Finančné poradenstvo v oblasti osobných a podnikových financií zahŕňa rady ako znížiť výdavky a zvýšiť príjmy. Súčasťou služieb je stanovenie finančných cieľov, rady, ako na efektívne financovanie, analýza príjmov a výdavkov a vypracovanie finančného plánu

Činnosť: - finančné poradenstvo.

Poisťovacie a finančné poradenstvo pre jednotlivcov i firmy.

Reklamná agentúra. Reklamné služby. Výroba, realizácia: - reklamné predmety - veľkoplošné LED obrazovky. Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - finančné poradenstvo.

Poskytovanie nebankových pôžičiek a úverov pre FO i PO, vyplácanie exekúcií, dražieb a zástav, spracovanie podkladov pre insolvenciu, zaistenie finančných náhrad poškodených účastníkov dopravných nehôd. Vymáhanie nevyplatených zmeniek. P Pomoc klientom, ktoré o nehnuteľnosti pripravili úžerníci!

Poskytuje - rodinné finančné poradenstvo

Sprostredkovanie: - nákup a predaj: - cenné papiere. Nadštandardné služby: - správa finančných prostriedkov - on-line obchodovanie na RM-Systém - dodatočné objednávky na BCP - zostavenie a správa portfólia - finančná hotovosť pre krátkodobý špekulačný nákup cenných papierov.

Servis v oblasti investícií do investičného zlata a striebra.

Finančné poradenstvo: - osobné - hypotéky, refinancovanie, konsolidácia úverov, zabezpečenie príjmov a majetku, sporenie, investície, podielové fondy, akcie, dlhopisy - firemné - peciálne projekty, externá analýza firmy, investičné a prevádzkové financovanie, poistenie priemyslu a podnikateľov, zamestnanecké benefity, marketingové poradenstvo.

Poskytujeme služby v oblasti dotácií a dotačného poradenstva, tvorba dotačných projektov, podanie žiadosti o dotácie, bezplatný dotačný audit projektov. Dotačné programy: -zamerané na investície do výrobných technológií -zamerané na investície do nehnuteľností -zamerané na investície do informačných a komunikačných technológií -zamerané ...

Maklérska firma s pôsobnosťou po celej SR - hypotéky bez skúmania registra dlžníkov, doloženie príjmov a účelu využitia - podnikateľské úvery do výšky 150 000 000 - refinancovanie hypoték - konsolidácia pôžičiek - oddĺženie nehnuteľnosti, exekúcií a dražieb - okamžitý výkup nehnuteľností - individuálne financovanie neštandardných ...

Služby poradenstva v oblasti stavebného sporenia, úverov, hypoték, dôchodkového pripoistenia a pôžičiek.

Služby: - mimosúdne vymáhanie pohľadávok - súdne vymáhanie pohľadávok - burza, odkup, predaj pohľadávok - inkasná spoločnosť zaoberajúca sa mimosúdnym vymáhaním - prefinancovanie pohľadávok - riešenie exekúcií

Služby: - účtovníctvo a daňová evidencia, vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, automatické spracovanie dát

Služby: Poskytovanie komplexných služieb v oblasti pohľadávok Oddlženie nehnuteľnosti. Pôžičky so zástavou nehnuteľnosti. Predaj nehnuteľnosti.

Služby - poisťovacie poradenstvo - finančné poradenstvo

Prenájom, správa: -nebytové priestory. Poradenstvo: -organizačná -ekonomické. Služby: -vymáhanie pohľadávok.

Ponúkame riadené insolvencie (osobný bankrot) zadlžených občanov, domácností podľa insolvenčného zákona. Ďalej zaisťujeme kompletný servis a právne služby spojené s likvidáciou právnych subjektov (insolvencia firiem - s.r.o., a.s., v.o.s.).

Služby: - verejné dražby, dobrovoľné dražby - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe Správa, údržba: - vlastné nehnuteľnosti. Poradenstvo: - ekonomické, finančné, podnikateľské - v oblasti softvéru, hardvéru.