Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Služby: - kamiónová doprava medzinárodná, vnútroštátna - preprava nebezpečných materiálov (ADR) - preprava chladeného a mrazeného tovaru - umývacia linka Čerpacie stanice: Havlíčkov Brod, Lidická 1983 Pobočky: Havlíčkov Brod tel.: 569 427 571 Brno tel.: 775 432 281

Činnosť: - preprava osôb mikrobusom.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna, medzinárodná - zemné práce - žeriavnícke práce - demolácia - recyklácia stavebných sutí - odbahnenie a opravy vodohospodárskych objektov Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - priemyselné stavby

Spoločnosť Jiří Přibyl sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti vnútroštátnej a medzinárodnej autobusovej i mikrobusovej prepravy osôb. Našou ďalšou aktivitou je nákladná autodoprava ako tuzemská, tak aj zahraničná v rámci štátov Európskej únie. Sídlo našej spoločnosti nájdete v Hořoviciach. Ponuka služieb našej spoločnosti: - ...

Výrobno-obchodné družstvo Hvožďany sa zaoberá poľnohospodársku produkciu so zameraním na živočíšnu výrobu. Správame kravy, teľatá i plemenné býky. V oblasti rastlinnej výroby sa sústreďujeme na takú produkciu, ktorá zaistí krmivo pre naše zvieratá. Sídlime v obci Hvožďany, okres Příbram. Živočíšna výroba, chov: - dojnice, kravy - jalovice ...

Skladovanie Nákladná autodoprava Kompletácia a balenie tovaru do tepelne zmrštiteľnej fólie

Cena dopravy online! Naša firma prevádzkuje webový portál a ponúka služby v oblasti nákladnej cestnej dopravy už od jednej palety. Napr. doprava z Nemecka, doprava z Holandska z Belgicka a Francúzska. Zaistenie celovozovej prepravy, prepravy formou dokládky a zbernej služby. Možnosť objednania online.

Gebrüder Weiss spol. s r. o., transport a logistika.

Služby: - kamiónová doprava (medzinárodná, vnútroštátna) - špedícia - skladovanie - zasielateľstvo - vyťažovanie

Ponúkame medzinárodnú a vnútroštátnu dopravu a špedíciu. Prepravujeme zásielky od 1 kg do 26 ton a nadrozmerné náklady po celej EÚ.

Služby: - nákladná autodoprava, preprava: - sute, piesok, odpady - nákladné vozidlo s hydraulickou rukou (nosnosti 2.4 t).

Výroba, stavba: - filmové a televízne dekorácie, kulisy. Výstavba, rekonštrukcia: - rodinné domy - nebytové budovy. Služby: - autodoprava.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - izolácia izolačnou PUR penou - montáž strešných okien. Služby: - autodoprava.

Autodoprava: - preprava, doprava sypkých materiálov.

Služby: - cestná nákladná autodoprava - preprava chladeného tovaru, drevnej hmoty - špedícia.

Činnosť: - zemné práce - recyklácia - nákladná autodoprava - preprava nadrozmerných nákladov.

Poskytovaním outsourcingu technických, logistických a marketingových služieb umožňujeme našim zákazníkom plne sa sústrediť na realizáciu svojich vlastných cieľov.

Autodoprava - expresná dodávková doprava vnútroštátna aj medzinárodná - preprava ťahom.

Práca: - zemné - terénne úpravy - búracie, demolácie - zimná údržba komunikácií - recyklácia stavebných odpadov. Nákladná autodoprava: - doprava zeminy, stavebného materiálu - prenájom kontajnerov.

Služby: - autobusová doprava: - medzinárodné, vnútroštátne.

Letisko. Naše služby: - letecká škola - letecké práce - letecká doprava (osoby a materiál).

Autodoprava Xanna: - dovoz piesku, štrku, stavebných materiálov.

Služby: - zemné práce minirýpadlom - autodoprava, Multicar M25.