Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Nábytok a vybavenie pre školy, materské školy a obce. Najväčší výber školského nábytku. V ponuke máme: žiacke lavice a stoličky vybavenie školských dielní nábytok do počítačových učební nábytok do školskej jedálne stoličky a stoly do materskej školy vybavenia školských laboratórií anatomické modely.

Originálne a vysoko funkčné kuchynské zariadenia. Dajte svojej kuchyni šťavu s riadom BergHOFF. Nože, panvice, hrnce, pekáče, potreby pre stolovanie i ďalšie vybavenie pre vašu kuchyňu.

Spoločnosť AZ CZ Servis, s.r.o. svojim zákazníkom poskytuje komplexné služby v oblasti vykurovacích systémov, chladenia a klimatizáciou. Ďalej sa tiež zameriavame na realizácie rozvodov vody, plynu a kanalizácie. Vykonávame rekonštrukcie kúpeľní a ponúkame vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie. Realizácia vykonávame na území hlavného ...

Dodávame a montujeme plastové okná, eurookná, žalúzie, parapety, siete proti hmyzu a rolety. Vykonávame servis okien všetkých značiek.

Stavebná firma Global Agent s.r.o. vykonáva rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní aj výstavbu nových rodinných domov. Ponúkame kvalitné dláždičské, obkladačské, podlahárske, sadrokartonárske aj sklenárske práce. Vyrobíme nábytok na mieru a postaráme sa aj o Vašu záhradu. Sídlime v Prahe. Stavebná spoločnosť, práce, služby: - rekonštrukcie ...

Predaj, montáž: - rolety - žalúzie - pergoly - markízy

činnosť: - výpredaj dizajnového nábytku za skladové ceny - kuchyňa, pohovky, komody, bytové doplnky

Výroba, predaj, montáž: - plastové okná - drevené okná - hliníkové okná - rolety, žalúzie - vchodové dvere.

Internetový obchod, e-shop: - spotrebná elektronika - LED žiarovky - tlakomery, teplomery, inhalátory, osobné váhy.

Veľkoobchod, maloobchod: - železiarsky tovar - náradie - spojovací materiál - kuchynské potreby.

Stolárstva. Výroba: - kuchynský nábytok - obývacie steny - spálňa - schody, drevené schodisko.

Zámočníctvo, kovovýroba. Výroba, montáž - vjazdové brány posuvné aj krídlové - vchodové bránky - plotové dielce - dvere a vráta - zábradlia.

rekonštrukcia: - kúpeľne, byty, domy Kúpeľňové štúdio: - obklady, dlažby - sanitárna technika - sprchové kúty, vane

Stolárstva. Výroba - kancelársky nábytok - kuchynský nábytok - skrine.

E-shop - LED žiarovky - LED žiarivky - LED osvetlenie - LED pásiky.

Kuchynské štúdio, výroba: - kuchyňa, kuchýň - vybavenie bytových aj komerčných interiérov

Veľkoobchod: - žiarivky, žiarivkové trubice - žiarovky.

Predaj, e-shop - bytový textil - posteľné obliečky - ponožky - hotelový a gastronomický textil.

Predaj, e-shop: - LED osvetlenie, svietidlá - trubice, žiarivky, pásky - žiarovky

Internetový obchod, e-shop: - vybavenie kúpeľní - kúpeľňová nábytok - sanitárna keramika - vane, sprchové kúty - inštalatérsky materiál.

Servis plynových spotrebičov Montáž plynových spotrebičov Revízia odberného plynového zariadenia predaj spotrebičov Predaj náhradných dielov

Návrhy a realizácie osvetlenia - výroba a dodávka atypických lámp a svietidiel - osvetľovanie exteriérov a športovísk - servis a údržba osvetľovacích sústav.

Predaj, oprava, servis: - domáce spotrebiče - práčky, sušičky - vysávače, žehličky - kávovary

Dodávka, montáž: - tieniaca technika - žalúzie - siete proti hmyzu