Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Špedícia - vnútroštátna, medzinárodná a stavebná autodoprava.

Spoločnosť City taxi Brno je zavedená brnenská taxislužba so spoľahlivými vodičmi a vysokou kvalitou služieb za prijateľné ceny. Zaisťujeme: - prepravu osôb - Airport taxi - taxi pre firmy - senior taxi - taxi pre vozíčkarov - taxi pre sedem osôb a ďalšie mnohé služby.

Spoločnosť Mag 45, s.r.o. je poskytovateľ logistických služieb a dodávateľ dielov pre hightech priemysel a elektrotechnický priemysel - dodávka nástrojov, obrábacie, ručné - spojovacie materiály - ochranné pomôcky.

Spoločnosť VESELÝ DOPRAVNÁ SIGNALIZÁCIA, s.r.o. realizuje dopravné stavby, svetelná signalizácia.

Logistika - prenájom návesové techniky - preprava sypkých hmôt - vozový park - skladovanie

Sťahovanie Gradas s.r.o. sa zameriava na sťahovanie domov, bytov, firiem, kancelárií, na vypratávacie práce a likvidáciu odpadu a na montáž nábytku.

Činnosť: - telemarketing - kuriérske služby.

Spoločnosť Figarostav s.r.o. je držiteľom certifikátu ČNS EN ISO 9001:2001 Pozemné staviteľstvo, dodávky na kľúč: -nové stavby, rodinné domčeky, stavby pre priemyselné využitie a stavby občianskej vybavenosti -pôdne vstavby -sadrokartonárske práce -rekonštrukcia stavieb -fotodokumentácia postupu výstavby diela až do jeho odovzdania ...

Expresná kuriérska služba: -preprava malých zásielok v rámci celej SR a EÚ -list, zmluva či menší balík v najkratšom možnom čase -doručenie ihneď po vyzdvihnutí zásielky -online kontrola stavu doručenia.

GEFAB CS, spol. s r.o. zaisťuje predaj a montáž: -dopravné značenie podľa pokynov orgánov štátnej správy -ohraničovacie, uzatváracie, zaisťovacie, výstražné, označovacie pásky -ochranné bezpečnostné zariadenia pre práce na cestách a výkopové práce -ochranné ploty a bezpečnostné ohradenie, varovné označenie vozidiel -reklamné pásky, ...

BGA group, s.r.o. má v činnosti: - expresné doručenie balíka, alebo listovej zásielky - medzinárodná preprava zásielok

MaPakuriér s.r.o. je doručovacia spoločnosť. Potrebujete v ten istý deň doručiť zásielku po Brne a okolí z pohodlia kancelárie, domova rýchlo a bezstarostne? Objednajte si kuriéra on-line od 95 káčok.

Sťahovanie: -všetky práce (máme poistenie) -kompletný sťahovací servis -všetky druhy sťahovacích prác vrátane autodopravy (byty, kancelárie, RD, pôdy, firmy a archívy atď.) -sťahovanie ťažké bremená do 20 ton, ťažká partia (trezory, klavíry, stroje, apod.) -vypratovacie a upratovacie práce v rámci sťahovania -likvidácia ...

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna, medzinárodná - špedícia - logistika - skladovanie

Služby: - medzinárodná, vnútroštátna nákladná autodoprava - preprava nebezpečných nákladov ADR Oprava, servis: - motocykle zn. BMW.

SB SŤAHOVANIE BRNO s.r.o. ponúka komplexné služby v oblasti sťahovania, autodopravy a skladovania. Sťahujeme byty, domy, firmy, inštitúcie a špecializujeme sa na manipuláciu s ťažkými bremenami. Sťahujeme do zahraničia: Garantujeme odborné a vysoko profesionálne služby.

Spoločnosť I.J.M – TRANSPORT s.r.o. prevádzkuje autodopravu. Uskutočňuje rozvoz a dovoz tovaru do obchodnej siete vo vnútroštátnej i zahraničnej autodoprave, vykonáva opravy a diagnostika pre osobné a nákladné vozidlá, pneuservis pre osobné automobily. Ďalej sa spoločnosť zaoberá prenajímaním priestorov, parkovacími službami.

Dopravné značenie, projekčné činnosti dopravných stavieb, realizácia pozemných a dopravných stavieb.

Štandardný rozsah služieb autoservisu vrátane diagnostiky a prípravy vozidiel na STK.Pneuservis s predajom nových pneu.Autodoprava so zameraním na maloobjemovú prepravu v rámci EÚ. Autodoprava. Na prepravu používame vozidlá Fiat Ducato a Fiat Doblo.

SŤAHOVACIE SLUŽBY BRNO s.r.o. vykonáva už od r. 2006 profesionálne sťahovacie služby v oblasti sťahovania bytov Brno, sťahovanie firiem, sťahovanie kancelárií Brno a vypratávacie služby. Naša čistá špecializácia je sťahovanie ťažkých bremien Brno do váhy 650 kg. Objednávajte online sťahovacie služby Brno a získajte základnú baliacu službu zadarmo. ...

Dopravníkové systémy pre expedíciu a výrobu. Výroba, predaj, montáž, servis, oprava: -dopravníkové systémy -válečkové a pásové dopravníky (hnanej a nehnané) -dopravníkové dráhy doplnené o pneumatické brzdy, přesunovače a zdvíhacie mosty -potravinové (páskovačka debien, výťah-PATER NOSTER), váha-váhy -skladové vozíky, prepravné ...

Stavebná firma: - realizácie stavieb - projekcia - kontajnerová doprava

EXPOSPED, spol. s r.o. je medzinárodná doprava.

Vnútroštátna a medzinárodná cestná nákladná doprava nad 12 ton.