Finančné poradenstvo v oblasti osobných a podnikových financií zahŕňa rady ako znížiť výdavky a zvýšiť príjmy. Súčasťou služieb je stanovenie finančných cieľov, rady, ako na efektívne financovanie, analýza príjmov a výdavkov a vypracovanie finančného plánu

služby: - finančné poradenstvo - poisťovacie služby

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne.

Potlač polyamidových a fibrousovych čriev

Služby: - pomoc ako v exportných, tak aj v importných aktivitách

Regionálne dotačné centrum eNovation s.r.o. je poradenskou spoločnosťou, ktorá svojim klientom pomáha podporiť podnikanie pomocou verejnej podpory. Zaistíme pre vás: - Konzultáciu projektových zámerov - Zistenie vhodných dotačných titulov (dotačný audit) - Formuláciu podnikateľského zámeru a štúdie uskutočniteľnosti - Spracovanie kompletnej ...

Služby: - zabezpečovanie všetkých druhov úverov a pôžičiek - realitná činnosť - finančné poradenstvo

Služby: - finančné a ekonomické poradenstvo

Služby: - obstarávateľské činnosti vo verejnom obstarávaní - kompletné spracovanie zadávacích konaní na základe požiadaviek zadávateľov

Finančné a poradenské centrum ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia a úverov na bývanie v Českomoravskej stavebnej sporiteľni.

Činnosť: - sprostredkovanie poistenia - obchod s pohľadávkami - financovanie.

Služby dlžníkom - prehľad o záväzkoch - vytvorenie rozpočtu - posúdenie potenciálu na osobný bankrot - poradenstvo a podanie návrhu na osobný bankrot - oddlženie.

Služby - finančné poradenstvo - softvér, hardvér poradenstvo

Era finančné centrum Poštová sporiteľňa. Bankové účty (osobný účet, prvé konto, eurokonto). Sporenie a investície. Úvery na bývanie. Cestovné poistenie, povinné ručenie, úrazové poistenie a poistenie domácnosti.

Služby: - účtovníctvo - finančné a daňové poradenstvo

Financie. Pôžičky. Úvery. Hypotéky. Konsolidácia.

Služby: - hypotekárne úvery - vyplácanie exekúcií - stavebné sporenie - oddlženie.

Finančný poradca Stavebné sporenie - hypotéky, refinancovanie - úvery Poskytovanie - investičné sprostredkovanie Poskytovanie - poistenie (životné, investičné, úrazové, nemocenské, dôchodkové, ...)

Poradenstvo: - finančné. Hypotekárne úvery, stavebné sporenie a úvery zo stavebného sporenia. Poistenie majetku a osôb, penzijné pripoistenie, investície. Nakupujte a zarábajte. Peniaze späť z vašich bežných každodenných nákupov.