Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Spoločnosť NIMETAL, spol. s r.o. sa zaoberá likvidáciou niklokadmiových a nikloželezných priemyselných akumulátorov a legovaných kovových odpadov s obsahom niklu, chrómu, molybdénu a kobaltu. Prevádzkujeme vlastné kontajnerovú dopravu, na Vaše želanie zaistíme pristavenie kontajnera a následný odvoz odpadu. Spolupracuje so svetovými výrobcami Ni ...

Všetky zemné a výkopové práce, demolácie. Odvoz a uloženie sute, zeminy, betónu, terénne úpravy, autodoprava. Nákladná a kontajnerová doprava, veľkoobjemové presuny zeminy, kameniva a iné. Predaj piesku, štrku. Strojové pokládka krajníc.

Mika Global Logistics s.r.o. sa zameriava na medzinárodnú a vnútroštátnu prepravu. Zaisťuje expresné prepravy, sprostredkováva zasielateľské služby a tovar prepravuje do 24 t.

Naša spoločnosť ponúka služby hlavne v oblasti nákladnej autodopravy, kontajnerovej dopravy, zemných, výkopových a búracích prác, terénnych úprav a stavebných prác na pozemných komunikáciách. Sme rýdzo českou firmou. Naším cieľom je predovšetkým kvalita a profesionalita odvedených služieb, ale hlavne spokojnosť našich zákazníkov a obchodných ...

Medzinárodná (zahraničná) kamiónová doprava - nákladná preprava

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pivo -výhradným dovozcom piva STEIGER v ČR -autodoprava: -nákladné -medzinárodné -tuzemská -v stavebníctve.