Medzinárodné autobusové linky do turistických destinácií - Chorvátsko, Taliansko, Španielsko, Francúzsko. Sprostredkovanie autobusovej dopravy pre poznávacie zájazdy do zahraničia. Využite prenájom luxusných plne vybavených autobusov pre eurovíkendy.

Požičovňa - prívesy Autobusová doprava Nákladná doprava

Autobusová doprava - vnútroštátne a medzinárodné - kultúrne podujatia, poznávacie zájazdy, výlety či iné destinácie - pre školy, športové kluby, záujmové organizácie, cestovné kancelárie a súkromné osoby - vozidlá SOR C 7, 5 s kapacitou 27 osôb, MERCEDES O 350 T s kapacitou 49 osôb. Mikrobusová doprava - vnútroštátne a medzinárodné - ...

Autobusová doprava luxusné autobusy NEOPLAN

Cestovná agentúra Autobusová doprava Vedenie - účtovníctvo Výroba - reklama Ofsetová tlač - tlačiareň

Prevádzkujeme sieť prepravných služieb za pomoci vozidiel rôznych veľkostí.

Tuzemská a zahraničná preprava osôb a tovaru.

Dopravná agentúra, tuzemsko aj zahraničie Prevádzka: -mikrobusy -osobné vozidlá -autobusy (7-50 osôb).

Osobná preprava: - autobusy, minibusy, osobnými vozidlami - doprava a preprava osôb tuzemská a zahraničná - organizovanie školských výletov, zájazdov pre deti aj dospelých.

Autobusová doprava: -zájazdová doprava -nepravidelná a zmluvná doprava pre školy, športové kluby, cestovné kancelárie, podniky a iné subjekty -oblasť - Európa -4 autobusy v prevedení Royal Class.

Autobusová a osobná doprava pre cestovné kancelárie

Autodoprava, doprava, preprava: -vnútroštátna (tuzemská), medzinárodná (zahraničné): -nákladné vozidlom FORD TRANZIT -osobné: -mikrobus s klimatizáciou pre 15 osôb -pre 9 osôb s nákladným priestorom.

Autodoprava, doprava, preprava: -autobusová: -tuzemská -zahraničné (medzinárodné): -Anglicko, Belgicko, Dánsko, Francúzsko, Holandsko (Holandsko), Chorvátsko, Taliansko, Korzika, Nemecko, Nórsko, Poľsko, Rakúsko, Grécko, Slovensko, Slovinsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko. Autopark: -3 autobusy KAROSA LUX: -45 ...

Cestovná agentúra: -cykloturistické zájazdy a zájazdy na kolieskových korčuliach do Rakúska pozdĺž Dunaja. Autodoprava, preprava osôb: -luxusný autobus s klimatizáciou na prepravu 26 osôb v tuzemsku aj zahraničí.

Autobusová doprava: -tuzemská i zahraničná nepravidelná zájazdová preprava podľa priania zákazníka -pravidelná preprava v okrese i kraji -prenájom budov aj autobusov na reklamné účely -cestovná agentúra (kancelária) -pobytové a poznávacie zájazdy, tuzemsko a zahraničie.

Doprava: -osobné -zájazdová -nákladné. Možnosť parkovania. Predaj čipových kariet.

Autobusová agentúra. Ponúkame kompletné dopravné služby v oblasti tuzemskej a zahraničnej prepravy osôb. Realizácia dopravy pre školské kolektívy, divadelné súbory, športové oddiely, ďalej v rámci kongresov, seminárov, okružných jázd, transferov a s dopravným filmovým servisom. Prepravu uskutočňujeme autobusmi zn. BOVA a KAROSA LUX, prípadne ...

Doprava osôb a tovaru - možnosť dopravy 14 až 22 osôb po SR i Európe