Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Prepravná spoločnosť - medzinárodná aj tuzemská cestná nákladná doprava - kamiónová preprava - expresné zasielateľstvo - nadrozmerné prepravy - logistika - skladovanie - preprava chladeného a mrazeného tovaru - preprava nebezpečného tovaru ADR.

Prevádzkovanie dráhy a dráhovej dopravy. Špedícia, špedičné služby.

Zasielateľstvo, špedícia, logistika: -medzinárodné aj vnútroštátne -celovozové aj kusové zásielky. Doprava: -cestná, železničná, kamiónová -chladiarenské a izotermické vozidlá -letecká, námorná -kontajnerová -ťažké a nadrozmerné náklady -rozsiahle investičné celky. Colná deklarácia.

Výroba plastových obalov pre rôzne použitie. Obalový materiál v rôznych farbách aj transparentný. Osobná a nákladná medzinárodná autodoprava.

Balíky služby a kompletizácia, logistika a skladovanie, správa a údržba budov, elektromontážne práce, zámočnícka výroba, minipivovar Všerad.

Patríme k popredným európskym poskytovateľom zásielkových služieb a sme tak spoľahlivým partnerom pre vnútroštátnu i medzinárodnú prepravu zásielok. DPD Doručujeme radosť Naše portfólio zahŕňa produkty a služby vnútroštátnej i medzinárodnej prepravy a expresné služby prepravy. Zásielkové služby, doprava zásielky. Kuriérska preprava ...

Medzinárodná a vnútroštátna nákladná doprava.

Spoločnosť PETROTRANS bola založená v roku 1997 av súčasnej dobe je vo vlastníctve holdingu UNIPETROL. Spoločnosť sa zaoberá špeciálnou automobilovou cisternovou dopravou, najmä potom dopravou kvapalných ropných produktov: - pohonných hmôt - leteckých a technických benzínov - petroleja - vykurovacích, motorových, prevodových a ...

Ponúkame vyhliadkové plavby po Vltave, plavby s obedom, špeciálne plavby a výlety alebo nezabudnuteľné večerné plavby s večerou a živou hudbou. Vychutnajte si čarovnú panorámu večernej i dennej Prahy!

Autoprava a špedícia - vnútroštátna aj medzinárodná expresná preprava - dodávková doprava

Rekonštrukcia domov a bytov - murárske práce - sadrokartonárske práce - búracie práce - maliarske práce - obkladačské práce. Sťahovanie - sťahovacie služby - vypratanie bytov, domov.

Nákladná autodoprava: - dovoz kamenia, štrku, piesku, zeminy. - odvoz sutiny - pristavenie kontajnera. Zemné práce: - terénne úpravy - zaváženie základov.

Taxi - taxislužba - preprava osôb - preprava na dlhšie vzdialenosti pre firemné aj súkromné účely - preprava zo spoločenských akcií.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna, medzinárodná - logistika - skladovanie Pobočka Brno Nádražní 674, Modřice

Predaj, e-shop - klobúky pánske aj dámske - parochne - hračky. Služby - dodávková autodoprava - sťahovanie.

Služby: - medzinárodná nákladná doprava - vnútroštátna nákladná doprava - špedícia - zasielateľstvo - servis a údržba automobilov - predaj automobilov a príslušenstva - hostinská činnosť - Bar Pohoda. Bar Pohoda: Ottova 155 269 01 Rakovník Po - Nie 6:00 - 00:00

Činnosť: - ťažba kameňa. Výroba: - drvina - štrk - preosievka - záhodový kameň - kameň pre vodné stavby - kameň pre gabióny - okrasné kamene do záhrad Služby: - doprava materiálu.

Služby: - nákladná kontajnerová doprava - zemné a búracie práce - terénne úpravy záhrad, rybníkov, potokov, komunikácií - dovoz/odvoz sypkého a stavebného materiálu - triedenie zeminy - prípojky inžinierskych sietí, bazény, nádrže, základy rodinných domov - sťahovanie.

Služby: - nákladná autodoprava - dodávková autodoprava - sťahovanie

Služby: - preprava osôb osobnými vozidlami - prenájom vozidla s vodičom.

Kamiónová autodoprava - nákladná doprava - medzinárodná aj tuzemská cestná preprava - špedícia.

Služby: - dodávková autodoprava - expresná preprava.

Zaisťujeme vnútroštátnu a medzinárodnú prepravu kusových a celovozových zásielok na území celej Európy so špecializáciou na Veľkú Britániu. Počnúc tento rok sme rozšírili rozsah pôsobnosti aj na územie Ruska a Pobaltia. Zaručujeme nepretržitú kontrolu, profesionálny prístup našich vodičov, komplexné zabezpečenie nákladu počas prepravy (ochranné ...

Firma sa zaoberá nákladnou kamiónovou dopravou a špedíciou. Doprava vlastnými veľkoobjemovými vozidlami - dvojposchodové plachtové návesy: 90-100m3, 25t, ložná výška 2, 80-3m, tandemová súprava: 120m3, 24t, ložná výška 3m. Prepravujeme po celej Európe.