Finančné poradenstvo v oblasti osobných a podnikových financií zahŕňa rady ako znížiť výdavky a zvýšiť príjmy. Súčasťou služieb je stanovenie finančných cieľov, rady, ako na efektívne financovanie, analýza príjmov a výdavkov a vypracovanie finančného plánu

EUROGRANT Consulting s.r.o. patrí medzi stabilné spoločnosti poskytujúce odborné služby v oblasti dotačného, podnikateľského, finančného a projektového poradenstva nielen na Vysočine, ale v rámci celej SR. Služby: - spracovanie ekonomických a podnikateľských štúdií a analýz; - spracovanie žiadostí o dotáciu vo všetkých dostupných dotačných ...

Služby - ekonomické poradenstvo - marketingové poradenstvo - outsourcing IT - konzultačná činnosť

Obchodný zástupca Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Obchodný zástupca Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Obchodný zástupca Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Afinpol, s.r.o. sa zameriava na finančné poradenstvo, sprostredkovanie hypoték, úverov, rôznych poistení a právny servis.

Predaj, výkup: - investičné zlato a striebro.

FORWARDY finančné poradenstvo s.r.o. sa špecializuje na poistenie domov a domácností, áut a motocyklov, podnikateľov, životné poistenie, poistenie zodpovednosti za škody spôsobené zamestnávateľmi av bežnom občianskom živote a na cestovné poistenie.

Ing. Dana Pokorná sa zameriava na poskytovanie nebankových pôžičiek a finančné poradenstvo.

Vojtech Hron sa zameriava na finančné poradenstvo a sprostredkovanie životného i neživotného poistenia.

Služby: - poradenstvo v oblasti dotácií

Ing. Josef Švoma sa špecializuje na rozpočty komunikácií, vonkajších kanalizácií a vonkajších vodovodov a na rozpočty pre dotácie, projekty a výberové konania.

Luboš Belatka sa špecializuje na realitnú činnosť, sprostredkováva predaje nehnuteľností a poskytuje právne a finančné poradenstvo.

Stavebná a montážna spoločnosť STAVOPLAST spol. s r.o. pôsobí na trhu od roku 1991. Hlavnou činnosťou firmy sú kompletná aj čiastková revitalizácia bytových domov. Ďalej sa zaoberá dodávkami a montážami vodovodného a kanalizačného potrubia. Pôsobnosťou firmy je celé územie Českej republiky. Naše služby: - zateplenie a fasády - čistenie a ...

Firma zaisťuje dotačné poradenstvo a riadenie projektov. Klientom pomáhame s krízovým manažmentom pre príjemcov a prípravou projektov na kontrolu od rôznych orgánov. začínajúcim podnikateľom pomáhame s analýzou, prípravou a štúdiou podnikateľského plánu.

Poisťovacie a finančné služby. Produkty: - poistenie - dôchodkové pripoistenie - stavebné sporenie - hypotekárne úvery - hotovostné a spotrebiteľské úvery - reality. Sídlo firmy: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.