Finančné poradenstvo v oblasti osobných a podnikových financií zahŕňa rady ako znížiť výdavky a zvýšiť príjmy. Súčasťou služieb je stanovenie finančných cieľov, rady, ako na efektívne financovanie, analýza príjmov a výdavkov a vypracovanie finančného plánu

Finančné, ekonomické a právne poradenstvo - zakladanie s.r.o. pre lekárov - nákup a predaj spoločností - znižovanie nákladov na elektrinu - hypotéky, úvery.

Služby: - ekonomické rozbory, spracovanie podnikateľských zámerov a projektovej dokumentácie obnoviteľných zdrojov energie

Činnosť - predaj detského oblečenia - správa pohľadávok a krízový manažment firiem - svet zdravia, technika kvantového liečenia - sprostredkovanie obchodu v zahraničí.

Činnosť: - ekonomické, investičné poradenstvo - právny servis - developerské služby.

Finančné a poradenské centrum ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia a úverov na bývanie v Českomoravskej stavebnej sporiteľni.

Služby: - finančné poradenstvo

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Činnosť - investície do podnikania, IT projektov. Kancelária Brno - adresa: Veverí 38, 602 00 Brno - tel: 511 110 112 - email: info@baclub.cz. Kancelária Ostrava - adresa: Porážková 1132/42, 702 00 Ostrava - tel: 595 171 386 - email: ostrava@baclub.cz.

Ponúkame spoluprácu likvidátorom, správcom konkurznej podstaty -peňažným ústavom -právnickým a fyzickým osobám pri riešenie problematických pohľadávok.

Poradenská spoločnosť: - komplexné riešenie životných potrieb v oblasti poistenia majetku a osôb, financovania bývania, sporenia a investovania.

finančné a úverové poradenstvo pre fyzické a právnické osoby

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne.

Obchodný zástupca Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Služby: - finančné poradenstvo - podnikové poradenstvo - krízové riadenie - likvidácia spoločností - vedenie účtovníctva.

Činnosť: - ekonomické a obchodné služby - zastúpenie českých firiem vo východnej Európe

Služby: - sprostredkovanie poistenia - finančné poradenstvo.

Služby: - dotačné poradenstvo - dotácie z EÚ.

Služby: -poistenie občanov a podnikateľov -penzijné pripoistenie so štátnym príspevkom -stavebné sporenie so štátnym príspevkom -úvery - hypotekárne -investície do otvorených podielových fondov -osobné finančné plánovanie -realitná kancelária.

Služby: - finančné poradenstvo

Činnosť: - sprostredkovanie poistenia - obchod s pohľadávkami - financovanie.

Služby: - kompletné poradenstvo pre bytové domy - dotácia - technické posúdenie nehnuteľností, financovanie

Finančné poradenstvo - dojednávanie úverov, pôžičiek, poistenie. Realitné služby - predaj domov, bytov.