Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Autodoprava: - medzinárodná kamiónová - preprava poľnohospodárskych komodít

Nákladná autodoprava: -medzinárodné. -vnútroštátna.

Služby: -nadrozmerná preprava -preprava osobných aj úžitkových vozidiel

Zemné práce. Práca: -odvoz, dovoz stavebného materiálu, vyťažené zeminy -pokladanie zámkovej dlažby, chodníky, obrubníky, palisády -zemné strojom bager nakladače NEW HOLLAND LB -vyhrabanie základov UNC-060 alebo JSB -položenie betónovej dosky -izolácia stavby fólií proti RADONU a tiež proti vlhkosti -oplotenie pozemku -vyhĺbenie dier ...

Ponúkame výrobu kŕmnych zmesí pre hospodárske zvieratá a hydinu, a to priamo na mieru - podľa Vašich požiadaviek a zadaní. Špecializujeme sa na kŕmne zmesi pre: -ošípané -hovädzí dobytok -hydina -králiky. K našej ďalšej významnej produkcii patria aj lucernové úsušky - úsušky z krmovín. Kategórie podľa kŕmnej suroviny: - lucernové ...

Autodoprava. Doprava: -nákladná kamiónová -medzinárodné (zahraničné) -vnútroštátna (tuzemská). Prepravy po Európe: -návesy 13, 60m 33europaliet -súpravy 6+8, 20m 35 europaliet. Služby: -špedícia.

Činnosť - stavebná činnosť, inžinierske siete, zemné práce - zámočnícka výroba - stolárska výroba - nákladná doprava.

Nákladná doprava. Autodoprava.

Predaj náhradných dielov pre lomy, servis lomov: - zámočníctvo a stavba OK - obrábanie - priemyselné, bytové výstavby - tvarové vypaľovanie plechov - autodoprava.

Logistické služby, zasielateľstvo / špedícia - medzinárodnej i vnútroštátnej. Upratovacie služby; Predaj rúšok a respirátorov podľa európskych noriem (respirátory aj pre deti); Administratívne služby, správa dokumentov.

Martin Čermák sa zaoberá predajom piesku a autodopravou. Ponúkame na odber piesok vhodný na všetky pozemné práce, na stavebné účely a na maltu. Zásypový piesok neobsahuje kamene. Predávame piesok kopaný a triedený štrk. Prevádzka prepravnej služby v Jablonnej v Podještědí.

Dodávková autodoprava Nákladná doprava nad 3, 5t-24t Sťahovanie, vypratanie bytov Osobná autodoprava do 6 osôb vr. vodiča Montáž, opravy a revízie - elektroinštalácia Montáž, opravy a revízie - bleskozvody