Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Stolárstvo, stolárske práce, nábytok na mieru. Zákazková výroba: -nábytok -kuchyňa -vstavané skrine -dvere -okná -bytové doplnky.

Stolárstvo. Práca: -zákazková výroba, zameranie, poradenstvo -kuchynské linky, kuchyňa, kuchyňa -vstavané skrine -nábytok do prevádzok, ordinácie, kancelárie -detské izby, postele, skriňa, komoda -podsieňové steny, obývačkové steny -kompletná dodávka a montáž.

Firma Dvabráchové sa zameriava na výrobu dizajnového nábytku z kaučukového dreva. Výroba školského a kancelárskeho nábytku.

Autorizovaná predajňa zn. Indeco. Výroba, montáže, konzultácie, kalkulácie, grafické návrhy: -vstavané skrine, skrine na mieru i skosené s posuvnými dverami zn. Indeco -šatne, šatňa akýchkoľvek rozmerov -konzultácia, kalkulácia návrhov a porovnanie variantov poskytujeme zadarmo. Pôsobnosť v kraji Vysočina.

Predajňa nábytku DOMESTAV s.r.o. Predaj, návrhy 3D, veľkoobchod, maloobchodný predaj, eshop, export: -nábytok -z masívu-smrek, dub, buk -masívne -detské a študentské izby -spálňa, stolíky, stoly -skrine, šatníkové skrine -stoly pod PC -stoličky, stoličky -komody -polica -postele -jednolôžko, dvojlôžko, poschodové -detské ...

Výroba postelí z masívu, roštov, nočných stolíkov, zdravotných matracov, postelí z masívu s úložným priestorom. Doprava vrátane výnosu a montáže. Komody z masívu a aj šuplíky pod posteľ vrátane prísteliek.

Stolařství, stolárstvo: -jídelní, reštauračné, dizajnové stoly Zákazková výroba, zameranie, spracovanie návrhu v 3D, výroba, doprava a montáž: -kuchyně, obývacie a študentské izby, spálne, šatne, restaturace, kancelárie, pracovne, vstavané skrine.

Nábytok M & S - Zdravé spanie Naša rodinná firma tvorí a dodáva produkty pre zdravie a spokojný spánok. Dodáme Vám kvalitné pevnú posteľ v akomkoľvek dizajne a farebnej úprave. Sú zdravotne nezávadné a pohodlné. Radi Vám poradíme s výberom. Ponúkame: - postele drevené, laminátová, dýhové aj rozkladacie - rošty - zdravotné matrace ...

Výroba nábytku na zákazku: - pre domácnosti, kancelárie, čakárne a iné priestory.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - skrine, stoly, stoličky, postele.

Výroba vstavaných skríň a stolov z epoxidovej živice. Sme rodinná firma, ktorá sa zaoberá výrobou dreveného nábytku na mieru. Novo rozširujeme naše služby o výrobu kvalitných vstavaných skríň. Našim cieľom je spokojný zákazník, preto hľadáme optimálne riešenie podľa Vašich individuálnych potrieb a prianí.

Zákazková výroba nábytku pre rodinné domy, byty - kuchynské linky, vstavané skrine, masívne dvere, obývacie a detské izby, spálne alebo atypického nábytku. Vybavenie kancelárií, reštaurácií a obchodov.

Spoločnosť Truhlářství Golian - Josef Golian sa zaoberá zákazkovou výrobou interiérov rodinných domov či bytových jednotiek. Ďalej tiež výbavou lekární, obchodov alebo kancelárií. Na svoju prácu predovšetkým používame rôzne druhy masívneho dreva a tiež laminátové dosky alebo výrobky z postformingu. Hlavným cieľom je produkovať kvalitné výrobky ...

Stolárske práce. Výroba: - nábytku - spálňa, kuchynské linky, vstavané skrine, detské izby, obývacie izby.

Stolárstvo. Zákazková stolárska výroba: - nábytok na mieru pre byty, kancelárie či predajne - kuchynské linky (vrátane dodania spotrebičov) - vstavané skrine - kancelársky nábytok, vybavenie predajní - detské izby - spálňa - obývacie steny - kúpeľňový nábytok - dvere, rôzne atypické doplnky. Služby: - konzultácie, meranie ...

Zákazková výroba nábytku: - kuchyňa, spálňa, vstavané skrine, detské izby, kancelársky nábytok, obývacie izby.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok - kuchyňa - nábytkové dvierka.

Stolárstvo, stolárstvo. Práca: -stolárske, stolárske. Zákazková výroba: -nábytku z lamina (na prianie aj z masívu) -kuchyňa, kuchynský nábytok Vzorkovňa: -Zlín ul. Nerudova 158 (nad záchranou službou v Prštnom) tel/fax 577 018 261 mobil: 731 314 430. Výroba: -Paseky 600, 763 11 ZLÍN 11 Želechovice nad Dřevnicou tel.:577 900 ...

Stolárstvo, stolárstvo. Práca: -truhlárske, stolárske. Výroba: -drevené eurookná, okná -schody. Zákazková výroba: -kuchyne, vstavané skrine, nábytok z masívu a lamina.

Práca: -stolárske, stolárstvo -truhlárske, stolárstvo. Výroba, drevovýroba, predaj: -okná, eurookná: -kastlová, zdvojená -dytermrotokovanie + normal kovania -dvere: -vnútorné aj vonkajšie z masívu alebo lepené technológie -schodiská, schody -interiérový nábytok: -kuchynské linky, kuchyne, obývacia steny, spálne ...

Výroba zákazkového nábytku z laminátových dosiek: - kuchynské linky - vstavané skrine - obývacie steny - detské izby - kúpeľne.

Stolárstvo, podlahárstvo. Výroba nábytku z lamina, masívu a dyhovaných materiálov: - kuchynský nábytok - obývacie izby - detské izby - spálňa - skrine, postele - kúpeľňový nábytok - vybavenie predajní, kancelárií.