Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

-Predaj nábytku a postelí z masívu od českého výrobcu. Kompletné zariadenie spální a detských izieb.

Kuchynské štúdio: -nábytok -kuchyňa -grafický návrh na zákazku -výroba, -poradenstvo -závesné programy -zabudované spotrebiče.

Stolárstvo. Výroba kuchýň, kuchynské linky, vstavané skrine, nábytok, výroba detského a študentského nábytku na mieru a taktiež zákazkový nábytok pre kancelárie.

Výroba: -kuchynské linky -vstavané skrine na zákazku.

Návrhy: -interiéry -výstavy. Nábytok. Materiály. Grafika. Výroba a predaj: -matrace -lôžko, lôžko, spálňový nábytok -lamelové rošty -kuchyňa -interiéry.

Kuchynské štúdio v Brne - ponúkame moderné aj rustikálne kuchyne. Návrhy a vizualizácia nielen kuchýň, ale aj obývacích izieb, spální, vstavaných skríň. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotrebiče za akčné ceny. Drezy a batérie zn. Franke, Blanco, Shock.

Výroba, predaj nábytku. Vyrobíme kuchyne, obývacie izby, skrine, knižnice, komody, stolíky, stoly, detský nábytok, ostatná zákazková výroba, káter collection. Vyrábame schody, okná, dvere, ďalšie stolárske výrobky.

FI Stolárstvo Stolárstvo, výroba, predaj: -skrine, vstavané skrine a nábytok na mieru vyrábame najmodernejšou technológiou na CNC stroji Vstavané skrine na mieru, resp. nábytok na mieru a vybavením interiéru je naším hlavným výrobným zameraním.

Spoločnosť Design Compact, s.r.o. sa môže pochváliť viac ako 20-ročnou praxou v odbore výroby individuálneho nábytku. Zameranie máme predovšetkým na interiérovú výrobu, drevené obklady a pokládku terasových podláh. Zaistíme všetko od 3D návrhu až po samotnú realizáciu projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architektmi a interiérovými ...

Výroba a montáž schodísk, okien a dverí. Projektovanie kuchýň, kuchyne, vstavaných skríň, skrine a nábytku, nábytok. Ponuka reštaurovania nábytku.

Stolárske práce Výroba - kuchynské linky na zákazku - prevažne z plošných materiálov, ako je lamino Výroba - vstavané skrine na zákazku - prevažne z plošných materiálov, ako je lamino

Stolárske práce Výroba - kuchynské linky na mieru Zákazková výroba (malosériová) - nábytok - vstavané skrine

Výroba nábytku na zákazku. -kuchyne, kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok.

Stolárstvo. Výroba, montáž, predaj: -podlahy -kuchyňa -vstavané skrine -kancelársky nábytok a pracovne -detské izby a spálne -vybavenie predajní, reštaurácií a hotelov, predajné a obslužné pulty, výlohy -doplnkový nábytok -schodisko a zábradlie -návrhy interiérov.

Výroba: -kuchyňa -dvere -obklady -Vstavané skrine a všetok interiérový nábytok.

Práca: -truhlárstvo. Výroba: -nábytok, zákazková výroba, pokrové stoly a doplnky Materiál lamino

Výroba, predaj nábytku, nábytok: -vstavané skrine na mieru -kuchynské linky, kuchyňa, kuchyňa -obývacie steny, spálne -kancelársky nábytok -kompletné vybavenie interiéru. Zameranie, návrh. Predaj, dodávka vstavané spotrebiče.

Zákazková výroba interiérového nábytku. Vymeriame a spracujeme grafický 3D návrh a cenovú kalkuláciu a následne vyrobíme originálny nábytok podľa priania klienta. Výroba nábytku do: -kuchyňa -obývačky -spálňa -detskej izby -kancelárie -baru. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Interiérové štúdio Kuchynské štúdio -kuchyne, interiéry -zákazkový nábytok, nábytok na mieru -atypický nábytok -detské, obývacie izby -spálňa -tapety -vstavané skrine -kancelársky nábytok.

Výdajné miesto e-shopu s nábytkom: -bytové doplnky -spálňa -obývacie izby -spálňa -kuchyňa -kúpeľne.

E-shop, maloobchod: -bytové doplnky -spálňa -obývacie izby -spálňa -kuchyňa -kúpeľne

Stolárstvo, stolárstvo: -kuchynské linky, vstavané skrine a ostatná zákazková výroba nábytku z laminovaných, dyhovaných a masívnych materiálov -realizácia interiérov na kľúč -montáže výstavných stánkov -sériová drevovýroba -formátovanie dielcov, olepovanie nábytkových hrán a ďalšie stolárske práce.

Výroba na zákazku, na mieru: -stolárstvo, stolár, stolárske, stolárske práce. -zákazkové výroby nábytku, nábytok. -vstavané skrine, kuchyne, jedálenské zostavy, komody či obývacie izby. Schody dvere pergoly. Vinárne a bary.

Stolárstvo, stolárstvo Výroba na zákazku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na mieru -interiéry -kuchynské linky -vstavané skrine -bytový nábytok -predsiene -odkladacie steny a skrine -šatníkové skrinky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabíny), všetko na mieru a na kľúč -sauna súkromná aj ...

Stolárske práce: - stolárske práce. Výroba nábytku na zákazku. Výroba kuchýň, vstavaných skríň, spální, obývačiek, detských izieb, kúpeľní, kancelárií.