Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Vybavenie základných a materských škôl - nábytok, didaktické a motorické pomôcky, stavebnice, kompletné vybavenie škôlkových spální -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod EET

Stolárstvo. Stolárske práce. Zákazková výroba, montáž: - nábytok na mieru - posuvné deliace priečky - vstavané skrine - kuchyňa - detské izby - posuvné dvere.

Pokládka: - podlahové krytiny. Práca: - výkopové - murárske - podlahárske - maliarske a natieračské - vodoinštalatérske - elektroinštalačný. Zatepľovanie fasád. Rekonštrukcia kúpeľní - bytové jadro. Montáž: - kuchynské linky. Rozvedenie PC, telefónnych a televíznych sietí. Projektová a priestorová dokumentácia. Výroba: - ...

Komplexná montáž zdravotechniky a ústredného vykurovania. Dodávka, predaj: - tepelné čerpadlá - solárne systémy na ohrev vody. Stavebné práce: - murárske - elektrikárske - kúrenárske - inštalatérske.

Opravy vstavaných a voľne stojacich spotrebičov pre domácnosť. Umývačky, práčky, plynové dosky, sklokeramické dosky, rúry, odsávače pár a mikrovlné rúry.

Firma Sťahovanie Dopraváčik René Nováčka s dlhoročnou tradíciou zaisťuje všetky sťahovacie a vypratávacie práce vrátane zaistenia prepravy po celej Českej republike i Európskej únii. Kompletné sťahovanie v ČR a EÚ: - lacné a rýchle sťahovanie bytov a firiem, kancelárií - nonstop príjem zákaziek - ZDARMA 800 888 408 - sťahovanie objemného ...

Výroba: -drevené lištové dvierka-skrine, špajze, kuchynské linky.

Predaj: - nábytok - svietidlá - bytové doplnky.

Zuzi Home dizajn v Ostrave poskytuje komplexné služby v oblasti dodávok bytových textílií od vypracovania návrhu až po dodávku a realizáciu. Sme odborníci na šitie a predaj záclon, závesov na mieru a postaráme sa Vám aj o montáž garníž, roliet i žalúzií vo Vašom interiéri. Zabezpečujeme aj pokládku kobercov a čalúnnické práce vrátane výroby ...

Predaj, montáž: - dvere, zárubne. Predaj, maloobchod: - eurodvere - celosklenené dvere - vchodové dvere Interiérové a vonkajšie kovania. Stolárska výroba: -kuchyňské linky -šatní skrine -Drevené postele. Nábytok na mieru.

Stolárstvo, výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - vybavenie kancelárií, ordinácií - spálňa

Zákazkové stolárstvo a stolárstvo, nábytok na mieru. Výroba z lamina: - kuchyňa - kancelárie - počítačové stoly - vybavenie predajní - detské izby - vstavané skrine - spálňa - obývacie izby - atypické výrobky. Výroba z masívu: - nábytok - dvere a deliace steny - schodisko - atypické prvky.

Maloobchod: - obklady, dlažby, sanitárna keramika, vane, záchody, batérie, umývadlá. Kúpeľňové štúdio.

Dodávka, predaj: - priemyselná automatizácia - klimatizácia, vzduchotechnika. Vývoj, výroba: - jednoúčelové stroje - montážne linky pre automobilový priemysel - dopravníkové systémy.

Spoločnosť INTOZA s.r.o. dlhodobo pôsobí v oblasti stavby pasívnych domov s nízkymi prevádzkovými nákladmi. Zákazníkom poskytuje komplexné realizácie a revitalizácie stavieb na zníženie nákladov na vykurovanie, zateplenie, chladenie, ohrev vody a osvetlenie, vetracie jednotky. V rámci svojej činnosti pôsobí spoločnosť INTOZA s.r.o. ako školiace ...

ZÁSIELKOVÝ PREDAJ: - záclony-pre každé prostredie, domov, kancelárií, detské motívy, súpravy - voály-vzdušné, ľahké a jemne priehľadné dekoračné tkaniny - látky-na výrobu závesov, obliečok, obrusov - obliečky-materiál krep, bavlna, satén, detské motívy - prestieradlá-froté pre jedno a dvojlôžka - obrusy-široký výber vzorov a farieb - ...

Montáž, opravy, revízie, kontroly a skúšky plynových zariadení. Opravy plynových sporákov a pl. prietokových ohrievačov - iba zn.MORA.

E-shop: - predaj krabíc, košov, kúpeľňových doplnkov, úložných boxov,

Predaj, montáž, oprava, servis: - rolety - žalúzie - siete proti hmyzu

Zákazková výroba: - kuchyňa - drevené schody, schodiská - drevené dvere - vnútorné, vonkajšie - nábytok - vstavané skrine - spálňa - obývacie a detské izby. Nábytok na mieru: - vybavenie interiérov, kancelárií, pracovní, ordinácií, obchodov, kaderníctvo. Práca: - stolárske, stolárske.