Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Stolárska výroba z lamina - nábytok na zákazku - kancelársky - reštauračná - laboratórne - školské - kuchyňa - obývacie steny - skrine - postele.

Zaisťujem všetky opravy, montáže nábytku a údržbu domácností i kancelárií.

Predaj, e-shop: -prikrývky -vankúše -obliečky -prestieradlá -matrace -rošty -prehozy -postele -skrine -komody -nočné stolíky ad.

Drobné elektroinštalačné práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytok. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinštalatérske práce.

Výroba (aj zákazková), predaj, opravy, servis, repasácia, renovácia: -biliardy (karambol, pool) -biliardy na zákazku -gulečníky repasované -biliard -príslušenstvo (lampy, gule, tága, kriedy, stojany na tága). Zákazková výroba nábytku: -skriňové a policové zostavy -kuchynské linky -sedacie súpravy -jedálenské, konferenčné ...

Výroba: -nábytok -kuchyňa na mieru, kuchyňa, kuchynské linky -vstavané skrine na mieru -podkrovné vstavané skrine na mieru -predsieňové, odkladacie steny -pantové vstavané skrine na mieru -komody, stolíky na mieru -vybavenie do hotelových izieb -nábytok do spálne, obývacej izby -nábytok do detskej izby -kancelársky nábytok na ...

Zákazková výroba nábytku a dodávateľ vybavenia interiérov - kuchyne, obývačky, detské izby, skrine, postele ai. Dodávateľ vybavenie interiérov. Vyrobiť je možné aj atypické prvky či špeciálny nábytok na zákazku a rôzne doplnky.

Výroba, predaj: -čalúnené sedacie súpravy -čalúnené váľandy -gauče-pohovky -dvojlôžka -spálňa, lamelové rošty, matrace -detské izby -obývacie steny, stena -TV stolíky, stolík -hojdacie a kyvné kreslá, kreslo -indický nábytok -ratanový nábytok Zákazková výroba: -kuchynské linky vr. spotrebičov -kancelársky ...

Zákazková výroba nábytku: - kuchyňa - skrine - sauny - schody - záhradný nábytok - ploty, pergoly, záhradné domčeky Realizujeme expozície a výstavné stánky

Opravy a reštaurovanie - starožitnosti výroba - repliky starožitností Výroba - nábytok - stoly - komody - postele - poličky - vstavané skrine na mieru. Výroba na mieru - samonosné a lepené schodiská na betón schodiska.

Drobné lakovnícke a natieračské práce Montáž - domáce osvetlenie lampy, lustre, záclonové a závesové konzolymontáž, demontáž nábytok. Umývanie okien, zrkadiel a leštených plôch Drobné domáce opravy (výmena prasknutej žiarovky, montáž záclonových a závesových konzol, opravy WC.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby Pokládka plávajúcich podláh.

Zákazková výroba, montáž nábytku z lamina a masívu: - obývacie steny - knižnice - šatníkové skrine - detské izby - postele - spálňa.

Stolárstvo. Výroba nábytku na zákazku, návrh, zameranie, doprava, predaj: -nábytok na mieru -kuchyňa -obývacie izby -detské izby -kancelárie -banky a akékoľvek ďalšie nábytkárske produkty -kuchynské dvierka -ostatný nábytok (skrine, skrinky, poličky, stolíky, zábradlia, obloženie, vykrytie, kúpeľňový nábytok, vešiakové steny, ...

Dodávka -kancelársky nábytok - zdravotnícky nábytok - bytový nábytok.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Natieračské práce Maliarske práce Tapetárske práce. Predaj, montáž - nábytok Výroba - nábytok. Hodinový manžel - údržbárske práce - maliarske, natieračské a tapetárske práce - montáž nábytku - vonkajšie a výškové práce - stavebné a remeselné práce. Výškové práce. Stavebné a remeselné prácerekonštrukcia na kľúč - bytové jadrá.

Stolárstvo. Výroba, predaj, poradenstvo, montáž: -eurookná, dvere, interiéry, zákazkový nábytok: -drevené eurookná na zákazku (všetky tvary a veľkosti vrátane oblúka a okrúhlych okien) -historické okná a dvere dub, smrekovec, smrek -parapety, žalúzie, rolety, protihmyzové siete -dvere vchodové, balkónové dub, smrek, borovica, ...

Výroba: - kartonáž, nábytok, vstavané skrine.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - soľné produkty z Himaláje a Mŕtveho mora - šperky z drahých kameňov a polodrahokamov - výrobky z prírodných produktov, čakrových sviec, figúrok a príveskov z polodrahokamov - darčekové a dekoračné predmety z polodrahokamov a iné.

Dovoz, maloobchod, predaj nábytku, nábytok: -čalúnené sedacie súpravy (kožené, látkové s masívnou kostrou) -čalúnená sedacia súprava (kožená, látková s masívnou kostrou) -pohovky, pohovka, váľandy, váľanda, postele -skriňový nábytok -detský nábytok, detské izby -obývacie steny, stena (MDF, lamino, masív) -spálňový nábytok, spálňa -kuchyňa, ...

Výrobca vstavaných skríň a nábytku na mieru.

Architektonické návrhy interiérov a kusového nábytku, výroba a predaj: -kancelársky nábytok (prevedenie dyha aj lamino, výroba podľa požiadaviek zákazníka) -obchodné priestory -originálny solitérny nábytok (minimálna séria-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovne -vybavenie (hotely, reštaurácie, lekárne, ordinácia, ...