Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Dofis, s.r.o. zaisťuje činnosť: -vykonávanie zemných prác, demolácií, -uloženie sute a zeminy -predaj a rozvoz pieskov.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Skladování, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technické činnosti v doprave -Zasilatelství a zastupovanie v colnom konaní -Ubytovací služby -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, ...

VYBAGRUJEME, odvezú, ZAHUTNÍME Prenájom s obsluhou: -mechanizace -Stroje CAT 316C kolesové rýpadlo -Cat 428C a CAT 442E, CAT 432D kolesový bager (bager, nakladač-podkop, lopata, paletizačné vidly, svahovaciu lyžice, hydraulické kladivo CAT H70) -Cat 303CR minirýpadlo (hĺbková lyžica, svahovaciu lopata nastaviteľná, hydraulické kladivo CAT ...

Export, vývoz. Import, dovoz. Veľkoobchod, predaj: - stavebný materiál, stavebniny: - sadrokartóny - Knauf, siení, Rigips - tepelnej izolácie - Rotaflex, Knauf, Paroc - polystyrény - Bautherm, DCD, Bächli - profily pre suchú výstavbu Rzprofil, Neoprofil. Špedičné služby, špedícia. Autodoprava.

Vnútroštátna a medzinárodná expresná preprava balíkov z domu do domu pre firmy a podnikateľov (B2B) a na súkromné adresy (B2C). Vnútroštátna preprava kusových, viackusových zásielok a paliet.

Služby: - kamiónová doprava - vnútroštátne, medzinárodné - zberná služba - skladovanie Dodávka, montáž: - interiérové dvere - protipožiarne dvere - protihlukové dvere - dymotesné interiérové dvere - zárubne.

VAN taxi 8 prevádzkuje taxi, vykonáva prepravu na letisko, prepravu na oslavy a späť až pre 8 osôb a kuriérnu službu.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná - expresné zásielky - skladovanie - železničná doprava - lodná doprava.

Autodoprava vnútroštátnej a medzinárodnej Silocisterny aj v režime GMP + Zemné práce vrátane zbíjačky Demolácia objektu vrátane uloženia sute Stavebná mechanizácia Stavebná činnosť

Výroba, montáž, údržba, poradenstvo: -svislé dopravné značky (DDZ) veľkoplošné -Stále dopravné značky -přechodné dopravné značky -dopravní značenie -informačné systémy -orientační značenie -reklamní nápisy -parabolická zrkadla (plast) -potravinové DDZ (stĺpiky, pätky, kotevné skrutky, objímky, zámky, viečka) -výrobky pre ...

Našou hlavnou činnosťou je preprava tovaru pod kontrolovanou teplotou. Chladiarenská doprava sa vykonáva vozy s veľkosťou 2-10 paliet a úžitkovej hmotnosti do 3t. Pre zaistenie kvalitných služieb zákazníkom a maximálneho využitia vozidiel prevádzkujeme vlastný autoservis a pneuservis.Dále ponúkame skladovanie a následnú distribúciu.

HADLER s.r.o. zaisťuje: -mechanické, autoelektrikárske, karosárske a lakovnícke práce -montáže zámku radenia, zamykanie spiatočky -plnenie klimatizácií -pneuservis, geometria -príprava STK -diagnostika - odťahovú službu Ďalej prevádzkujú autobazár.

Spoločnosť KOREDO, spol. s r.o. sa zaoberá vnútroštátne, medzinárodné a stavebné dopravou. Našou hlavnou činnosťou je preprava sypkých a drvených materiálov, poľnohospodárskych a potravinárskych komodít, voľne uložených materiálov a betónových zmesí. Medzi naše ďalšie aktivity patrí tiež prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných. Vnútroštátna, ...

Medzinárodná kamiónová preprava (doprava). - preprava chladiacimi vozy.

Milan Kalina sa zameriava na sťahovanie domácností i firiem, montáž a demontáž nábytku a na upratovacie a upratovacie služby.

Autobusová doprava - s autobusmi a mikrobusmi luxusných tried, aj autobusy určené pre nízkorozpočtové prepravu - vozový park viď údaje na našom webe.

Letecké kargo transporty nadmerných nákladov Riečna preprava transporty najmä nadmerných nákladov Logistické riešenia strojárskych projektov (tak v rámci Európy, tak prostredníctvom kombinovaných (multimodálnych) prepráv po celom svete) Transporty nadmerných nákladov - kamiónové transporty - do 400t Železničná doprava (transporty nadmerných ...

Služby: -autodopravapo Českej republike, do zahraničia.

Autodoprava - kamiónová a cestná doprava: - medzinárodná preprava po krajinách Beneluxu (NL, B, L) a po nemeckej časti zvanej Porrůří. Expresná preprava Nemecko, Benelux - prepravíme zásielky od 1kg do 24 ton, alebo od 1 do 34 paliet. Špedičná firma - špedícia a doprava. Sklady a skladovanie - komplexné logistické služby. Zájazdová ...

služby - prenájom skladu, skladových priestorov - uskladnenie tovaru a materiálov - logistika.

Jan Schimmerle sa zameriava na sťahovanie bremien, bytov, rodinných domov i firiem, vypratanie a montáž a demontáž nábytku.

Peter Liška s.r.o. sa zameriava na vnútroštátnu a medzinárodnú prepravu osôb a nákladu do 3 ton a na odťah vozidiel.

KEVASPED s.r.o. sa zameriava na dopravu rôznych materiálov a tovaru, na skladovanie, logistiku, colné služby, cudzojazyčné zastúpenie a na poistenie zásielok v rámci CMR.