Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Výroba kuchýň na mieru, výroba vstavaných skríň, šatní a obývacích stien.

Prevádzkareň. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - nábytok - čalúnené sedacie súpravy - kuchyne, kuchynské linky - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky a kreslá - konferenčné stolíky - jedálenské stoly, stoličky - ratanový nábytok - postele, váľandy - spálňa - obývacie steny - skrine, komody. Sídlo firmy: - Kosmonautů ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, - nábytok - čalúnené sedacie súpravy - kuchyne, kuchynské linky - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky a kreslá - konferenčné stolíky - jedálenské stoly, stoličky - ratanový nábytok - postele, váľandy - spálňa - obývacie steny - skrine, komody.

Predaj nábytku: - sektorový nábytok - sedacie súpravy - postele, matrace, rošty - kuchynské štúdio-kuchynskej linky - jedálenské stoličky, stoly, rohové lavice.

Výroba, predaj, montáž: - vstavané, vstavané skrine - nábytok na mieru Renovácia dverí technológií VS COLOR. Predaj, distribúcia: - lišty a samolepiace fólie k renováciám dverí - drogérie, farby a laky

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou kvalitného sektorového nábytku. Základ činnosti je veľkoobchodný predaj a distribúcia cez obchodných partnerov, ale sme aktívni aj v maloobchodnom predaji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchynskej linky, vstavané skrine, šatne, pracovne, obývacie zostavy, knižnice, kancelárie a všetok nábytok na mieru.

Vetešnictví U Kopretinky - antik, antikvariát, bazár nábytku.

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Ponúkame realizáciu kompletnej rekonštrukcie bytu na kľúč a renostrukce bytového jadra v Prahe a okolí. Ďalej vykonávame renovácie a brúsenie parkiet, výroba kuchynských liniek, vstavaných skríň a ďalšieho nábytku na mieru, 3D vizualizácie interiérov a všetky ďalšie činnosti súvisiace s rekonštrukciou bytu a bytových jadier v regióne Praha - ...

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Ponúkame kompletný sortiment nábytku najmä potom sektorový nábytok, sektorové kuchyne, obývacie steny, kuchynské linky, detský nábytok, kancelársky nábytok, sedacie súpravy a ďalšie.

Výmena, oprava, predaj: - kuchynské dvierka - pracovnej dosky. Výroba, drevovýroba, predaj: - kuchynské linky, kuchyne - kuchynské dvierka (masív, lisovaná, frézovaná) - kancelársky a detský nábytok - nábytok (bytový, kancelársky, kúpeľňový) - vstavané skrine - písacie stoly. Zákazková výroba, predaj: - okenné parapetné dosky ...

Stolárstvo - výroba a montáž nábytku do všetkých interiérov: kuchyne, skrine, obývacie steny, predsiene, kúpeľne, detské izby, spálne, postele, kancelársky nábytok, vybavenie reštaurácií, vybavenie lekární, pergoly.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

Zákazková výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - komody.

Výroba, predaj: - nábytok zo smrekového dreva - jednoposteľ, dvojpostele - rošty do postelí - písacie stoly - vybavenie hotelov, penziónov. práca: - stolárske, stolárske.

Stolárstva. Výroba - kuchynské linky - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - dvere - postele - pergoly, altány.

Stolárstva. Výroba - nábytok z masívu - skrine - kuchynský nábytok - záhradný nábytok.

Stolárstvo, výroba: - jedálenské, konferenčné stoly - police - kancelárska nábytok - nočné stolíky.

Výroba, predaj, montáže: -vestavné skrine -trubkové systémy -stojany -drátěné konštrukcia - mreží -varía glas. Kompletná realizácia vybavenia interiérov. Stolařství. Zákazková výroba: -nábytok.

Truhlářství Jan Vondráček je výrobcom zákazkového nábytku pre domácnosť aj do kancelárií. Vyrábame z masívu i lamina. Dodávali som i vybavenie pre televízny program Ako sa stavia sen. Zákazková výroba nábytku, stolárske práce: - schodisko - kuchynské linky - postele - vstavané skrine - detský a študentský nábytok - lavice a vybavenie pre ...

činnosť: - výpredaj dizajnového nábytku za skladové ceny - kuchyňa, pohovky, komody, bytové doplnky

Stolárstva. Výroba - kancelársky nábytok - kuchynský nábytok - skrine.