Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Krby, kachle, sporáky, komíny a komínové systémy, vrátane kompletného servisu v oblasti krbovej a komínovej techniky. Obchodný reťazec so špecializáciou na vykurovaciu techniku. Predaj a distribúcia tovaru s dovozom k Vám po celej CZ. Veľkoobchod, maloobchod.

Kancelársky nábytok, zariaďovanie interiérov kancelárií. Viac ako 10 radov kancelárskeho nábytku s možnosťou okamžitej dodávky.

Firma Josef Pavle sa zaoberá realizáciami plotov a oplotenia na kľúč. Ďalej sa v rámci svojej činnosti venujem montáži brán, brán, garážových brán a tiež pokládkám zámkovej dlažby, stavbe terás či výrobe a montáži žalúzií. Sídlo firmy nájdete na adrese Vysočanská 243/113, Praha 9 - Střížkov. Výstavba, realizácia, montáž: - ploty, pletivo, ...

Obchodné oddelenie firmy. Výroba, predaj, montáž, poradenstvo: - drevené žalúzie (interiérové, exteriérové - vonkajšie): - horizontálne, vertikálne žalúzie - drevené predokenné rolety - okenice, okenicové systémy ..

Obchodná spoločnosť ASTRA Lighting s.r.o. je profesionálnym dodávateľom osvetľovacích systémov a svietidiel popredných svetových výrobcov, pre celý rad použitia. Zaistíme dodávku osvetlenia pre priemyselné, verejné, obchodné a kancelárske budovy, zdravotníctva, školstva aj architektonické osvetlenie miest či obcí. Sídlime na Prahe 5. Návrh, ...

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Spoločnosť Gangaro s.r.o. prevádzkuje internetový obchod La Maria so štýlovými a originálnymi dekoráciami pre Vaše bývanie. Dizajnové kúsky ponúkame nielen do obývacej izby, ale aj do kuchyne či záhrady. Naše výrobky sú vhodné ako zaujímavé a nápadité darčeky.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou kvalitného sektorového nábytku. Základ činnosti je veľkoobchodný predaj a distribúcia cez obchodných partnerov, ale sme aktívni aj v maloobchodnom predaji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchynskej linky, vstavané skrine, šatne, pracovne, obývacie zostavy, knižnice, kancelárie a všetok nábytok na mieru.

Predaj a montáž garážových a priemyselných sekčných vrát, pohonov, vchodových dverí, vstupných brán, rolovacích brán, rýchlobežných brán, nakladacie techniky (Nakladacie mostíky, Tesniace goliere, Mobilné rampy atď.) Ponúkame vysoko kvalitné výrobky za rozumnú cenu.

Vyrábame dizajnové bytové dekorácie na stenu - obrazy a nástenky - s textilnou výplňou a kvalitnými drevenými rámami.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

Žaluziové STUDIO ponúka široký sortiment vnútorné i vonkajšie tieniacej techniky pre Váš dom, byt, kanceláriu či obchod. Našou hlavnou činnosťou je výroba a montáž slnečného zatienenie z komponentov najlepších českých výrobcov.

Spoločnosť BENEFIT TERM s.r.o. sa špecializuje na on-line predaj klimatizácií a tepelných čerpadiel ich montáže a servis.

Philips sa špecializuje na vývoj, výrobu a použitie inovatívnych (LED) osvetľovacích riešení. Vyberte efektívny systém osvetlenia aj pre váš dom alebo prevádzku.

Predaj krbových kachlí, krbových vložiek a príslušenstva.

Umelo vianočný stromček 3d v modernom prevedení. Hladam moderný umelý vianočný stromček? U nás nejdete to najlepším na Slovenskom trhu. Nájdete u nás najmodernejšie umelej vianočné stromček v rôznych prevedeniach s 3D a 2D ihličím Alebo zasnežené umelej stromcek či stromček na drevenom vý dealer. Naše umelé vianočné stromcek ŠÚ od základu stávania ...

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Ponúkame realizáciu kompletnej rekonštrukcie bytu na kľúč a renostrukce bytového jadra v Prahe a okolí. Ďalej vykonávame renovácie a brúsenie parkiet, výroba kuchynských liniek, vstavaných skríň a ďalšieho nábytku na mieru, 3D vizualizácie interiérov a všetky ďalšie činnosti súvisiace s rekonštrukciou bytu a bytových jadier v regióne Praha - ...

Prevádzkujeme autorizovaná kúpeľňové štúdiá špecializovaná na luxusné kúpeľne. Predávame kompletný sortiment značky Porcelanosa Grupo. K dispozícii je všetko vybavenie pre kúpeľne: dlažby, obklady, sanitárna keramika, vodovodné batérie, vane, vírivky, sauny, sprchové kúty, kúpeľňový nábytok.

On-line predaj kuchynského vybavenia a potrieb pre domácnosti. Najmä doplnky pre varenie, pečenie, stolovanie alebo skladovanie potravín.

Chceme obnoviť tradíciu stolovanie v Čechách - poďte do toho s nami! Máme pre vás štýlové doplnky na váš stôl od šikovných slovenských krajčírok a túžbu urobiť vašu domácnosť ešte krajšie.

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

Nábytok a vybavenie pre školy, materské školy a obce. Najväčší výber školského nábytku. V ponuke máme: žiacke lavice a stoličky vybavenie školských dielní nábytok do počítačových učební nábytok do školskej jedálne stoličky a stoly do materskej školy vybavenia školských laboratórií anatomické modely.