Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

predaj - nábytok z masívu - bytový a kancelársky nábytok.

Krby Kunc. Komplexné služby v oblasti kachliarstvo: - kachľové pece a sporáky - teplovzdušné krby - rozvody vzduchu - vonkajšie krby a udiarne. Opravy, rekonštrukcie a renovácie: - historické kachľová pec, krby a príslušenstvo. predaj: - krbové vložky a príslušenstvo.

Výroba a predaj nábytku: - obývacie steny - detské izby - skrine - všetkého druhu - písacie stoly - kuchynské linky, kuchyne - kúpeľňový nábytok - spálňa - sedacie súpravy.

Stolárstvo. Stolárske práce. Výroba: - dizajnový nábytok. - interiérový a exteriérový nábytok - kuchynské linky na mieru - obývacie steny - kancelársky nábytok - detské izby - spálňa - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - vybavenie obchodov.

Návrh, dodávka: - kancelárske a bytové interiéry Výroba: - nábytok na mieru

Veľkoobchod, predaj, oprava, servis, montáž, inštalácia: - klimatizácia LG Electronics, Midea - klimatizácia do kancelárskych a bytových priestorov, servery, ústredne - domáce chladenie a klimatizácia - bazénové odvlhčovače - bazénové čerpadlá

Sviečky - domáce potreby - hračky - drogéria - darčekový tovar - Gadgets

Kuchynské štúdio - výroba, predaj kuchyne, skrine.

Veľkoobchod: - dvere, okná - drevené eurookná - plastová, hliníková - garážové vráta - žalúzie, rolety - parapety.

Komíny, kominárske práce: - frézovanie - vložkovanie, revízia - rekonštrukcia a výstavba nových komínov Dodávka, predaj: - kachle - krbové vložky

Stavebno obchodná spoločnosť so zameraním na technické zariadenia budov s realizačným centrom v Ostrave, výrobným areálom v Paskove a pobočkami v Brne a Prahe. - navrhovanie, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačných systémov - komplexné vykonávanie zdravotníckych prevádzok - realizácia chladenia, vykurovania a ...

služby: - kosenie, kosenie trávnatých plôch E-shop: - LED osvetlenie Ubytovanie Ostrov u Macochy tel .: 603 279 153

Interiéry Rychtecký s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do detských, študentských izieb, obývačiek, spální, kancelárií a kúpeľní. Poradí si aj s výrobou schodísk, zábradlí a pergolami.

Spoločnosť L2LED, s.r.o. sa špecializuje na výrobu a predaj LED svietidiel, svietidiel do kancelárií, škôl, nemocníc a hotelov, ďalej realizuje fotovoltaické elektrárne a inštaluje meniče vhodné na fotovoltaický ohrev vody.