -obklady stien, okrasné ploty, -rôzne drobné bytové doplnky, doplnok. Čalúnnictvo -čalúnické práce, čalúnenie, čalúnica -výroba, ...

Stolárstvo Eliáš ponúka výrobu nábytku, kuchýň, schodísk, fasád, okien, dverí - pracujem s laminom, drevom, podľa voľby zákazníka. Svojim zákazníkom ponúkam prácu iba z kvalitných a osvedčených materiálov. Používam materiály od osvedčených výrobcov. Mojím cieľom je kvalitná práca, s ktorou bude zákazník spokojný a z mojej práce sa bude tešiť ...

Ponúkame nábytok pre domácnosti aj firmy. Predovšetkým sa zameriavame na nábytok do obývačky ako sú kreslá, sedacie súpravy, konferenčné stolíky a ďalšie.

Josef Štěpánek sa zameriava na zákazkovú výrobu dreveného nábytku do spální, obývacích a detských izieb, kuchynských liniek, schodov a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo, stolárstvo, čalúnictvo. Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - bytový nábytok.

Výroba - typický aj atypický nábytok na mieru - kuchynské linky Výroba - typický aj atypický nábytok na mieru - vstavané skrine s príslušenstvom - nábytok - poslete Výroba - dvere Výroba - schody

Stolárstva. Výroba: -drevená schodisko -vchodové, interiérové dvere a zárubne -Drevené kuchyne -Drevený nábytok -Vstavaný skrine -nábytkové vybavenie, postele, skrine, stôl, stoličky -interiérové doplnky -podlahy.

stolárske práce čalúnnické práce zákazková výroba - kuchynský nábytok zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok z masívu a laminátu - nábytok (spálňa, obývacia izby, vstavané skrine, ...)

Výroba nábytku na mieru: - vstavané skrine - kuchynské linky. Zaistíme dodanie vrátane montáže.

Výroba: -nábytok, nábytku. Stolařství. Nábytok na mieru. Kuchyňa, vstavané skrine.

Zákazková drevovýroba, stolárstvo, stolárska výroba: -Drevený nábytok -profilové lišty -okna, eurookná -Dvere vchodové, interiérové -kuchyně, kuchynskej linky -zimní záhrady -schody a zábradlia -doplnkové sortiment.

truhlářství: - Kuchyňa - Obývacie izby - Detské izby - Vstavané skrine a šatne - Spálňa - Písmomaliarstvo

Výroba: - nábytok na zákazku a bytové doplnky -kuchyně, vstavané skrine, postele, dvere - materiál masívne drevo, lamino, dyha Dodávka: - vstavané spotrebiče všetkých značiek - matrac, lamelové rošty.

Individuálne riešenie interiérov, kuchyne vrátane vybavenia, nábytok pre domácnosti, kancelárie, predajne, reštaurácie, vstavaný nábytok, interiérové dvere, stolárske práce, atypický nábytok.

Zákazková výroba nábytku, nábytok na mieru, kuchyne, interiéry, vstavané skrine, kancelársky nábytok, komerčné interiéry. Prečo nábytok od nás? - sme rýdzo česká spoločnosť - starostlivo dbáme na dodržiavanie termínov a kvalitu odvedenej práce - poskytujeme Vám päťročnú záruku na nami vyrobený nábytok - sami nábytok vyrábame aj montujeme - máme ...

Stolárske práce, stolár, výroba: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -vybavenie škôl a škôlok -čalúnické práce.