Medzinárodné autobusové linky do turistických destinácií - Chorvátsko, Taliansko, Španielsko, Francúzsko. Sprostredkovanie autobusovej dopravy pre poznávacie zájazdy do zahraničia. Využite prenájom luxusných plne vybavených autobusov pre eurovíkendy.

Služby: - medzinárodná, vnútroštátna osobná doprava - medzinárodná, vnútroštátna autobusová doprava.

Autobusová vnútroštátna i medzinárodná preprava.

Cestná motorová doprava: - osobné. . Služby: - zabezpečenie dopravnej obslužnosti autobusovou dopravou v krajoch: Liberecký, Králové Hradecký, Ústecký a Stredočeský - prevádzkovanie zájazdovej autobusovej BUS KAROSA, SOR, VOLVO, MAN, vrátane CLIMA BUS - zabezpečenie dopravy pre CK do Grécka, Chorvátska, Francúzska, Veľkej Británie, ...

Tuzemská a medzinárodná autobusová doprava.

Vnútroštátna aj medzinárodná autobusová doprava.

Autobusová a nákladná doprava, autodoprava: - komplexné služby v oblasti dopravy - prenájom - luxusné zahraničné autobusy pre 45 a 49 osôb - zájazdové autobusy Karosa pre 45 osôb - zájazdové autobusy Karosa pre 60 osôb, 20 - minibusy pre 17, 8 osôb - osobné automobily - Iveco skriňa s elektrickým čelom jazdíme za polovičné ...

Tuzemská i medzinárodná preprava osôb minibusom - autobusová doprava.

Služby: - nákladná autodoprava - zasielateľstvo - skladovanie - autobusová doprava - Drink Taxi

Služby: - autobusová doprava vnútroštátna a medzinárodná

Služby: - autobusová doprava zahraničná i vnútroštátna

Autobusová doprava vnútroštátna a medzinárodná.

Naša firma pôsobí v oblasti cestovného ruchu už od roku 1990 a zaoberá sa predovšetkým autobusovou dopravou. Môžeme Vám ponúknuť tie najspoľahlivejšie a skvele vybavené vozidlá a taktiež vodičov s dlhoročnou praxou v tejto oblasti.

Služby - logistika - expresná preprava - kaminonová doprava tuzemská i zahraničná - námorná doprava - letecká doprava - železničná doprava - autobusová doprava vnútroštátna i medzinárodná - colné služby - skladovanie - zimná údržba a upratovanie vonkajších priestorov - zemné práce.

Autobusová doprava medzinárodná i vnútroštátna.

Služby: -autobusová vnútroštátna a medzinárodná doprava

Medzinárodná i vnútroštátna autobusová doprava.